Superskum dröm

2009-08-31 @ 16:26:41
Jag är väl inte direkt känd för att vara normal, men mina drömmar brukar gå lite över styr, sådär att dem skrämmer mig själv till och med. Jag vaknade i panik förut, efter att ha drömt den här drömmen (minns den väldigt detaljerat);

Jag sitter, av någon anledning, inlåst i en trästuga på landed. Det är jag och ett antal till fångar, vi är hungriga och rädda för vi får ingen mat och kan inte ta oss ut. Vi sitter inte bundna eller så, för så fort det blev dagtid igen så försökte vi hitta nyckeln för att ta oss ut. Det fanns lite nycklar utplacerade överallt för att ge oss falska förhoppningar, så fort vi hittade en nyckel blev vi helt till oss av lycka tills vi insåg att det var fel nyckel, som vanligt. Även fast själva trästugan var tom på dagarna så fanns det vakter överallt utanför, och det lustiga var att dessa vakter var ABBA medlemmarna. Så om man väl tog sig ut, så levde man inte länge till.

Efter många diskussioner så kom vi fram till att den rätta nyckeln ligger i någon av våra vakters strupor eller skor. Vi kom på en plan för att få tag i nyckeln, men mitt i planen bryter sig en fånge loss ur fångvaktargreppet och springer allt vad hon har mot stället där vi tror att strumpan med nyckeln finns. Hon får tag i nycklarna och det innebar frihet, trodde vi. Tills vi får träffa en hälften levande/hälften icke existerande varelse som talar om för oss att det inte var rättvist att fuska sådär. Vi skulle få en chans att ta oss fria på grund av att vi hade varit så duktiga.

Den chansen innebar att jag och min nyckelstjälande vän skulle besegra två enorma, halvt mänskliga bläckfiskar i ett jättestort akvarium. Vi fick en varsin health bar, men inga vapen. Den manliga bläckfisken började attackera mig direkt, och jag simmade allt vad jag hade för att komma ifrån bläckfisken, Den kvinnliga bläckfisken satt bara på kanten och skrek fula ord till oss och peppade sin manliga bläckfisksvän. Efter att ha blivit jagad i ett antal minuter kände jag att det inte var hållbart. Jag tog tag i en av de mindre, ickemänskliga bkläckfiskarna och siktade på den manliga bläckfisken som jagade mig och började skjuta bläck rakt i hans ögon. Han verkade inte bry sig alls, men hans egen health bar gick ner så smått. Bläckfiskarna var på 84% liv, och jag var på 80% och min väninna var på 46% liv, när jag kände att jag inte orkade mer och bara ville ge upp. Men istället för att ge upp hoppade jag upp på akvariekanten och satte mig brevid den kvinnliga bläckfisken för en time-out. Jag försökte prata vett i henne, att dem inte ville dö idag och att de inte skulle vinna något alls på att döda oss heller.

Samtidigt som jag pratar med den kvinnliga bläckfiskhybriden skriker någon "om ni håller ut tills klockan 9:59 blir ni skonade, ni och alla era vänner i trähuset!". Men jag orkade verkligen inte, jag hade kämpat för mitt liv sååå länge. Den kvinnliga bläckfisken började ge mig elschocker och jag vaknade.

Jag hatar ABBA nu. Jag vill aldrig åka till en timmerstuga på landet och jag vill inte se några nycklar. Och bläckfiskar är min nya fobi. Kul dröm.

Läskiga solarier

2009-08-30 @ 17:01:16
För att värna om företagets integritet kommer jag inte att berätta om vilket solarie följande historia utspelat sig på.

Härom dagen tyckte jag att det var dags att bättra på brännan. Jag masade mig därför till detta icke namngivna solarie för en stunds avkoppling. Som vanligt pluggar jag i hörlurarna i mobilen när jag lägger mig i solariet, höjer volymen till max och sätter på mig ögonskydden, vilket innebär att jag varken hör eller ser ett skit. Jag kanske ska tacka mitt luktsinne att jag klarade mig helskinnad ur situationen, för plötsligt känner jag är frätande stank av batteri där jag ligger. Jag funderar inte mer på det, tänker att det är någon som håller på med något i något annat solariebås och ligger kvar någon minut till, emn musik i öronen och ögonskydd för ögonen. Tillslut tycker jag att stanken är väl skum och känns lite väl påträngande, så jag tar av mig ögonskydden och kollar runt. Vad jag får se då är ett rött pulserande solarierör där något svart droppar i det. Livrädd springer jag ur solariet och klär på mig för att säga till solarieansvarig om min otäcka upptäckt.

