Fullspäckad vecka

2010-05-30 @ 20:29:48
Så tänker ta det ko-chill idag. Inte göra någonting. Yummy!

Mm japp

2010-05-30 @ 02:29:44
You live, you learn, you love, you die.


Vin...

2010-05-28 @ 22:15:33
...du är allt bra härlig på helgen. Mitt vita vita vin. Inte röda vin. Men Red Red Wine funkar också när man är smygalkis.


Fredag!

2010-05-28 @ 17:46:24
Så var det helg igen, skönt! Stack och solade en sväng förut, inte solat på 2-3 veckor så det var skönt. Efter solningen stack jag och plutt och fredagshandlade, popcorn, cola, choklad samt blanddricka och vin ifall vi får för oss något.

Kvällen ser ut att bli lugn, är dock sjukt sällskapssjuk så ringde Malin, men hon skulle till Ewe så får se om det blir något imorgon eller om hon åker till Kristinehamn kanske.

På söndag ska jag skriva klart min allra sista engelskauppgift, ska bli så skönt! Börjar med sista kursen 7 juni, sen ska jag komplettera mina meriter till Universitetet och hoppas på det bästa.

Hur ser er helg ut?


Hemmaaaaa

2010-05-27 @ 22:30:40
Jag är deppig. För att, nu har jag sett filmen, nu kan jag inte se den igen på samma sätt, eftersom jag redan vet vad som kommer hända. Det är trist.

Men jag rekommenderar den varmt, 100& Sex and the City -anda, mycket humor, väldigt tjejig. Blev helt uppfylld av känslor av typen "jag vill sitta och dricka vin med tjejerna", "jag vill åka utomlands med tjejerna", "jag vill shoppa med tjejerna" and so on.

Innan bion käkade vi nachos på Amigos, och hade ett "före filmen"-snack om moderna tjejer, Sex and the City, karaktärerna, deras pojkvänner, bloggar, bloggare, skvaller... ja, en riktig tjejmiddag. Efter filmen hade Scorett extraöppet endast för premiärbesökare med 20% på hela sortimentet. Hittade de sötaste Replay-skorna, som dock bara fanns i 36 och var lite väl stora, glappade vid hälen tyvärr. Älskade dem.

En annan rolig sak var, att innan bion, när vi stod utanför insläppet, kom en tjej från Karlstadtidningen fram och tog kort och frågade lite saker som skulle hamna i ett vimmelreportage. Hon blev så väldigt förtjust i mina skor att hon senare kom fram igen, bara för att ta kort på mina skor, och jag fick posa i trappan ner till SF, haha. ska bli kul att se både oss och mina skor i tidningen.

Spindeln...

2010-05-27 @ 15:19:19
Verkar som om spindeln jag såg igår inte var en muterad eller invandrad spindel, utan helt enkelt en Kärrspindel, som trivs på vindar och i källare.

Kärrspindeln...

Måste bara berätta

2010-05-27 @ 15:13:58
om gårdagen!

Jag och Malin stack och storhandlade på Willy's, efter det styrde vi hem till villan för att leta redan på The Sims 3 skivan till Malin, utan success kanske jag ska säga. Då ber en av mammas assistenter, Inga, mig att plocka fram någon gammal barbiedocka hon kan ha som mått när hon stickar dockkläder. Jag tyckte väl att "de är på vinden, men visst, jag kilar upp".

Öppnar vindsluckan, som sitter i taket, och vad är det första jag får se, om inte den största spindel jag någonsin sett i Sverige! Jag som har universums spindelfobi slänger mig på golvet, skakar och har panik. Hjärtklappning, ångest... åh gud. Det var det äckligaste jag sett i mitt liv utan underdrift. Trodde först det var en kackerlacka (!?) tills jag såg dess alla ben och sätt att röra sig. Defenitivt en spindel. En enorm sådan!

I natt drömde jag, surprise surprise, om jättestora, människoätande spindlar som invaderade en hemmafest...

På utgång

2010-05-27 @ 15:10:40
Håller på att göra mig i ordning, ska iväg och käka med damerna på Amigos, sen blir det Sex and the City 2 premiär! Åååh, vad jag har längtat, helt sjukt att dagen äntligen är kommen!

Läpparna, dag två

2010-05-26 @ 13:49:26
Läpparna ser mycket bättre ut i dag, den mesta svullnaden har lagt sig och slutresultatet börjar göra sig påmint. Idag är jag nöjd!

Har tyvärr ingen dagens-bild,
men eftersom ni inte sett före-efter än, så får ni den nu.


Städtagen

2010-05-26 @ 13:48:25
Nu är jag i full gång! Än så länge bara hunnit sortera lite saker, slänga in en tvätt samt putsat upp badrummet till skinnivå 10, ska snart fortsätta, tänkte bara dega lite framför internet.

I eftermiddag blir det storhandling med Malin, ska försöka, om hon mår bättre, tvinga med henne in på Ikea en snabbis, behöver köpa en till uppsättning beige sängkläder, satinlakan, någon växt, disktrasor, en ny klädroller plus att det är väldigt kul att titta.

Minishopping

2010-05-25 @ 23:46:14
Tog en liten tur på stan med malin efter att mina läppar var fixade, köpte mig två klänningar, modeller jag redan har fast i andra färger, ett par mjukisar, ett turkos nagellack samt lösfransar ifall vi ska ut i helgen.

Klänning 1, i denna underbara turkosblå


Klänning 2, i gult

Läppförstoring FAQ

2010-05-25 @ 22:33:17
Några vanliga frågor och svar rörande  läppförstoring;

Är det farligt att göra läppförstoring? Det är inte farligt på något sätt, om du är fullt frisk i övrigt.
Hur gammal ska man vara? Du måste vara myndig.
Vem får behandla? Endast legitimerad sjuksköterska, tandläkare eller läkare och som har fått utbildning i detta. 
Om jag slutar använda fillers i läpparna, kommer de att försämras? Nej inte alls, de går tillbaka till samma form och storlek som tidigare. Om behandlingen upprepas många gånger så tenderar fyllnaden att kvarstå en längre tid.
Gör det ont? Det kan göra ont, det är ändå en injektion. Dock innehåller de flesta filler-material bedövningsmedel, utöver den vanliga lokalbedövningen.
Hur länge håller det? Hållbarheten varierar, men 6 månader kan man räkna med, upp till ett år eller mer för vissa.
När går svullnaden ner? Svullnaden går ner efter 1-3 dagar och det är då det slutgiltiga resultatet ses.

Anka

2010-05-25 @ 21:12:42
Jag ser just nu ut som en anka. Mina läppar är svullna och jag är extremt ful. Så nej, inga bilder nu ^^

Kesha vs. Vanilla Ice

2010-05-25 @ 09:03:52
Hittade en riktigt bra och välgenomtänkt remix på YouTube, Kesha - Tik Tok + Vanilla Ice - Ice Ice Baby. De båda låtarna passar i varandra som handen i handsken, eller vad säger ni?


För er som inte vet

2010-05-25 @ 05:27:30
Jag har under några dagars tid tjatat om denna "läppförstoring" jag ska göra idag kl. 11:15. Det är ingen biggie egentligen, en spruta och 15 minuter senare är det klart, och lämnar salongen med ett lite fylligare plut samt 1 700kr fattigare. Resultatet varierar från person till person, då jag gjort detta en gång tidigare, för typ 1½ år sedan, kan jag på ett ungefär föreställa mig hur jag kommer se ut.

Det jag sprutar in är ett ämne som kallas Restylane Lipp och som sitter i lite olika länge beroende på hur fort din kropp bryter ned det, men i regel 10-12 månader. Jag kommer att spruta i en såpass liten mängd att vem som helst antagligen itne kommer att se någon skillnad på mig alls, möjligtvis mina närmsta vänner och givetvis jag själv. Det är ju för min egen skull jag gör det, det vill jag återigen poängtera, inte för att vara vacker i någon annans ögon. Ta mig som jag är liksom. Nej, det här gör jag nog enbart... för att jag kan, för att jag älskar förändringar, små kickar, att pusha mig själv samt att jag självklart önskar att jag hade fötts med ett plut à la Megan Fox... och nu är ju vi människor i dagens samhälle så lyckligt lottade att vi kan utföra smärre justeringar utan att behöva lägga oss under kniven.

