Twitter

2010-08-28 @ 09:11:53
Eftersom att min nya HTC Wildfire är en riktig värstingmobil i jämförelse med vad jag bar runt på innan har jag bestämt mig för att utnyttna detta till dess max (och till mitt max). Skaffade därför en Twitter nu, vad jag nu ska med den till. Kan vara kul, och kanske är roligt att följa andra pippifåglar också.

Följ mig här!


Suck...

2010-08-28 @ 06:05:10
Orka underbara röster. Jag har inte somnat än, för jag sitter här och är förälskad i den röst som tillhör någon så random som Ronan Keating. Dumma, dumma honom. Är rent ut sagt förbannad på hans underbara röst som gör allt för att uppehålla mig från min skönhetssömn. Kanske ska dygna istället...

Jag vill ha någon som sjunger så här för mig varje morgon och varje kväll resten av mitt liv. Vill inte nöja med mig med Spotify och YouTube sena nätter. Låt det bli en riktig affär Ronan!?



Dagens i-landsproblem

2010-08-24 @ 15:56:47
Så är vi vid det stadie då en ny telefon behöver införskaffas. Min nuvarande har åkt i golvet one too many times och nu är halva displayen svart och halva randig. En knapp funkar inte. En annan knapp funkar knappt. Mina Walkman-knappar har varit döda i säkert ett år. Telefonen är två år om jag inte minns fel.

Nu står det i valet och kvalet mellan Andriod eller Iphone. Åsikter någon? Är ganska brått då jag tänkte köpa en telefon redan idag.

vs. ?

Mer info

2010-08-19 @ 15:13:52
Ville inte ge er alltför mycket information innan alla papper var klara, vilket dem är nu. Allting är klart och påskrivet, så...

NY LÄGENHEEEEEET! En tvåa på Kronoparken så att jag har nära till universitetet. Nyrenoverad, nya vitvaror, stor, ljus aaaaaah!

Inflyttning sker om 1½ vecka (!) så har lite knappt om tid, idag blir det IKEA och inhandla allt det mindre. Hittat en soffa på Sonnelids också.

Behöver vardagstallrikar, bestick, glas. Har redan ärvt en massa gammalt och antikt att ha när det är lite "finare" bjudningar hemma hos mig. Så behövs det det vanliga, toaborstar, hyllor, rengöringsprylar, värmeljus, blommor, galgar, duschdraperi... ja, allt det där man kanske inte tänker på men som jag tänker fixa idag!

Mattor, lampor och andra köksartiklar har jag redan köpt. Har också köpt massa dekorationsprylar, krukor, vaser och andra småprylar. Kan knappt vänta!

Ställde in min massage för att kunna spendera timme efter timme på IKEA <3

Vad tycks om soffan till mitt New York-tematiserade vardagsrum?
10 000kt, Sonnelids.

Godmorgon!

2010-08-19 @ 10:55:02
Vilket härligt väder att ligga och snooza i. Lite farligt kanske, men så skönt när det är grått ute. Det där dåliga samvetet som annars infinner sig de soliga dagarna dyker liksom aldrig upp på dagar som dessa. En långfrukost på detta och min början på denna dag är fulländad.

Ja just det, optikern igår... jag har tydligen 10% distantsyn, av 100%, vilket jag endast uppnår av att bära glasögon. Optikern sa till mig "jag tycker det är underligt att du inte kommit in tidigare".

De glasen vi tillstlut testade efter allt apparatstirrande var så fruktansvärt sköna. Utan dem såg jag en vit vägg med något grått på. Med dem såg jag bokstäver, även de minsta! I mitten av nästa vecka får jag "rätt glas, och rätt bågar" från Synsam. Bågarna är ett par svarta, tunna saker från Calvin Klein.

Mer sen!

Tror det var dessa bågar, finns många liknande nämligen

En ny dag

2010-08-18 @ 15:26:43
Sitter här som en fläskpannkaka idag. Har varit så sjukt mycket att göra att jag helt tappat all min energi. Dock ska jag skriva på min barnbok idag, fixa glasögon, spana in vad vi vill göra om på vår nya lägenhet samt träffa Sabina och Malin. Så jag har lite fullt upp...

Glasögon ja... behöver verkligen ett par, kan inte läsa vägskyltar förrän jag är typ brevid dem. Igår på auktionen fick Sabina berätta för mig vilket mönster saker och ting hade. Ett överkast som i mina ögon var kritvitt var tydligen rutigt, och en sopskyffel med borste som i mina ögon var limegrön var tydligen blommig.

Hämtade ut mina biljetter till Rumänien också. Ser verkligen fram emot det! Är vädret fint får vi runt 30 grader på dagarna. Inga fel!

