Empty.

2014-01-24 @ 04:40:33
Igår var du full av liv. Idag är du borta. Försjunken i den eviga sömnen. Mitt hjärta har gått i en miljon bitar. 

En dag fick allt kännas bra. En dag. 

I fucking did it.

2014-01-22 @ 14:24:06
Har på fem dagar varit i skärselden, dykt ner i helvetet, för att idag återuppstå som människa. En av livets hittills största prövningar är överlevd och övervunnen. Jag klarade det omöjliga, ensam mot världen. Jag klarade det!

Nu ska jag fira med marängbakelse. För att jag vill, kan och om jag någonsin förtjänat en marängbakelse så är det nu. Jag är grym och så in i helvete stark. Sådetså.

Lost.

2014-01-20 @ 20:53:14
Joggar lite lätt i uppförsbacke, men motvinden får mig att tappa fart. Försöker trotsa motvinden och liksom armbåga mig igenom detta egentligen osynliga hinder. Märker att armbågen tar i något, vinden materialiserar sig, ändrar form och färg till kompakt nattsvart. Fan så ont det gör i armbågen, men upp ska jag likt förbannat. Klurar lite på vilken den bästa vägen runt motståndet må vara, men fastnar i tankens värld. Vaknar upp omsluten av det tunga, nattsvarta. Så förvandlas joggingturen till tyngdlyftning. Stark för att jag måste, inte för att jag vill. 

2013.

2014-01-01 @ 17:57:00

Tvåtusenfjorton firades igår och i natt in i sällskap av de bästa av vänner, trerättersmiddag, skumpa, rislyktor och raketavfyrande. Bättre början på något nytt kan man inte önska sig, framför allt inte när det gångna året varit riktigt tufft.

2013 bjöd på diverse överraskningar, tyvärr övervägande tråkiga sådana. Många har lämnat oss under årets lopp, såväl närstående som närståendes närstående. Några har slitits ifrån oss vid en alldeles för ung ålder, medan andra har förlorat kampen mot ålder och sjukdom. 

Jag själv har haft det tufft med hälsan, såväl psykiskt som fysiskt, i vad jag vill kalla en ond cirkel. Fysisk sjukdom har tärt på psyket, och ett försvagat psyke har haft det jobbigt att tackla en sviktande fysik. Självförtroendet har vacklat rejält, för att inte nämna hur sjukdomen också direkt påverkar det psykiska tillståndet. Mina mörkaste stunder har jag, tyvärr, inte delat med någon.

Jag har kämpat, men inte övervunnit, sjukdom och åter sjukdom. 2014 tänker jag ta tillbaks min egen kropp, det är jag själv som bestämmer över mig själv, inte diverse dysfunktionella organ, hormoner, antikroppar och infektioner. Jag vill återvinna makten, jag vill återerövra mig själv.

Dock vill jag tacka vädergudarna för den omänskligt vackra och långa sommar året bjöd på, samt alla härliga dagar och kvällar med underbara vänner detta innebar. Rena mirakelkuren för en sjukskriven, tungt medicinerad människa. Jag törs knappt tänka på hur dåligt jag hade mått utan sommar, sol och vänner detta tuffa år.

Nu är det att blicka framåt och tänka positivt som gäller. "To infinity & beyond", som jag passande nog valde att skriva på min rislykta sent igår kväll.


RSS 2.0