För er som undrar; ja, det gör helt sjukt svinont och jag förstår inte att jag ger mig in i det här igen. Men, vill man vara fin får man lida pin.

Aj.

Suck

2010-05-25 @ 05:15:09
Kan verkligen inte somna. Legat i sängen sen kl. 01:00 och bara vänt och vridit på mig. Magen kurrar, halsen bränner, ögonen rinner, ena sekunden är det för varmt, andra för kallt, nervös inför senare idag (läppinjektioner). Lakanen har korvat sig och jag finner liksom ingen... ro.

Är också rädd att, ifall jag skulle somna, finns det ingen chans i världen att jag vaknar när klockan ringer kl. 09:00. Får nog överleva några timmar utan sömn till, och ta en tidig kväll imorgon. Ja, så får det bli.

Löning!

2010-05-24 @ 20:43:04
Om 3½ timme. Jag längtar efter shopping! Dock längtar jag mindre till att ha en spruta inkörd i min läpp imorgon, fy satan vad ont det kommer göra. Däremot längtar jag tills det är klart. Tack Malin, som följer med mig, du är en ängel!

För att tacka henne ska jag fixa The Sims 3 åt henne, så att hon har något att slänga sin dötid på. Det är verkligen ett underbart tidsfördriv. Så ska jag fixa klart dina örhängen också Helene, men det är tveksamt om de blir klara innan kl. 10 i morgon bitti. Annars kommer jag över med dem på tisdag kväll till Malin, hoppas det är ok?

Önska mig lycka till imorgon!

SATC 2

2010-05-24 @ 15:35:07
På torsdag smäller det! Sex and the City 2 har premiär och jaaaaag ska dit! Med de andra damerna förstås, en film man som kvinna i dagens moderna samhälle INTE får missa. Jag har dock inte minsta aning om ifall feminister på något sätt skulle göra uppror mot hela konceptet, men det tror jag väl inte? Filmerna och serien andas ju självständiga kvinnor, för det mesta, och står upp för den moderna kvinnan, såväl singlar som i förhållanden, i ett tufft medialt samhälle fullt av fällor, men självklart också positiva överraskningar och kärlek ur ett kvinnligt perspektiv... Samantha är ett undantag.

2½ timmes ren njutning, jag kan inte bärga mig!


Hahaha

2010-05-24 @ 13:30:54
Åh gud! Hahaha, hahahahaha! Vet inte riktigt hur jag ska förklara den här känslan, men tar det från början;

Jag började min engelskakurs den 26/4. Kursen är värd 100 poäng och ska därför studeras heltid i 5 veckor. Jag var helt säker på att jag nu var inne på min sista studievecka och att jag därför halkade efter en aning, en uppgift som jag inte fått klart, samtidigt som jag ligger före med en annan del av kursen. Har mått jättedåligt, känt mig jättestressad och allmänt "lat" som inte fått klart saker i tid...

...tills jag noga tittar på mitt schema, dagar, datum, vilken dag kursen ska vara klar. Jag är tydligen en vecka före och inte efter! Plötsligt känner jag mig absolut inte lika stressad. Kursen ska vara klar 6/6 och jag har bara två uppgifter kvar samt examination. Så lustigt det kan bli!

Bakfull och mesvärkig

2010-05-23 @ 16:05:00
ingen bra kombination inte...

Whatever

2010-05-23 @ 03:03:34
Three is a charm
Two is not the same
I don't see the harm
So are you game?

Lets' make a team
Make 'em say my name
Lovin' the extreme
Now are you game?

Are - you in
Livin' in sin is the new thing
Are - you in
I am countin'!


Dålig uppdatering igen

2010-05-22 @ 18:09:46
Spenderat de senaste timmarna med Malin, och nu gör jag mig i ordning för att bege mig hem till dem, chill-lördag med dricka, kubb och snacks. Me like!

Healing

2010-05-21 @ 21:26:07
Fick ett itnressant mail från Petra idag, att hon nu är klar med sin Healing-utbildning och tar ut väldigt låga priser för 25-30 minuters healing. Är mycket intresserad av att testa. Jag tror att, tror man på att någonting "fungerar", så gör det det också, placeboeffekt eller vad man nu vill kalla det. Dessutom kommer det nog bli en upplevelse, en erfarenhet.

Pratade just med Malin och hon skulle kolla upp lite om hon kanske ville med. Sabina och Malin, om ni läser detta, så vill jag jättegärna ha med er också. Finns massa information på internet och Google om ni är osäkra.

Är du sugen på att gå på healing? Kontakta mig så kontaktar jag Petra.

Nu kan jag ta helg

2010-05-21 @ 19:06:33
Åh så skönt, helg! Tänkte sätta mig och skriva lite på ett engelskarbete dock, brainstorma och få en bra grund så att det bara är att skriva klart när jag får lust.

Handlat har jag också gjort, grönsaker med dip, dricka, Marabou Polka, sker att göra hemma-hamburgare med, baguetter, skagenröra samt fetaost och salladsdressing. Så nu vet ni hur min mathelg kommer att se ut, hehe. Köpte också hem saker att baka mer (!) cupcakes med, de gick åt som smör i solsken nämligen... och var helt sjukt goda, det måste jag hålla med om, det gjorde jag bra!

Lite pyssel med lera blir det kanske också i helgen, sugen på att göra mer smycken. Har också blivit tillfrågad att lägga upp bilder på det jag gör/gjort, så tänkte fixa det i helgen åt er. Kanske lägger till en smyckeskategori i bloggen till och med.

Drooool

2010-05-21 @ 18:28:43
Fruktansvärt snygg bild på A Skarsgård!


Fullt upp

2010-05-21 @ 16:27:35
Varit fullt upp idag, ledsen för det. Men snart kan jag ta helg. Ska hoppa in i duschen nu, sen blir det helghandel och sen blir det att rensa bland mina kläder, vad som ska behållas, vad som kan användas kreativt och vad som ska skänkas till behövande.

Haha just det, drömde något så fruktansvärt skumt. Var i någon simhall med en massa personer jag kände, gamla barndomsvänner såväl som ytliga bekanta. Någon hade tydligen födelsedagsfest där, och hade anordnat simtävlingar, hopptävligar och liknande. Dock var alla tvungna att bära teatersmink, och jag som var sminkad som en geisha, vad jätterädd om mitt smink där i basängerna. Till slut gjorde jag ett dyk och jag såg med sminket efteråt ut som en mimare istället. Minns inte mycket mer, mer än att drömmen var kul och trevlig och att mamma var uppe och gick.

Tjipp så länge!

Just det!

2010-05-20 @ 23:05:08
Glömde ju ge er datum för läppförstoringen. Den 25e smäller det, förhoppningsvis följer Malin med och håller mig i handen, för det gör SJUKT ont.

Inte ens säkert om någon kommer märka någon skillnad, gör det för min egen skull och lägger i så otroligt lite, det blir antagligen bara en estetisk skillnad i mina egna ögon. Och det är ju det som räknas, det är min kropp, det är jag som ska vara nöjd och ingen annan. Kan man köpa bättre själkänsla för pengar? Tveksamt, men om en smärre justering faktiskt får dig att känna dig... somewhat happier, tycker jag att det är väl värt sitt pris.

Vad tycker ni om skönhetsingrepp, stora som små?

Såhär kan jag hundraprocentigt garantera er att jag aldrig kommer se ut!