På fredag är det klassfest som jag och Therese ordnat. Många kommer, ska bli så kul att återse gamla ansikten! Vi räknar med att bli runt 20 personer, och håller till i Henriettes lägenhet, en trea, på Herrhagen.

På söndag åker jag till mormor i Norrköping och hälsar på också... helt sjukt stressigt, men kul, absolut!

Mors!

2010-08-17 @ 23:36:01
Sovdags snart, tänkte bara blogga en snabbis.

Är nyligen hemkommen från auktion i Edsvalla med Sabina. Hittade sjukt mycket fina saker till lägenheten, så som två vasar, två krukor, en skål, ett strandbadlakan, två lampor, två tavlor, två prydnads"bollar", ett set om 7 pryllådor... har nog glömt något.

På Ullared hittade jag också fruktansvärt mycket saker... tre taklampor, två par gardiner, tre mattor, två tavlor, två olika set med handdukar/badlakan, prydnads/dekorationssaker, en SodaStream med smaker, doftljus, hygienartiklar, strumpor, presenter till mamma, pappa, kusinbarnen och Sofie, mjukisar, skolprylar, smyckesskrin, dukar, kökssaker, grillbestick, sax, kökshanddukar, bordstabletter, ljuslyktor.

Minns verkligen inte allt från Ullared heller, men vi hade elva (!!!) kassar med oss hem, samt några kassar från närliggande outlets. På Scorett outlet hittade jag ett par stövlar för 400kr som kostar 1000kr här i stan. Fyllde en påse med prylar på Panduro outlet, gick på hundra spänn.

Vår bil var heeeelt full, Malin och Eriks skåpbil var också fullsmockad, så också Sabina och Stefans bil. Sammanlagt shoppade vi nog för över 20 000kr, över tre dagars tid.

Tänkte att jag skriver mer imorgon, är jättetrött och tänkte fixa inför natten. Har en del att berätta.

Jag vet, jag vet...

2010-08-15 @ 22:07:21
Jag bloggar skitdåligt. Har haft fullt upp och har ännu mer fullt upp kommande vecka. Blir bättre efter nästa helg, lovar!

Bråttombråttombråttom

2010-08-06 @ 13:03:14
Tog just ett bad. I badet insåg jag att jag inte hade tid med bad, "men shit, vi åker ju snart?". Skyndade mig ur karet, på med kläder, torka håret. Tänkte nämligen åka ner och sola innan Ullared (Tommy fick inte ledigt så får åka när han har slutat jobba). KUTAR ner till hållplatsen, och vad inser jag då? Att jag kollat fel på tidtabellen. Bussen ner till stan går om 20 min. Så hinner småpacka lite sålänge, käka en smörgås, blogga.

Men i alla fall, vi drar runt 16 och kommer hem igen på söndag. Som sagt, vet inte vad jag ska förvänta mig, antingen får jag en positiv eller negativ upplevelse helt enkelt. Får ta det som det kommer. Gott sällskap gör nog det hela lite roligare.

Tog av bandaget innan jag hoppade i badet också. Måste fortfarande ha en plastpåse på vänsterhanden så fort jag ska typ bada, duscha, tvätta ansikte, diska. Såret ser freaky ut, men toppen sitter i alla fall ihop med fingret nu! Passade på att tvätta lite försiktigt för att inte göra någon skada i läkeprocessen. Har nu satt på bandage igen, självklart, dels för mitt fingers skull och dels för andras skull. Ingen vill se det där to be honest.

Men men, om jag inte klottrar ner något mer här så ses vi efter helgen. Ha det bra alla!

Full fräs

2010-08-05 @ 21:41:39
Upp klockan 05:00 imorse. Var tvungen att åka med Richard klockan 06:30 för att kunna komma ut till sommarstugan och mina kusiner. Innan han kom var jag tvungen att städa. När vi kom fram, vid kvart i sju, la jag mig och läste Den Förlorade Symbolen. Läste några timmar, somnade sedan som en stock. Är helt sjukt trött med tanke på att klockan bara är barnet och att jag somnade om mellan nio och tolv på dagen.

Har alltså varit i sommarstugan idag och träffat alla mina kusiner samt deras barn. Var en trevlig och givande dag, inte varje dag man träffar dem. Barnen är så söta och har blivit SÅ stora.

Imorgon åker vi till Ullared fredag - söndag (aldrig varit där faktiskt), kommer nog bli en upplevelse, hoppas jag. På måndag åker jag till stugan igen för att ge Molly (Helenas äldsta dotter) en födelsedagspresent, och på tisdag blir det klassfestplanering med Therese. Sen ska jag fixa flygbiljetter till Rumänien och boka Thailandsresa. Sen åker jag kanske till Borås, efter det blir Rumänien, sen börjar skolan. Någonstans i samma veva flyttar jag till en tvåa också. Jag är trött.