Vad jag inte vet än är om röret exploderade efter att jag lämnat solariet eller inte, jag hörde ett POFF. Skärrad och skakis av händelsen ringde jag med darrande röst Tommy, som skulle hämta mig, och självklart ringde jag Emem för att skvallra.

Frågan är om jag vågar sola mer solarie i framtiden? Batteristrålning kan inte vara det bästa för min hud...

Gårdagen var lyckad, först åt alla vi tjejer (nästan alla) kräftor, killarna ville inte ens vara i närheten av oss, är det något speciellt med att killar inte gillar kräftor och tjejer älskar dem? Sen började vi dricka och umgås och tjata och... ja, hade allmänt festligt. Idag är jag grymt bakfull, men det är synd att klaga när det är självförvållat.

Nu bär det av till Tommys bror för söndagsmiddag och film, ska bli trevligt. Bakis som jag är kan jag inte släppa tanken på mat, det suger i hela magen och jag är hungrigare än en mammut. Jag lever för mat!

Zzz

2009-08-27 @ 18:13:42
Tänkte att jag skulle masa mig upp idag, gå på stan en sväng, kika in lite partykläder så jag har något att ha på mig i helgen.. men när jag vaknade, faktiskt i ganska lagom tid, hade jag så fruktansvärt ont i magen att jag fick skippa det. Gick in till Tommys mamma och micrade mig en ost och skinkpaj och tog mig en cola istället. Sedan dess har jag suttit här. Arbetarmannen ligger och sussar i sin säng, med kläder och keps på. Funderar på hur länge jag ska låta honom sova. En timme till kanske.

I helgen blir det kräftskiva, min första för i år, jag är så sjukt sugen. Synd bara att det ska vara så pilligt, jag vill bara vräka i mig, men det kanske är det som är tjusningen, att man får kämpa för maten och att den därför blir godare? Jag ser i vilket fall som helst fram emot det, jag är inte hundra på att jag åt kräftor förra året över huvud taget, men jag tror att jag gjorde det. Har några bilder på datorn på kräftor och ambitiösa kräftätare, orkar dock inte kolla datumet på dem.

Nej, nu blir det lite WoW tror jag, har inte mycket annat för mig när snosen sover. Kanske borde lägga mig bredvid honom och bara slockna. Det är lockande.


Choklad

2009-08-26 @ 15:42:50
Låg vaken inatt, med en chokladkaka i ena handen och min snusdosa i andra handen, och tittade på Experimental. Inte för att jag väldigt gärna ville eller för att det var ett bra program, utan för att jag låg vaken och plågades och vred mig i mina jävla menssmärtor. Det spelar liksom ingen som helst roll att jag äter ppiller som är dyra som saffran, för ingenting hjälper mot värken. Argh.

Jag hade i alla fall min choklad, och samtidigt som jag mumsade började Experimental sända ett litet klipp om just choklad, och varför kvinnor "attraheras" av choklad. Visserligen visste jag redan vad dem sa, om att chokladen påverkar kvinnors hjärnor som ett afrodisiakum och därför utsöndrar må-bra hormoner som kärlek och lust, men det var lustigt att det kom på TV just när jag frossade som värst. Chokladen, menskvinnans bästa vän.

Glömt att skriva, att nu är jag ljus i huvudet. Två turer hos världens bästa frisör, och jag har fått mig ett mellanblont, solblekt hår. Trodde mitt hår skulle ta all världens stryk av alla kemikalier, satt på helspänn när vi sköljde ur och väntade på att frisören skulle påpeka alla lösa hårstrån. Då plötsligt säger hon "brukar du tappa mycket hår?". Där kom det, tänkte jag. Jag svarar "nja, jag vet inte riktigt hur mycket andra tappar så jag kan inte svara på det", och hon svarar "okej, för du har tappat typ två hårstrån sedan vi började". Och hur underbart kändes inte det, mitt hår tål allt, haha. Tjockare känns det, tjockare ser det ut, och oh så fräscht. Har dock inga bilder än, men lägger upp en så fort jag/någon annan orkar ta en.

Nu blir det Bergvik med min underbara, sen blir det käk, sen blir det nog en lugn kväll, kanske ska införa något som heter onsdagsmys. Igår införde jag tisdagsmys. Mys är bra!