Kväll

2010-05-20 @ 23:00:38
Nästan natti-tajm. Självklart fick jag så snällt ställa mig i köket förut. Slängde ihop en pyttipanna gjort av hemmagjorda stekta, kryddiga potatisklyftor samt bacon och ägg. Gjorde en senapssås till detta. Blev helt okej.

Funderar på att krypa ned med tjejtidning nu, har tre nya, blir alltid lika glad när jag kommer på att jag har saker att läsa.

Imorgon blir det helghandling och antagligen inte mycket mer, lever snålt som en sate för tillfället. Löning, snabba dig, vill shoppa!

Jag vill inte...

2010-05-20 @ 16:22:10
...ställa mig i köket i eftermiddag igen. Jag vill inte städa. Jag har skrivit klart mitt engelskaarbete, men orkar inte göra mer. Jag mår dåligt som en apa, allergi eller förkylning, who knows, plus att jag har mensvärk som en sate. Det är synd om mig. Jag ville inte behöva laga mat idag aaaaah!

Varenda en!

2010-05-20 @ 13:33:06
Jag är som bekant känd för att, under flera års tid, ha köpt varenda utgåva av i princip varenda tjejtidning. När jag städade ur mitt flickrum för något halvår sedan slängde jag motsvarande säker 100 kilo tjejtidningar. Varför slänga undrar kanske ni? Men allvarligt nu, orka sortera tio pappkassar tidningar!

Nu har det börjat bli ett lass även här och jag ifrågasätter om mitt beteende faktiskt är nödvändigt. Visst, jag älskar timmarna man får i lugn och ro med en sprillans ny tidning i knät, kanske en kopp te eller någon frukt, och läsa sida efter sida med skönhetstips, hälsoförslag, mode, reportage, kändisskvaller... det är bara soo Mimo style!

För att komma till min poäng, jag tänkte rekommendera alla där ute, om ni bara skulle köpa en enda tjejtidning i månaden, låt det bli SOLO. Tidningen är verkligen helt underbar, plus att i månadens nummer får du TRE tidningar för priset av en; tidningen SOLO, en ny skvallertidning vid namn Glaze samt SOLO's lilla syndiga full av sexiga smaskigheter. Du får dessutom ett läppglans i en härlig sommarnyans.

Nya numret av SOLO

Men uscha

2010-05-20 @ 13:15:43
Jag tror jag börjar bli förkyld, är snorig, halsen gör ont, ögonen rinner, jag är allmänt trött och seg. Vill inte, inte nu! Och låt oss säga att jag faktiskt blir riktigt sjuk, kan det inte typ bryta ut NU, så att det inte bli sådär långdraget och segt.

Idag ska jag göra det jag inte hann göra igår, nämligen plugga och städa. Och äta cupcakes. De var helt sjukt goda, måste göras snart igen! Dock har jag kanske 8st kvar eller något sådant, så mumsas ska det göra även idag.

The famous CUPCAKES!

Och nu äter jag...

2010-05-19 @ 21:05:44
...CUPCAKES!

Stått i köket verkligen heeela eftermiddagen/kvällen och gjort piroger och chocolate cupcakes med supermycket frosting och sjukt gulligt strössel. Bild på mina skapelser kommer snart ^^

Varmt ute!

2010-05-19 @ 16:09:25
Det är helt galet varmt här i Karlstad, hade på mig linne och min jättetunna bikerjacka och gick till Konsum, vilket är kanske... 5-10 minuter tur och retur. Dyngsvett nu! Skulle gissa på att det är 20-25 grader och otroligt kvavt dessutom vilket spär på värmen ännu lite mer.

Fick i alla fall med mig allt som behövs för att stå i köket hela eftermiddagen, städningen får nog vänta tills imorgon.

Köpte också med mig en underbart söt liten bok som jag tänkte skriva alla mina recept i då många är "egna", så att jag inte glömmer bort dem. Boken är bunden och har en etikett och linjerade sidor, och kostade 15kr, vilket fynd haha. Nej men allvarligt, jag brukar kladda ner recept på lappar som jag antingen tappar bort eller kladdar ner, så detta kommer bli en bra lösning.

Mot köket!

Recept: Piroger

2010-05-19 @ 15:11:10
Smaskiga, snabba, underbara köttfärspiroger att frysa ned eller äta med tillbehör. Ca. 16 minipiroger, eller färre men större.


Deg:

 • 3½ dl mjöl
 • 2 ägg
 • 2 tsk olja
Fyllning:
 • 200g nötfärs eller blandfärs
 • 2 dl ost
 • 2 dl grädde
 • Salt och svartpeppar
 • 1 ägg
Pensling:
 • 1-2 ägg
Gör såhär:
 1. Sätt ugnen på 200 grader.
 2. Blanda först ingredienserna till degen.
 3. Hetta upp en stekpanna ochköttfärsen. Tillsätt grädden och smula ned osten. Låt svalna och rör i ett ägg så att konsistensen blir tjock. Krydda efter egen smak.
 4. Kavla ut degen och tryck ut 8-16 plattor med hjälp av en skål, fördela fyllningen och tryck ihop till piroger. Lägg pirogerna på en bakplåt. Kläck ett ägg i en kopp och vispa lätt. Pensla pirogerna med ägget och baka i ugnen i cirka 15 minuter.

Matdagen

2010-05-19 @ 15:03:13
Nu pyser jag och handlar, allt pysslande med smyckescupcakes har fått mig att faktiskt vilja baka cupcakes! Så, när jag har städat, sätter jag igång och bakar Chocolate Cupcakes, men måste inhandla en del för detta, bland annat saker till frosting och formar.

Dessutom tänkte jag laga hemgjorda piroger, så gott och så lätt att bara tina upp ett par när man är småhungrig. Kan också med fördel serveras till en god sallad och kanske lite stekt potatis för en mättande effekt. Ska också göra en kall vitlökssås till detta. Lägger snart upp recept på både cupcakes och piroger!

Malins blå örhängen som jag gjorde åt henne.

Don't be a stranger.

2010-05-19 @ 14:25:20
Just... don't. Actions always speak for themselves, it's always better to think twice. Some people could really use some awareness of themselves and people around them. So much pain could be avoided. This is a statement that hurts to write, but really now, who cares about other people? Do you?

Ytterligare en måste-dag

2010-05-19 @ 14:21:52
Massa måsten som måste göras idag. Usch, gillar inte att vara bestämt uppbunden.

Storstäda
Handla
Skriva klart (ännu ett) engelskaarbete
Baka matbröd

Detta ska vara klart innan 19:00 då jag måste laga mat och fixa lunchlåda åt Tommy. Fyra timmar, vad är oddsen? Måste dessutom duscha och skulle gärna fixa naglar och hår, men det får väl bli en tvåminutersdusch och en slarvfön som vanligt.

Kan äntligen avslöja

2010-05-18 @ 23:31:21
Vad det är för "pyssel" jag sysslat med på senaste tiden! Kunde inte nämna detta innan eftersom jag då skulle avslöja mig själv, vad jag skulle ge till Sabina och Malin, men nu har jag gett det så nu är det fritt fram.

Jag har köpt på mig lite smått och gott från Panduro, Fimo Lera, kedjor, smyckesringar, fästen, "pinnar", örhängssaker mm, och utav detta har jag börjat göra små söta godsaks-smycken. Malin och Sabina fick ett varsitt par cupcake-örhängen med strössel och hela kittet, Malin blå, Sabina rosa. Till dessa hade jag gjort helt egna söta små rosa smyckesaskar med silversnöre. Det verkar som om de uppskattades!

Utöver detta har jag också gjort lite anant småpyssel, mest som träning, som jag behåller själv, bland annat ett par prinsesstårtbits-örhängen med sylt, grädde, marsipan, marsipanros, ja allting. Har dessutom gjort två stycken berlock-armband med godsaker på som jag tänkt skicka till kompisar utanför stan.

