Motivation.

2012-04-10 @ 17:51:01
Drog strax efter 13-tiden med Sofie till Fisheye Ink. där Sofie tatuerade sig (för första gången). Var en upplevelse må jag säga! Har ju själv ett par, men de är väldigt små, så kan inte riktigt föreställa mig smärtan då nålarna skrapar bort hud från större hudytor.

Sen blev det en tur på stan, där jag motiverade mig själv till plugg med lite shopping. Ett par farfarsbyxor, två linnen, två tunna tröjor, ett par Rock and Republic-jeans och ansiktscreme. Väl hemma hade jag fått paket på posten - de två klänningarna jag visade i ett tidigare inlägg.

Bra dag helt enkelt! Nu ska jag spela lite, innan jag sätter mig för dagens plugg-omgång.

PS. Uppdaterar med bilder lite senare!

Say baaah.

2012-04-08 @ 01:01:01
Ligger i extremhög feber. Haft 40-41 grader idag. Näsan blöder, känns som om jag har en tennisboll i halsen, öronen både piper och har lock, kroppen har ont och jag har legat i migrän. Förföljs av ett konstant illamående och har kräkts. Mindre kul, mest för att jag fick ställa in kryssningen jag skulle åkt på 8-10 april. Sjukt emo över det. Vill blir frisk. Dock är det en smula tur att jag blev sjuk precis när praktiken var klar, istället för under praktiken.

Bjuder på en gammal video i brist på annat. Jag och Stefan står för underhållningen inpå kräftskivans småtimmar. Sjunger som gudar, gör vi inte?


So very full.

2012-04-04 @ 15:09:54
Påskbord på skolan idag... vilket innebär att man självklart tar tillfället i akt och passar på att äta tills man omöjligen kan få i sig mer mat. Känner mig som en gravid björnhona som försöker äta upp sig inför en lång och hård vinter. Lika rund, lika mätt och lika hårig. Eller ja, hårig vet jag inte varifrån jag fick, men visst. Luden-Mimo.

Idag ska jag enbart chilla. Vilar upp mig inför en ny omgång påskmat, höhö. Påsken firas här hemma likt de två senaste åren, med familj och lite (läs: massa) käk. Skulle egentligen vinna på att förbereda lite inför lördagen, men min kropp protesterar. Mätt som en björn och sliten som en fotbollsspelare. Dealar med verkligheten imorgon istället helt enkelt.

Imorgon gör jag även min sista "officiella" VFU-dag. Har ett par restdagar att ta igen i samband med att jag är tillbaks på universitetet, men det är allt. Kommer sakna min klass oerhört, finare barn får man leta efter!

Nu är det papegoj-time!

Hockey.

2012-04-03 @ 18:08:03
Verkligen helt slut efter denna dag. Tisdagar är i min lilla värld hemskt mycket jobbigare än både måndagar och fredagar. På måndagar är man i alla fall nästan utvilad, och på fredagar föds en liten gnista då det snart är helg. Tisdag är bara tisdag... man är trött efter måndag, och har nästan hela veckan kvar framför sig. Dessutom går jag från 7:45 till 16:30 på tisdagar, och har knappt någon rast då jag också råkar vara rastvakt just tisdagar ( = måste hänga med ungarna också på rasten).

Idag har jag hållit i två relativt oplanerade lektioner. Fick reda på att jag skulle hålla både dagens engelska- och mattelektion klockan åtta imorse, så det var bara att sätta igång och planera. Utfallet blev dock väldigt lyckat, engelskalektionen är utan tvekan den bästa jag hållit i so far. Lyckokänslan!

Nu drar jag och ser Brynäs - Färjestad hos brorsan! Håller fler än två tummar att Färjestad ror hem detta ikväll, inte riktigt redo att ta farväl av hockeysäsongen ännu känner jag, även om jag inte är helt och totalt supernördigt insatt. Cola, chips, godis och en Färjestadvinst skulle inte sitta fel!

Bjuder på mig själv i brist på annat.


Lip fever.

2012-04-03 @ 17:45:12
Fått ett par frågor om mina läppar som jag tänkte besvara så gott jag minns. Då kommentaren rör en två år gammal bild minns jag inte alla detaljer, men försöker i alla fall.

Fråga:

"Hejsan!
Satt o kollade in läppförstorningar och hamnade "hos dig" av en slump och bara älskar den här "efter bilden" det är ungefär så jag täkt att mina läppar ska se ut, har nämligen tänkt att spruta in Restylane för första gången nu i vår/sommar. Har inte bestämt klinik än, men det blir väl Karslstad eller Örebro då det inte är så långt ifrån där jag bor, och haft flera bekanta som gjort i både Örebro o Karsltad.Jag ser ju att det är snart 2 år sedan du gjorde din förstoring, men hoppas du har lust att svara på ngr frågor ändå, då jag verligen gillade denna "efter bild 2 dagar efter din behandling". Blev efftekten ungefär så "fyllig" när själva "svullnaden gått ner och det menade resultatet blev som det skulle" ja du förstår nog hur jag menar. Sorry om jag förvirrar ;) inte min mening kära du.
Undrar även om du hade i 1ml Restylane (både under och överläpp" och konturerna eller hur utfördes din behandling? då både konturerna och över&underläpp ser RIKTIGT jäkla läckert ut så vore det bra och veta, flera av mina bekanta har bara gjort själva läppkonturerna, och en del enbart överläpp, etc etc så det har skillt sig väldigt mycket. Så jag är verkligen nyfiken på hur din gjordes och hur mycket Restylane som användes? Hur länge satt det i ungefär utan att det blev mindre fylligt överhuvudtaget? då detta verkar skifta en del från person till person.
Gjorde du om behandlingen senare igen eller var det "en engångsgrej", och vart gjorde du den? skulle vara bra om jag visste lite mer så jag vet hur jag ska förklara på konsultationen hur jag vill ha det, etc.. Och en sak till, pris? Var det 3000-3500 (utan konsultationen inkluderad? )
Tack på förhand, och ännu en gång- kanon läckert :-)

Kramar///Anna (Thumberlina)"

Svar:

Hej Anna!