Bara för att jag hade lust med den här låten

!

2009-08-24 @ 21:33:51
Har inte bloggat på ett tag, förlåt, har haft annat i görningen, har bland annat varit kattvakt åt två underbara katter (Scilla och Tingeling, Malin och Eriks älsklingar) i en vecka. Har haft det supermysigt i deras lägenhet med Tommy, så gött att vara helt ensamma i en egen lägenhet, eget kök ( = laga massa smarrig mat till mig och älsklingen), BADKAR som jag kan lova att vi tog oss ett par dopp i. Tingeling har varit underbar och väckt mig i tid (senast 10) varenda dag, har varit glad som firren att jag faktiskt har kommit upp i tid.

Nu sitter jag här och är trött. Jag tog mig en liten solning förut, och brände ansiktet konstigt nog. Jag har ALDRIG bränt mig. Aj. Så nu blir det sängen skulle jag tro, yummy. Ska bara vika ihop mina nya kläder som jag hittade på stan idag, så söta saker så.

Natti!

Kärlek

2009-08-24 @ 15:22:09

Musik på dasset

2009-08-03 @ 19:56:47
Idag gjorde jag något av det bästa jag någonsin gjort. Tror jag. Jag tog med mitt trådlösa datorheadset till Tommy. Nu kan man sitta och lyssna på musik när man skiter! Och Tommy är också lycklig, han går runt med dem på sig och lyssnar på Cash. Sött.

Helgen bjöd, som jag sa, på äventyr. Nu har jag snott lite bilder från mina kära bloggande vänner för att förgylla min egen blogg *evil laugh* Tack Malin och Sabina!

Tommy gör världens roligaste miner-

2009-08-03 @ 17:48:27
Men åh... nu blev jag ännu mindre sugen på att äta kött... kolla den här länken.

Lämna gärna en kommentar inför hur ni känner när ni läst det här. Dags att bli vegetarianer kanske?

Orange katt

2009-08-02 @ 16:41:36
Tittade genom lite bloggar och hittade några bilder på mig själv, där det verkligen syns att jag har blivit ljusare i håret. Dock tror jag att dem röda lamporna runt om på uteserveringen gjorde sitt, jag ser nästan orange ut. Eller som vi sa, jag ser ut som en tiger i håret. Vilken tur att jag ska tillbaks och fortsätta med slingningen den 14:e Augusti.

Nu sitter jag här och är halvbakis, fast jag inte blev ett dugg påverkad igår. Mag-ontet fortsatte att förfölja mig hela kvällen igenom, med små avbrott då och då. Dessutom var jag så mätt efter att ha tryckt i mig en hel pizza på typ fem minuter, att det var rent ut sagt svårt att dricka. Sen hade jag ingen blanddricka, vilket gjorde att jag var juicetjuv, och jag är inte största fanet av att blanda apelsinjuice/äppeljuice med vodka. Jag låter helst bli för att slippa associera goda drycker till fylla och bakfylla.

Vi tog oss iallafall en tur ner till hamnen först. Det var kallt och myggigt, kanske för att jag var nykter, och det var typ bara folk 30+ där. Så vi drog oss vidare mot Nöjes, som var tomt i princip, likt de senaste veckorna. Danshumöret hade inte infunnit sig heller. Det blev en drink i Bali-baren samt en liten pratstund med en gammal kompis till min bror som inte träffat mig sen jag var i kullerbytta-åldern. Sen drog vi in mot stan för att käka, jag och Tommy, men slutade med att vi inte åt någonting utan istället stannade vi och pratade med Elin, Sofia, Sara och Johanna. Mysigt att träffa er någon gång ibland <3

Nu vill jag ha Kenneth's, hungrigare än en honungstjuv, men bilen törs vi nog inte ta än. Det slutar antagligen med ännu en pizza. Eller kebab vore gott. Mums!

Tiger!Åh ja

2009-08-01 @ 15:21:32
Tack för en trevlig kväll igår mina sköna!

Dock åt jag lite väl mycket cremé fraishe på min nachotallrik och det fick jag sona för när det skulle sovas, har haft så ont i magen. Fem minuters sömn och dröm om hur ont i magen jag har, fem minuters vakenhet och medvetenhet om mitt magont, fem minuters sömn och dröm...

Ikväll bär det nog ut igen, ska inviga min nya guldklänning, woop.

Innan maten kommit in, vi var hungriga som ärtor!

RSS 2.0