PS. Malin, jag glömde ju ta kort på örhängena! Kan du inte ta ett och skicka/ladda upp till mig? :-)

Ledsen

2010-05-17 @ 21:47:12
För dålig uppdatering igen, har varit pluggpluggpluggplugg varje vaken minut i två dygn nu. Blir bättre imorgon eventuellt onsdag :-)

Rapport skriven

2010-05-16 @ 23:28:03
Klar med min engelskauppgift även om jag mått pyton hela dagen. Det blev en rapport om Loch Ness-odjuret, vad som pekar på att det faktiskt existerar, vad som pekar på att det inte existerar och en liten analys om varför folk väljer att tro på Loch Ness-odjuret. Nu är jag helt slut i huvudet och ska nog sova tidigt, så att jag hinner upp imorgon och kan lämna in min engelska poesianalys innan lunch.

Tjipp och hej!

Ueeek.

2010-05-16 @ 16:04:58
So...very...hangover. Idag mår jag absolut så långt ifrån bra man kan må. Och jag måste spendera hela dagen med plugg... tänkte kanske försöka piggna till först. Var uppe vid 8 i morse och var tvungen att ta en resorb och två ipren. Somnade sedan om igen brevid mannen runt 11 och vaknade igen vid 14. Har varit och handlat mat för idag, måndag och tisdag, och köpt snus, för min snusdosa försvann självklart på festen igår, och Tommy lämnade sin framme på bordet så den var som den bör slut när vi skulle ha den. Nu har jag fått min kära tobak i alla fall.

Nu blir det käk, så mår man förhoppningsvis bättre sen.

Nu måste jag verkligen...

2010-05-15 @ 15:26:08
...börja göra mig i ordning. Måste vara klar vid 17 för då ska Tommy ockupera duschen, och raka sig, och allt vad han ska göra. Så nu kilar jag in och duschar av mig och tvättar håret. Hörs sen!

Har en monsterfinne på hakan. Jag har inte haft finnar på år. Kul!

Tidsfördriv

2010-05-15 @ 15:24:31
Hittade till en sida (morphthing.com)där man kan blanda ihop olika ansikten till ett, och har suttit där lite för länge nu. Jag och Beyonce ser ganska ok ut ihop, lika så jag och Brittan, och jag och Gemma Ward. Jag och Megan Fox blev dock inte lika "foxy" haha.

Jag och Beyonce


Jag och Gemma Ward


Jag och Britney Spears

NU är jag klar!

2010-05-15 @ 01:13:03
Först nu blev jag klart med allt pysslande, helt sjukt vad lång tid det tog! Idag + ett par andra dagar... oh the patience. Började skaka framåt slutet, så pilligt det varit i massa timmar.

Började runt... 17:00 och nådde mitt mål 01:00 plus kanske... 5 timmar utspridda över flera dagar plus inhandlandet av materiell. Nej, men jag är sjukt nöjd och skulle själv uppskatta presenterna mycket. Tror det kommer passa damerna också.

TYVÄRR glömde jag att ta kort innan jag slog in allting, får ta ett par bilder innan och efter presenterna öppnas imorgon.

Godnatt allihop!

Sitter här

2010-05-14 @ 22:32:42
och pysslar, är snart klar med födelsedagsbarnens (Sabina och Malin) presenter. Oj oj, de har förhoppningsvis inte en susning om vad jag har smygit med för hemligheter. Tänkte lägga upp bilder i bloggen åt er EFTER att presenterna är mottagna, det vore riktigt trist att avlöja mig själv nu efter att hemlighetsmakeri :-D

Imorgon blir det som sagt födelsedagsfest för dessa tu, med Glitter & Glamour-tema. Tror att jag har bestämt vad jag ska ha på mig och hur jag ska se ut, men det blir säkert någon sista-minuten ändring.

Så, nu ska jag bara pyssla klar och sen blir det kanske Alvin och Gänget 2. Det beror på vad klockan blir. Pluggat har jag heller inte hunnit göra, så får sätta mig en stund imorgon innan det blir dags att göra sig i ordning. Nu är det alldeles för sent för att hitta fokus, men vi får se, kanske kan jag om möjligt bli ännu mer produktiv!

YAY!

2010-05-14 @ 17:58:25
Nu har jag bokat tid för att spruta in skit i läpparna. Gör det på FreeSun den här gången istället för Bellus salong, blev inte så nöjd förra gången. Tänka sig att det var mer än ett år sedan nu, och allting har gått ur läpparna vid det här laget. Dags att fylla på lite mer alltså.

Ska ta den lilla sprutan på 0,5 som kostar 1 700:- och ska bara lägga det på höger och vänster sida av överläppen. Låter underläppen vara och sprutar inte in någonting i mitten av överläppen. Låter kalas. Dock gjorde det så fruuuktansvärt ont sist att jag låg och grät, får ta med mig någon att hålla i handen!

Aj aj aj!

Såhär!

2010-05-14 @ 15:16:56
Bussen går om 15 min, tänkte bara slänga in ett inlägg och visa hur brun och fin jag vill bli igen, ge mig sommar!

Jag, 18 år,
brunett och brun!Jodå

2010-05-14 @ 15:03:50
Hittade minsann nudlarna och blev helt euforisk. Dock var de med räksmak, "men vad gör det?" tänkte jag. Kokade upp dem medans jag slängde i en mörk tvätt (bara röd och rosa tvätt kvar nu!). Ska sätta mig ner och njuuuta av mina kryddiga nudlar. Första tuggan... och fyfan vad det smakade vidrigt. Vidrigt på ett skumt sätt. Aldrig mer nudlar känner jag nu, mår typ illa.

Fortfarande hungrig, men har inget att göra sallad av hemma, så sticker och solar istället, så kan jag handla med mig något på vägen hem. Till kvällen blir det kycklingfilé med bearnaisesås och kryddad, stekt potatis. Mumma!

Nudlar?

2010-05-14 @ 13:53:53
Men ofta man blir sugen på nudlar? Jag vill ha nudlar i kopp nu! Ätit lite fööör fin mat i några veckors tid, som i förrgår blev jag paniksugen på cheddarosten från McDonald's. Och idag är det nudlar... HOPPAs på att det finns nudlar, ska springa och kolla.

Men då passar jag på att...

2010-05-14 @ 13:22:44
...fråga mig själv, varför har jag lagt min internetbankdosa i min handväska? Har letat som en tok i flera dagar nu för att kunna fylla på mobilen och betala en räkning. Bestämde mig för att städa ur min väska nu idag, och vips, där är den.

På dagens schema;

Tvätta
Bädda rent i sängen
Skriva klart min engelskauppgift
Småplocka lite
Sola
Inhandla blanddricka
Bestämma outfit till imorgon (Glitter & Glamour-tema!)
Laga middag

Känns som om jag glömt bort något... men äsch, kommer jag nog på under dagen!

Blond vs brunett!? Varit sugen på mitt mörkare jag i någon månad nu...

Tror du på monster?

2010-05-13 @ 19:56:44
Kan inte göra annat än att rysa till lite då jag läser om myter som Bigfoot, Yeti, Loch Ness-odjuret. Det finns så många förklaringar på vad bilder, videos och ögonvittnen egentligen sett, ändå vill jag tro att det finns mer där ute, som människan ännu inte utforskat. Världen blir liksom en lite roligare plats. Kanske är det så religiösa personer resonerar, undermedvetet.

Nej, nu babblar jag en massa skit, tänkte bara berätta att jag skriver ett 10-sidors specialarbete om Loch Ness-odjuret för min engelskakurs. Både outhärdligt och lite roligt på samma gång.

Spännande spännande!

2010-05-13 @ 14:14:30
Bella&Tyra show ikväll. Kissie är inbokad som veckans gäst. Dels kommer detta att bli spännande pga att man inte vet om hon dyker upp eller inte. Hon har ju gjort så förr, när hon ska vara med i något program, bara skitit i att dyka upp. Bella tror dock att hon kommer komma, fastän Kissie själv säger motsatsen på sin blogg, att hon inte tänker låta "Grisbella tjäna mer pengar på henne".