Tack för komplimangerna!

Det är Restylane Lipp jag använt mig av i dryga tre års tid. Effekten av den Restylane Lipp stället jag gör mina läppar på använder sig av, är sagd att hålla i upp till ett år, mycket beroende på livsstil. Om man t ex bantar hårt/tränar mycket, går medlet ur kroppen snabbare.

Jag själv gör mina läppar när jag känner att det har försvunnit "för mycket", vilket är ungefär var 9:e månad. Tycker om att "finputsa" lite på våren/sommaren oavsett när jag senast gjort dem (såvida det inte endast handlar om någon månad eller mindre).

Läpparna höll sig lika fylliga som på bilden i en dryg månad. Sen la sig själva "plutet" lite, även om läpparna fortfarande var större än innan, så själva storleken försvinner inte så fort.

Jag har faktiskt inte rört min underläpp på bilden du syftar på, utan endast överläppen. Har alltid gillat min underläpp och vill varken ha den större eller mindre. Dock är det mer balans och harmoni på över- och underläpp sedan jag började fixa överläppen, varför det möjligen ser ut som om jag fixat till både uppe och nere.

I överläppen la jag, i samband med att bilden togs, i knappt 1ml, då vi inte använde hela sprutan. 0,7-0,8ml skulle jag gissa på hade använts. Priset landade på 1 700kr, konsultation ej inräknat då jag gjort mina läppar på samma sätt och på samma ställe sedan 2009. Första gången jag gjorde dem kostade det 3 600kr. Numer lägger jag i en halv spruta i överläppen, 0,4 - 0,5ml, med ungefär 9-10 månaders mellanrum, vilket kostar 1 000kr.

Ställen som fixar läppar i Karlstad är bland annat FreeSun och Laserkliniken. Givetvis finns fler ställen, men vill inte ge gratisreklam åt ställen jag inte rekommenderar. Tänkte testa Laserkliniken nästa gång, då jag själv fick varma rekommendationer från en vän som gjort läpparna där. Det är lite dyrare än ovan skrivna pris, ett par hundralappar, och om det är värt det eller ej får vi se efteråt. Kan lämna en avrapportering i maj, då jag tänkt gå dit. Skulle dock anta att det kostar ca. 3 000kr för både över- och underläpp inklusive konsultation, möjligen mer eller mindre.

Hoppas att jag gett dig de svar du behöver, och lycka till om du bestämmer dig för att slå spiken i kistan!

LMFAO.

2012-04-02 @ 16:19:07
Alltså seriöst och allvarligt nu! Läser väldigt-jätte-super-gamla blogginlägg skrivna av mig själv, och gråter av skratt! Jag var så sjukt mycket roligare förr i tiden, vad hände med min humor? Finns den kvar, men ger sig uttryck mer diskret? Jag vill vara lika rolig som mig själv. Jag var verkligen störtkul.

Bjuder på ett par oförglömliga klassiker;

"Min njure (njuren heter Jesper Torstensson), som för övrigt har njursten och har varit på universitetssjukhus och fått dropp och röntgats och får smärtstillande, har varit ett helvete inatt. Så fort jag blir nödig så känns det som den ska explodera med en ilande smärta genom hela kroppen, vilket gör att jag inte riktigt kan sova som man ska. Och inte vaknar som man ska. Fast jag ogillar att skylla på min njursten, ifall han blir upprörd, så jag påstår att tuppen dog, han som sägs väcka alla i morgontimman. En ypperlig ursäkt."

"Emem och jag älskar nämligen att göra oss i ordning på mitt rum på lördagskvällarna, med en drink i ena handen och en hårborste i andra handen. Det är en helig ritual i vår religion. Men Emem, vad ska vi döpa vår religion till? "Göra oss i ordning på lördagar"-religionen, eller "vi som gillar smink i drinken"-religionen, eller "mimos rum är en gud"-religionen?"

"[...] i natt vaknade jag av att jag drömde att jag hade tagit ut piercingen och kände därför efter med tungan i munnen. Mycket riktigt fanns inte längre staven i min tunga. Jag hade dreglat ut den och sen rullat runt på den, för jag hittade den under min rygg. Att en tungpiercing ska vara så sjukt jobbig. Jag kan iallafall vara stolt över att jag nog är den enda som sover på sin tungpiercing."

"[...] Sen ska jag tillbringa min dag i strålkastarljuset och göra massa oväntade och bra saker. Typ köpa fadderbarn och sånt."

"Min hamster! Den ska heta Castor. Med betoning på R:et. Så sjukt gulligt! CASTORRRRRRRRR!"

"Vad är det med mackar och korv? Är lite sur på att jag alltid måste köpa grillad korv om jag är dynghungrig, eftersom att dem vägrar koka korv... varför ens ha kokt korv på menyn om det ALDRIG finns? "Vill du ha så har vi grillad med bröd eller french hot dog (aka kondomhylsemenyn)". Ville jag ha det så hade jag beställt det. Tack."

Tack för mig!

PS. Ännu roligare att läsa med Google Translate!

Appetizer.

2012-04-01 @ 20:05:51
Bjuder på ett smakprov från gårdagen, bild stulen från Malin. Tack för kvällen, och grattis igen Erik!

Nu blir det gaming! Lagomt slapp bakisunderhållning.

Erika, Malin, Jag, födelsedagsbarnet Erik, Sabina, Sofie och Helene.

RSS 2.0