En dag på stan

2010-08-04 @ 19:27:39
Kom just hem, hämtat ut mina skor på posten samt köpt en stock snus (och min vinstlott!). Också varit på stan med Sofie hela eftermiddagen. Gjort bankärenden, fikat (kycklingsmörgås och chokladboll, omnom) och självklart shoppat lite. Hittade en hoodie och ett (vitt) linne med spetskanter på BikBok som snabbt som tusan inhandlades. Tenderar att köpa nyinkomna saker för det mesta, så nya att det inte ens går att snoka upp bilder på internet. Väskan och bodyn igår, hoodien idag. Jaja.

Av någon konstig anledning döper jag alltid mina hoodies till olika saker. Min rosa långa hoodie heter MVG-tröjan, min vita långa hoodie heter San Fransisco och den jag köpte idag fick heta campingtröjan. Ska nämligen bo i husvagn med fem vänner jag tycker mycket om fre-sön. Självklart ska inte alla bo i samma husvagn, men principen är den samma. Husvagn = camping. Ny hoodie att ha i husvagn = campingtröja.

Husvagnen från Kalle Anka's Jul skulle man ha...



Turvecka?

2010-08-04 @ 19:17:24
Har haft gött flyt hela den här veckan. Vinden vände efter att jag skar av mig fingertoppen? Hittat de skor jag vill ha i rätt storlek, fått saker billigare än utsatt pris (två McDonald's-menyer för 90 spänn, Tommys scarf för 75% rabatt, fast just den scarfen inte var på rea), har fått massa pengar, bussar har varit sena till hållplatsen när jag varit sen och min favoritlåt har spelats så fort jag satt på radion.

Idag vann jag 500 spänn på en tia-lott. Oddsen?

Shoppiiiiiiing!

2010-08-03 @ 19:51:51
Idag blev det shopping på Bergvik. Jag och Tommy hittade ungefär lika mycker kul var. Jag kom hem med en svart fransväska, en vit spetsbody, ett vitt linne, ett par trosor, lösfransar, hårborste och säkert något jag glömt.

Tommy fick sig ett par skor, en scarf, en lila tshirt, en turkos tshirt och ett armband. Så "köpte jag ut" ett hårband/bandana åt Simon från Glitter, för det ville han väldigt gärna ha, så nu kommer han bli glad när han läser det här.

Alldeles för lat för att ladda upp bilderna från telefonen, gör det åt er imorgon :-)

Nu blir det nanna

2010-08-02 @ 23:09:56
En underbar dag fylld av underbara saker, underbara människor samt underbara händelser. Förutom det jag redan nämnt, så kom Simon hit på kvällen och jag bjöd på spaghetti, baconsås samt kladdkaka.

Imorgon är det städning som gäller, Tommy får dock diska eftersom jag fortfarande har bandage. På onsdag blir det fika och och stan med Sofie. Åker nog ut till stugan på torsdag, hoppas det blir fint väder! Sen blir det mini-semester söderut till Ullared med Malin, S Malin H, Erik, Stefan, Sabina och självklart Tommy fre-sön. Längtar!

Nu blir det att nanna kudden, och smälta allt bra som hänt. Läsa lite tjejtidningar som jag inhandlade förut blir först. Sov sött allihop! <3


Klickade just hem...

2010-08-02 @ 18:15:49
...årets vinterskor, som jag kommer flytta in i i höst och vägra ta av mig tills våren är här;

1799kr på Brandos, märket UGG Australia

Fy fan vilken bra dag

2010-08-02 @ 18:13:21
Började dagen med att vandra runt i lägenheten helt naken ett par timmar. Bakade kladdkaka, plockade lite, betalade räkningar. Får sedan ett samtal från mormor som förändrade hela den här månaden om man säger så. till det bättre såklart. Ullared och Rumänien, here I come! Får sedan ett till helt underbart samtal, att en Grå Jako-uppfödare i Skåne fått nya ägg och har en fågel leveransklar åt mig i November!

Jag är helt till mig av lycka verkligen, grå jako är verkligen min drömfågel. De är intelligenta, känslosamma, kloka individer med ett intellekt som ett fyraårigt människobarn. De blir oftast över 50 år gamla, vissa individer har blivit närmre hundra. Detta är alltså en livskamrat vi snackar om, en bebis! *Hoppar och studsar*

Grå Jako

Mitt vackra finger

2010-08-02 @ 00:11:12
Här är min fasttejpade fingertopp. Bytte gasbinda idag, passade på att föreviga mitt finger.


RSS 2.0