Om och ändå dyker upp, kommer det bli sjukt spännande igen! Kommer det bli catfight, så mycket skit Kissie snackat om Bella? Kommer Kissie vara härlig, skön och förtroelseingivande lite tjej, eller kommer hon inta försvarsposition och bli feg? Åh, jag bara MÅSTE se Bella&Tyra Show ikväll!

Ska du se Bella&Tyra Show ikväll?

Sjukt rolig skämtartikel

2010-05-13 @ 00:32:49
Köpte med mig nya VeckoRevyn hem från ÖoB också, och har just spenderat ett par timmar åt att läsa den. Det var dock en sak som stack ut rejält, som jag och Tommy skrattade så att vi grät åt.

Hayden Panettiere, 153cm kort (kortare än mig!), är tillsammans med en rejäl karl vid namn Vladimir Klitschko, 201cm lång och 111kg tung. VeckoRevyn hade skrivit en skämtartikel om vad dessa tu bråkar om när det gnabbas. Det här trodde VeckoRevyn;
 1. Vladimir frågar hela tiden Hayden om hon tror att han skulle kunna "ta" Peter Petrelli i Heroes.
 2. Vladimir använder Haydens Gucci-skor som tandpetare.
 3. När Vladimir lämnar sina gymnastikskor i hallen trillar Hayden ofta ner i en av dem och hamnar i ett underjordiskt land hos en jättestor kanin och Johnny Depp.
 4. Varje kväll måste Hayden hjälpa Vladimir att rensa fiskmåsar ur öronen.
 5. De andra smurfarna i smurfbyn gillar inte Vladimir alls.
Hayden och Vladimir.

Mmm

2010-05-12 @ 21:31:26
Min Glade oljedoftare luktar helt sjuuukt gott. Rekommenderar varmt!


Marabou Polka

2010-05-12 @ 18:58:22
Nu har jag äntligen lagt tassarna på Marabou Polka och tänkte tjuvsmaka lite. Jag menar, måste ju bedömas! Antar att den är äckligt underbar.

Nu bryter jag en bit...

...nu leder jag den mot munnen...

...nu nuddar den min tunga...

FYFAN VAD GOTT!

En ny favorit.


ÖoB

2010-05-12 @ 18:47:37
Varit med bejb till ÖoB och köpt massa onödigt och nödvändigt. Toalettblock, allrengöring, toalettbortste, deodorant, hårspray, två olika sorters shampoo med balsam, toalettpapper, choklad och dricka (till helgen), samt lite tacosaker och grönsaksdip.

Hittade också en jättesöt doftoljesak från Glade, ett fat där du sätter en doftljusformad sak som helt smälter när du eldar på veken, och flyter ut till en väldoftande harmonisk olja. Köpte också refill i skogsbärsdoft och vanilj. Riktigt kap, älskar allt som har med dofter och doftljus/oljor att göra.


Drömkategori

2010-05-11 @ 22:44:40
Funderar på att göra en drömkategori i bloggen. Drömmar kan vara rent trams, men kan ibland vara både roliga och intressanta. Jag t ex älskar att höra om andras drömmar, speciellt om jag själv har medverkat.

Denna drömkategori kommer isåfall innefatta egna drömmar, möjliga förklaringar på vanliga drömmar, olika sätt att tyda drömmar samt annat smått och gott.

Vad tror ni?

Nu nattar jag! Sov gott!

Står i köket...

2010-05-11 @ 19:22:14
...och lagar fläskfilé, potatisgratäng och pepparsås. En klar favorit som äts en gång i veckan. Det går inte att förklara hur gott det är...

 • Potatisgratängen, lat som jag är, brukar jag köpa färdig från Konsum eller Willy's. Båda märken är väldigt goda, saftiga och den lilla förpackingen är lagom till tre personer. Dock brukar jag krydda lite extra med salt och vitlökspulver, samt strö över lite riven ost för att ge gratängen lite mer karaktär.
 • Fläskfilén köper jag fryst och lägger på tining i kylen kvällen innan. För att få rätt smak gör jag en egen marinad av olja, soya, vatten, salt, peppar och timjan. Har inga mått på hur mycket jag brukar ha i, det är mer en känsla. För mycket timjan kan det dock inte bli, så det är inget att oroa sig över. Fläsfilén görs sedan i både stekpanna och ugn. Steker den först (hel) på hög värme i ungefär 5 minuter, innan jag skjutsar in den i ugnen (hel), 225 grader i ca. 40 minuter. Istället för att hällsa olja eller smörja ugnsformen, brukar jag hälla i det av marinaden som inte följde med i stekpannan. Skär upp den gör jag när den har kommit ut, för att bevara saftigheten i köttet.
 • Såsen är pappas eget recept som han gör i "koncentrat" någon gång om året och fryser ner i 4 port. påsar. När den ska användas, är det bara att ta fram, och tillsätta ungefär 2dl grädde under upprörning.
Värt att testa? :-)


Skavsår

2010-05-11 @ 14:43:56
Någon som har några bra tips för att undvika att få skavsår i nya sommarskor? Har... tre par nya skor, två par av dem ger mig skavsår. Det ena paret runt och på hälsenan, det andra paret på knölen vid stortån.

Det bästa jag kan göra som jag vet om, och som jag faktiskt gör, är att sätta på ett skavsårsplåster där skorna skaver innan man planerat att ha dem, så att skon liksom skaver på plåstret istället tills man gått in dem. Det är dock jävligt oekonomiskt då man får köpa ett par förpackingar skavsårsplåster i veckan, haha.

Så, har någon något bättre förslag?

Räddare i nöden!

USA

2010-05-11 @ 11:50:44
Inatt drömde jag knäppa drömmar igen. Jag hade tagit mitt pick och pack och åkt till Emem och Christian i USA, Wyoming om jag inte minns fel. USA hade helt andra regler och normer än Sverige, så vart man än gick och vem man än pratade med fick man verkligen tänka sig för vad man sa. Jag ville av någon anledning bli barnpsykolog och hade blivit placerat på praktik i ett s k "privatdagis", där jag skulle studera barnen samt hjälpa till med alldagliga bestyr.

Jag hade då fått en ganska stor redovisningsuppgift att klara av, samma vecka som jag gick på praktik. Jag visste inte hur jag skulle få allt att gå ihop, så jag bestämde mig för att kontakta Alexander Skarsgård. Han var jättetrevlig och hjälpte mig verkligen, dels kom han på den briljanta idéen att använda barnen i redovisningssyfte, samt att redovisa framför dem.

När min redovisningsdag var kommen och barnen satt ner vi matbordet för att äta (fläskkotletter, brunsås, ärtor och mos haha, det kommer jag ihåg), överraskar damen som håller i privatdagiset mig och tar dit Alexander! Han var sjukt lång (hade tidigare bara pratat på telefon), snygg och hur trevlig som helst. Jag tackade honom personligen genom att ställa mig upp och berätta för barnen att ingenting hade varit möjligt utan honom, och han vägrade släppa min hand när jag skulle skaka med honom.

Sen hjälpte han mig att få tillbaks min snodda cykel, dessutom.

Att motstå frestelsen...

2010-05-10 @ 21:51:56
...står en kladdkaka här, närmare bestämt Ekströms Kladdkaka. Den har en relativt kripspig yta samt en extremt krämig och kladdig insida. Den doftar mustig och fluffig choklad. Den bara... liksom... tittar på mig! Men, det är måndag, det betyder att helgen är över, och jag måste motstå frestelsen. Det är på helgen jag får smyga ner en godisbit emellanåt, samt äta onyttiga burgare och liknande, sålänge jag inte käkar pommes.

Men den där kladdkakan... hur ska jag kunna motstå? Även om jag gömmer den, så vet jag att den finns. Ska jag slänga den? Ge den till grannen? Sälja? Jomenvisst!

