Lättlunch
2010-06-15 @ 12:00:18Var på Willy's häromdagen och fick en såndär liten smakprovsburk med makaronskruvar, kyckling, körsbärstomater, paprika, rödlök, gräddfil. Var helt sjukt gott och tänkte därför idag försöka imitera receptet. Det är en "kall" rätt så gräddfil och grönsaker skall inte hettas upp. Var dessutom extra duktig och köpte ekologisk pasta, det ni!
Du behöver;
Du behöver;
- En rödlök
- Två st kycklingfiléer
- Ett antal körsbärstomater
- Gul eller röd paprika
- 3dl gräddfil på burk
- Två portioner fusilli (skruvar)
- Chilipulver
- Salt, peppar
- Koka makaroner med lite salt, häll av vattnet, tillsätt en klick flytande margarin och låt svalna.
- Stek kycklingen i små tärningar, krydda med salt och peppar.
- Tillsätt rödlök i pannan och låt stå på svag värme tills löken blivit mjuk.
- Ta av pannan från plattan, addera gräddfil, paprika och delade körsbärstomater. Krydda med lite chilikrydda.
- Rör ner hela kalaset i makaronerna.
- Garnera gärna med färska kryddor.
Kommentera mera!
Postat av: Helene
Ser gott ut :)
Trackback