Extremt god, oemotståndlig kladdkaka säljes. Vill i utbyte ha en frukt, gärna jordgubbar, melon eller kärnfria druvor. Kommentera vid intresse! ;-D


Burp!

2010-05-10 @ 19:02:37
Just käkat middag, gjorde lite kreativt nog "tacobaguetter" för att bli av med helgens rester. Dumt att slänga både bröd, köttfärs, grönsaker och creme fraishe när man kan hitta på något av det.

Storhandlat har vi också gjort idag. I veckan blir det pannbiff med potatis och brunsås, pasta med ost & skinksås, köttfärssås och tagliatelle, kyckling m. bearnaisesås och stekt potatis samt fläskfilé m. potatisgratäng och pepparsås. God vecka, någon? Köpte också med lite frukostmateriell då vi upptäckte att en stor tetra Pucko endast kostade en tia på Willy's. Värt!

Suttit och läst lite bloggar, blev helt sjukt galet sugen på Marabou Polka. Jag älskar polka! Köper jag kulglass på sommaren blir det en våffla med två polkakulor och polkaströssel. Förbjudet god kombination, vaniljglass och polka. Någonting säger mig att Marabou Polka kommer bli en favorit...

Härligt!

2010-05-10 @ 13:40:16
Jag sov tills nu. Helt ärligt. Det är det längsta jag har sovit på säkert... två månader. Jag hade i min jättetunga, jättelånga sömn, också förflyttat mig så att jag hade fötterna på huvudkudden och armarna utanför sängen. Snacka om att vakna förvånad.

Idag har jag inte mycket att göra, så skönt. Gjorde klart engelskaarbeten för ett par dagar igår, och har bara ett arbete att göra denna vecka, så kan chilla lite nu.

Skriver mer när jag har piggnat till lite.

Sorry

2010-05-09 @ 19:58:36
Ledsen för dålig uppdatering, gårdagen var busy och idag har jag tillbringat dagen som bakfull. Nu måste jag verkligen råplugga, så mer uppdatering blir det nog inte idag heller. Men imorgon är jag tillbaks som vanligt igen <3

Vet inte riktigt...

2010-05-08 @ 12:16:19
...vad jag ska göra? Vet inte riktigt vad mitt undermedvetna försöker tala om för mig. Vad vill jag egentligen? Förvirrar jag enbart mig själv i onödan ju mer jag tänker? Kan jag typ sluta tänka och drömma så att jag inte blir besviken på mig själv och andra...

Heeeelg

2010-05-07 @ 22:37:09
NU kan jag ta helg, Nu är jag klar med allt. Har handlat, pluggat, gjort hemligt pyssel, hämtat paket, lagat mat, ätit mat, betalat räkningar... ja, nu jävlar är det helg!

Imorgon ska jag träffa Sofie för lite girltalk efter att ha blivit bjuden på lunch. Kommer nog bli en bra dag.

Vad ska ni göra i helgen?

Afton

2010-05-07 @ 18:26:24
Vem säger afton längre btw? "God afton!". Vad är skillnaden mellan afton och kväll? Är skiljelinen av tid eller av ljus eller av aktivitet? Äsch...

Stack och hämtade ut mitt paket, dock saknades två klänningar och istället fanns där en lapp med texten;

Tyvärr har det vid plockning upptäcks att understrukna artiklar haft ett felaktigt lagersaldo och inte kan levereras till dig. Om du betalt med kort återförs belopp för slutnoterade artiklar till ditt konto. Om du betalar med faktura drar du av belopp som motsvarar slutnoterade artiklar vid betalning av din faktura.

Det var ju klänningarna jag såg fram emot mest. Nu blir jag ledsen i ögat. Ja ja, ska testa grejerna nu och hoppas att de sitter som gjutet. Gillar verkligen tröjklänningen i spets!

Bilder från Mariebergsskogen

2010-05-07 @ 16:51:28
Nu har Malin (tack hjärtat!) lagt upp ett par av de bilder vi tog i Mariebergsskogen igår, måste få säga att det var en trevlig utflykt och jag hade det grymt kul. Efter att vi tittat på djuren (världens sötaste små killingar bland annat) drog vi till lekparken som var tom på barn och insåg att det var bäst att passa på.

Stulit bilderna från Malins blogg eftersom jag inte hade med mig egen kamera.
Stressdagen är kommen

2010-05-07 @ 12:23:53
Idag är jag helt hemskt fruktansvärt sjukt stressad! Till att börja med måste jag innan 15:00 göra klart ett par pysselsaker som ska med posten, ju snarare jag blir klar desto bättre för jag har typ tre engelskauppgifter och massa minitest som ska vara gjorda innan veckans slut. Har varit väldigt dålig på att plugga den här veckan av både en och flera orsaker. När jag har pluggat, även om jag inte är klar med pluggandet, tänkte jag städa så här är helgfint, behöver rensa, sortera, slänga och flytta på saker.

När jag har pluggat och städat klart blir det att helghandla mat samt hämta ut mitt paket på posten. När vi kommer hem igen ska vi baka rulltårta och efter det laga mat. Måste komma ihåg att hitta receptet på den supersmaskiga rulltårtan också...

Ah well, bloggar nog snart igen även om tiden är knapp, för jag blir liksom... avstressad av att få skriva lite.

Paket från Nelly innehåller bl a;

Oh oh oh

2010-05-06 @ 20:04:15
Och gissa vem som fått AVI från posten? :-D

MINA NELLY.COM KLÄDER AAAH VILL HÄMTA NUUUUUU! Men blir imorgon förmiddag! ^^

Back home

2010-05-06 @ 19:50:05
Varit en bra dag minsann, först hjälpte jag min bror, sen bjöd han på nachos, efter det åkte vi /jag, Tommy, Malin) till Mariebergsskogen och tittade på yttepyttesmå killingar och lambisar, sen blev det en tur till Bergvik dä jag hittade en bikiniöverdel som passar till ett par bikinitrosor jag redan har, samt en svart tubtoppsklänning med vita prickar. Vi mumsade burgare på MAX också, dock fick jag ingen dressing på min burgare?

Får se om jag sätter mig ner med mer pyssel nu eller om jag hittar på något annat. Plugga skulle vara något. Skriver mer sen!

Goddag gott folk

2010-05-06 @ 12:41:46
Kommer inte att bli så mycket uppdatering under dagen, ska göra mig i ordning nu, sen ska jag hem till min bror och hjälpa honom samt käka, sen ska jag pyssla lite, plugga, sen blir det Mariebergsskogen med Malin och Tommy och sen blir det mer plugg.

Kommer kanske att slänga in något inlägg i farten, men förvänta er inget.

Kyss

Sängen

2010-05-05 @ 23:54:04
Sova blir efter ett avsnitt true blood. Har pysslat heeela kvällen, och är rätt nöjd faktiskt.

Imorgon blir det Mariebergsskogen med Tommy och Malin, titta på nyfödda djurbebisar, kanske äta en glass. Håller tummarna för vädret bara. Tänkte ta massa bilder åt er också.

Natti alla!

För att inte avslöja för mycket...

2010-05-05 @ 15:48:09
...åker jag nu ner till Panduro i stan för att uträtta lite (hemliga) ärenden. Jag har hittat en ny hobby, och jag behöver köpa hobbymaterial, saker man använder när man utövar denna hobby. Kanske ska tillägga att det jag gör inte heller är till mig själv, utan är till för att ge bort till folk. Malin vet vad jag snackar om, men jag tror inte att jag kommer avslöja mer, än att jag kanske måste klippa av mina naglar om detta ska gå vägen, haha.

Vad tror ni att det är jag har i görningen?

Fina fötter

2010-05-05 @ 14:24:04
Fötter är underskattade. Även om man oftast inte går runt och kör upp fötter i andras faces, så är det många som kommer se/titta på/tänka på dina fötter i sommar. Och varför inte ge sig själv de bästa förutsättningarna utifrån detta faktum; fina fötter!

Tidsåtgång;
ca. 20 minuter

Du behöver;
Fotsalt eller olja till fotbad
Fotfil med sandpappersyta
Fotkräm

Gärna en fotpeeling och en fotdeodorant att komplettera med

Såhär gör du;
Börja med att tappa upp ett fotbad med fotolja om du har torra fötter, eller fotsalt om du har fuktiga fötter. Vattnet ska vara ungefär 37-40 grader. Låt fossingarna vila i badet i ca. 10 minuter innan du ev. peelar foten och angriper med fotfilen.

Fotfilar med metallyta går bort då dessa gör mer skada än nytta. Var mjuk på handen när du filar och fila endast där huden är hård.

När du har filat klart och torkat fötterna är det dags att klippa tånaglarna. Var försiktig när du klipper, en tånagel avklippt till max är inte så vacker, och se till att klippa jämnt.

Smörj sedan in fötterna med en behaglig, gärna lugnande, fotkräm. Vänta med att sätta på dig strumpor och skor ett litet tag. När krämen gått in i foten kan du måla tånaglarna och, om behov finns, spraya fotsulan med en fotdeodorant.

Mimo rekommenderar;
Fotpeeling, Cooling pumice foot scrub, The Body Shop, 74kr
Fotkräm, Intensiv kräm för hård hud, Scholl, 79kr

Fotfil med sandpappersyta, Apoteket, 20kr


Vem är Mimo?

2010-05-05 @ 13:59:26
Jag heter egentligen, surprise surprise, Maria men går under smeknamnet Mimo. Lättare för både mig och andra att hålla koll på, och reagerar till och med bättre på Mimo än Maria, då det varit mitt smeknamn i närmre tio år.

Det finns många saker jag håller varmt om hjärtat. Det jag för tillfället brinner mest för är absolut shopping, kläder, skönhet, hälsa, mat, ja alla de saker jag tar upp i den här bloggen. Mimosplace har funnits i snart 1½ år, och är en livsstilsblogg. Här vädrar jag tankar, idéer, tips, delar med mig av shopping, recept och mycket annat.

Jag bor i Karlstad och studerar just nu Komvux på distans då det var sjukt tråkigt att vara arbetslös. Har tidigare arbetat som skribent för en lokal nöjestidning vid namn Newz. Ska snart påbörja min lärarutbildning men har fått lite ångest ifall jag kanske ska bli veterinär istället...

Törs jag påstå att jag är väldigt unik på mitt eget sätt? Jag ser i alla fall inte mig själv som den där riktiga svenssontypen (vad heter Norges motsvarighet till Svensson i benämningen väldigt vanlig norsk medborgare?). Kan få för mig att göra en del knasigheter och har en vild fantasi. Jag är dessutom ruskigt spontan. Vill jag åka utomlands imorgon, så gör jag antagligen det.


10 snabba;

Hur många par skor äger du?
Jag har faktiskt inte räknat, men jag tror jag landar mellan 30-50 par.

Vad är ditt favoritplagg?
Linnen, klänningar och t-shirts så länge dem är långa, vita och går att kombinera med leggings.

Lyx eller budget?
Det beror alldeles på. Jag köper hellre flera billiga plagg än ett dyrt, men vissa saker kan få kosta lite mer, typ väskor och skor.

Hur mycket shoppar du för?
Under ett års tid, kanske... 100 000kr, mer eller mindre.

Sover du naken eller med pyamas?

Jag sover alltid spritt språngandes. Kläder veckar sig och skrynklar sig och då vaknar jag av det.

Vilket är ditt bästa fyllekäk?
Jag brukar faktiskt inte få cravings efter fet mat sådär när jag har druckit som andra får. Jag sparar mig till dagen efter, då jag gärna tar en flottig pizza med bearnaisesås.

Vilka är dina sämsta egenskaper?

Jag är ingen mästare på att komma ihåg att höra av mig till folk. Detta är ingenting jag gör "med flit", jag är nog bara glömsk när det gäller sån't. Jag är också väldigt envis och vill ofta få min vilja igenom. Har också dåligt tålamod och ogillar att vänta på saker, framför allt om man har beställt något från internet man gärna vill ha typ direkt.

Har du någon favoritfilm?
Avatar, Avatar, Avatar. Utan tvekan. Sa jag Avatar?

Vad är din största last?
Jag har ett enormt sug efter onyttig mat och socker. Dessutom snusar jag som jag vet inte vad.

Bästa hälsotipset?
Åh, det är så klyshigt men... sluta rök, sov tillräckligt, ta hand om dig, se till att du får i dig tillräckligt med närimsämnen och vitaminer, skäm bort dig själv ibland, med måtta.


Pest eller kolera;

Bara dejta fula killar eller aldrig mer dejta?
Bring it on, fula killar, haha.

Fisa tyst och illaluktande eller fisa högljutt och doftfritt?

Definitivt tyst men illaluktande, kan ju själv gå därifrån!

Aldrig mer internet eller aldrig mer mobil?
Aldrig mer mobil. Kan ju komma åt det mesta på internet. Om inte mobil med internet är ett giltigt svar det vill säga.

Gå naken hela livet eller alltid bära rosa transperuk?

Peruken absolut. Dels vill man väl inte gå naken, men är också en riktig fryslort!

Blind eller döv?
Döv. Kan inte föreställa mig en värld utan att få se på andra människor.

Bella&Tyra Show

2010-05-05 @ 13:16:15
Hade hört talas om den här serien program från många olika källor, men det var för när Malin skrev ett inlägg om det jag bestämde mig för att börja kika från avsnitt 1. Idag spanade jag in avsnitt 3, och jag satt typ här och bölade till reportaget om yrket delfinskötare. Alla flickor har väl någon gång drömt om att få jobba som delfinskötare, och delfinerna i inslaget var så vackra, intelligenta, roliga. Dels blev jag mycket avis på Bella & Trya, och dels väcktes en dröm till liv igen. Dock arbetar endast åtta personer med detta idag i verige, so big chance liksom.

Har dessutom en nyvunnen respekt för Bella. Alltid tyck att hon har varit tråkigt, präktig, intetsägande och anonym. Fram tills nu. Tjejen är helt grymt smart. Vill man ha min respekt bör man alltså satsa på att visa sin mer intelligenta sida, haha. Nej men allvarligt, jag ser på henne med nya ögon.


Amerikanskt värre

2010-05-05 @ 11:57:57
Nu hade det egentligen passat med vinter. Nej, jag vill inte ha vintern tillbaks, jag avskyr kyla och snö i förhållande till vad man faktiskt kan få (sommar), men hade det varit vinter i skriven stund hade jag typ... passat in.

Min frukost består nämligen av en stor mugg varm choklad med marshmallows! Kunde inte låta bli efter att ha sett Kick-Ass, blev helt fruktansvärt sugen igår redan och köpte med mig en påse marshmallows. Onyttigt, javisst, men med tanke på hur duktig jag är/varit med hälsosam mat hit, träning och långpromenader dit, förtjänar jag min varma choklad med fluffiga små söta vita bollar i.


Morgon

2010-05-05 @ 11:09:20
Hoppas alla har sovit gott :-)

Hmm typ glmt bort vad jag skulle göra idag... får piggna till lite innan jag återkommer.

Mhmm

2010-05-04 @ 22:11:36
Någon som vet hur lång leveranstid Nelly.com har? Kan inte vänta att få bära den här outfitten;

+ +

Vill du ha fler besökare till din blogg?

2010-05-04 @ 17:55:12
Var inne och kikade runt på lite olika bloggar förut, som vanligt, och hittade en tjej som länkade till Bloggtrafik.nu. Genom att registrera sig på denna sida får man två olika fördelar. Den första är att genom ett enkelt knapptryck, hamna på bloggar man inte tidiagre besökt. Den andra fördelen är den klart bästa. För varje blogg du själv besöker genom först nämda funktion, får du själv besökare till din egen blogg! Allt du behöver göra är att registera dig här, vilket självklart är gratis, och sedan sätta igång och besöka massa roliga bloggar.

Min statistik dagen jag registrerade mig;


Slutsatsen är;
Det är gratis och det funkar verkligen, så registrera dig du också!

Klicka här!

I brist på annat

2010-05-04 @ 17:48:04
Kan du;
Sjunga? Går att diskutera.
Hjula? Japp!
Stå på händer? Har kunnat, ska testa och se om ja fortfarande kan!
Sjunga med munnen stängd? Oh ja, det är mitt partytrick.
Gångertabellen? Hmm... ja, den sitter.
Fler än två språk? Svenska, Engelska, läst Italienska, Franska och Tyska.
Behålla en hemlighet? Ja, det tycker jag.

Har du;

Gråtit idag? Nej.
Skrattat idag? Oh ja, skrattar mycket och ofta.
Piercingar? Tungan, 13 i öronen, igenväxt i naveln.
Syskon? En äldre bror.
Jobb? Pluggar för tillfället.
För många vänner? Kan man ha för många vänner?
Färgat ditt hår svart någon gång? Ja, och det var extremt svårt att bli ljusare igen.
Bra självförtroende? Det beror helt på.
Gjort något olagligt? Ganska mycket tror jag, ha ha.
Brutit något ben? En tå. Annars har jag varit hel för det mesta.
Tappat bort dig i din hemstad? Någon gång när jag var yngre och ute på äventyr isåfall.
En hemlighet som ingen annan vet? Kan inte komma på vad det skulle vara, men kanske.
Sovit en hel dag i sträck? Haha jadå.
Somnat gråtandes? Det också, ja.
Varit på festival? Ja.
Pussat en groda? Nej, faktiskt inte! Blir i sommar.

Finns det;
Någon som förstår dig? Flera stycken.
Någon som saknar dig? Jadå.
Någon som du hatar? Hata är ett starkt ord, så nej.

Vem;
Kramade dig senast? Tommy.
Pussade dig senast? Tommy.
Ringde dig senast? Sofie.
Ringde du senast? Min bror.
Var hemma hos dig senast? Om inte Tommy räknas... Malin.
Var du hemma hos senast? Sabina och Stefan.

Jag;
Svär ofta? Nja.
Sjunger i duschen? Om jag är på bra humör och inte stressad.
Skulle kunna gå i pyamas till skola/arbete? Jag har ingen pyamas, helt ärligt.
Skrattar åt dina egna skämt? Lite för ofta!
Skulle plastikoperera dig om det vore gratis och ofarligt? Det tror jag faktiskt.

Vad;
Längtar du till mest just nu? Sommar 2010.
Ska du göra i helgen? Ingenting inplanerat, kanske blir att hänga hos Sofie.
Har du för kläder på dig? Min yna vita klänning, jeansleggings.
Gjorde du igår? Deklarerade, shoppade, handlade mat, lagade mat, tittade på film.
Ska du göra i sommar? Gotland, Paris/London, Liseberg, kanske västkusten.
Åt du senast? Räksallad, haha.
Köpte du senast? Dagligvaror och en tidning.
Skulle du göra om du vann en miljon? Köpa en ny bil åt Tommy, resa, shoppa i mängder.
Skulle du gjort om du hittade ett lik i skogen? Trilla omkull, spy, ringa 112.

Åhå

2010-05-04 @ 16:53:48
Arslade mig äntligen till affären för att köpa sås, toapapper, tjejtidning, grönsaker samt mitt nya beroende mineralvatten. Direkt jag kom utanför dörren, med fyra kassar pant och vårklädd, så öppnade himlen sig över mig och verkligen dränkte mig i regn. Mig, min nya klänning, mina nya skor. Dessutom åskade det. Så fort jag kom hem igen, så slutade det regna och solen tittade fram igen. Så typiskt!

BTW, gammal avokado smakar verkligen som det låter. Inget att rekommendera. Uääk.

Shopping avklarad

2010-05-04 @ 15:13:06
Nej, jag vill inte veta vad jag bränner på shopping under ett års tid... verkligen inte. Det rör sig antagligen om sexsiffriga belopp. Men nu ignorerar vi utgifter och fokuserar på den otroligt sköna känsla som infinner sig när man hittat något man verkligen gillar. Tyvärr hittar jag saker jag gillar lite väl ofta, men men. Fördelen med att shoppa online är att räkningarna inte betalas förrän runt löning.

Jag antar att jag har ett beroende och antagligen är allt vettigt jag spottar ur mig som försvar till mitt otroliga slösande bara ursäkter för att hjälpa mig själv blunda för problemet. Men jag försöker se det ur en annan synvinkel. Vissa människor lägger tusenlappar på sin frimärksamling, andra köper dyr bergsklättrarutrustning medan en tredje kanske slösar overkliga summor på att ta fram en unik uppfinning att ställa ut i "American Inventors". Det här är min kärlek, min hobby, mitt liv!

Dagens shopping;


Mmm

2010-05-04 @ 14:35:13
Borde gå och handla, men fastnade på Nelly.com. Håller på och beställer en hel massa klänningar, finns så sjukt mycket snygg att jag blir helt besatt. Uppdaterar senare och låter er se vad jag har köpt!

Breaking News

2010-05-04 @ 11:41:34
Få är väl dem som har missat GaGa och Beyonces dundermegahit Telephone? Men jag antar att ännu färre visste att Britney Spears var den första att spela in Telephone som en demo, men tackade sedan nej till låten. Nu har Britneys, dock oklara, version läck ut på nätet. Det är svårt att avgöra om den skulle vara i klass med, eller till och med bättre, än den nu kända versionen, eftersom den är långt ifrån färdig i detta ljudspår.


Matdags

2010-05-03 @ 18:28:29
Ska springa till köket och laga mat, är helt sjukt hungrig. Inte hunnit äta någon lunch idag eftersom att kön inne på Skatteverket var nästan två timmar, allt jag har fått i mig är lite fil & flingor. Idag blir det som sagt pasta med ost & skinksås, gör efter eget recept. Är jätteenkelt, det du behöver är grunden till en vanlig vitsås, tillsätt sedan skinka och riven ost som du rör in noga. Krydda efter behov. Skinkan är dock oftast salt i sig, så lite vitpeppar brukar räcka. Vill man kan man också dekorera tallriken med lite persilja.

Måååndag!

2010-05-03 @ 18:20:07
Nu vart det måndag igen och dags att vara produktiv. Idag har jag hunnit med att deklarera på Skatteverket, eftersom det var något ROT-avdrag som jag var tvungen att fixa, samt passade på att adress-ändra. Småshoppade också lite, hittade en vrålsnygg vit klänning (suck) på BikBok. Hämtade ut paket på posten med skor och underkläder. Köpte en ny Osis Dust it också. Kan inte nog många gånger säga hur underbar Dust it verkligen är, räddningen för en dålig hårdag, räddningen för en utekväll, räddningen till allt, både långt och kort hår.

Storhandlade på Willys också, planerade för veckans mat samt lunchlådor åt mannen. Ikväll blir det pasta och ost & skinksås, imorgon blir det kyckling- currygryta, på onsdag blir det fläskfilé och potatisgratäng och på fredag blir det marinerad kyckling och stekt potatis i kryddor. Mums, ser fram emot den här matveckan. Lunch blir som vanligt sallad varje dag för att kunna äta vad jag vill på kvällen.

Dagens minishopping. Klänning (min är vit), BikBok 199kr. Osis Dust it, frisörer 179kr.


Skor, H&M 129kr. BH, H&M 149kr.

Sorries

2010-05-01 @ 21:41:30
För dålig uppdatering. Idag är jag dock bakis och långsam i huvudet, men imorgon ska jag uppdatera med lite smask. Håll ut! <3

RSS 2.0