Not just an ordinary day.

2011-02-28 @ 17:20:29
För idag är det min namnsdag, woohoo! Blivit lite bortskämd under min uppväxt, och är van vid att bli uppvaktad på denna dag. När jag var liten fick jag välja mat, jag fick ett paket (oftast innehållande en Disney-film), jag fick blommor av mormor, pengar från släktingar och så fick jag frukost på sängen.

Låter som en födelsedag för vissa, men en helt vanlig Maria-dag för mig, haha.

Idag blir det, nu när jag är vuxen, inte lika avancerat. Det blir blommor, kort, pengar och finmiddag med tårta "bara" :-)

Någon mer som har namnsdag idag?

Namnsdagsbarnet herself! Eller ja, till hälften Lady Gaga.

Some casual shopping needed to be done.

2011-02-25 @ 14:04:22
Just hemkommen från en tur till IKEA och Bergvik. Köpte mig tandbortsmuggar med matchande tvålpump och en matchande badrummsmatta till det, två stora silvriga ljusstakar till sovrumsbyrån, en t-shirt med trycket "just another white tee" some jag tyckte passade väldigt bra till mig, haha. Fick också tag i två par solglasögon, en himmelsblå sjal, ett persikofärgat nagellack, lösfransar och strumpor. Helt okej shoppingrunda helt enkelt.

Bilder kommer upp sen eller imorgon. Nu blir det badet!

I will need something strong tonight.

2011-02-25 @ 12:27:00
Inte så nådigt sugen på Strawberry Daiquiri och Frozen Margarita, utlandsklassiker som sörplas flitigt i värmen. Hoppas att de har antingen eller på Ristorante Alfie. De borde det kanske inte ha, men tanke på att Alfie är någon blandning av svensk-italiensk restaurang, medans måde Daiquirin och Margaritan är spanska drinkar...

Man kan alltid hoppas! Finns det inte på Alfie's, tvingar jag med Sofie till någon bar.

Nä, nu ska jag göra något vettigt. Typ.

Get some tan on that phat body, girl.

2011-02-25 @ 07:43:02
Nu bär det av mot FreeSun med Sofie. Lite bränna på bleka vinterkroppar är alltid skönt. Visste inte att FreeSun öppnade såhär tidigt, förrän idag.

Sen på dagen blir det nog inte mycket roligare än plugg, följt av restaurang + bar på kvällen.

Vad gör ni idag?

Bjuppar på en bild där jag "visiterar" Malin under Sanning eller Konsekvens-spelet.

I need some kinda cure for this disease.

2011-02-25 @ 00:28:19
Där hamnade jag i klorna på vita-klänning-fällan igen. Jag lovar härmed mig själv, att det här är den första, enda och sista vita klänning jag införskaffar denna månad. Jag lovar!

Kan man spärra Nelly.com från sin webbläsare?

Den är så lik andra klänningar jag äger, men ändå så olik.

Man, I've almost got a new car.

2011-02-24 @ 00:34:14
Kvällen har varit fylld av en massa "måsten", fått en del saker gjorda, vilket är bra såklart, men skittråkigt. Lite oväntad kväll sådär.

Har också varit ute och glidit i Tommys nya bil, en röd, söt Subaru Impreza. Jäklar vad den går alltså! Och accet var helt galet, satt slickad mot sportstolen. Lite uppbyte från att åka Volvo 245 det, haha.

Sitter just nu och slappnar av för första gången idag, med popcorn och coca-cola, till Sveriges Mästerkock på TV4 Play. Älskar matlagningsprogram! Köpte till och med kokboken från Halv 8 Hos Mig idag, haha, värsta matnörden är jag.

Tänkte att jag skulle börja baka lite mer och lite proffsigare. Min kära vän Sofie till exempel, bakar så fort tillfälle ges, hon är så himla duktig, och hon gör de vackraste av tårtor! Blev lite inspirerad när jag trillade in på Jenny Benjaminssons blogg (Jennie är med i Sveriges Mästerkock), vilken inspirationskälla alltså! Tänkte prova mig på halloncupcakes'en imorgon och överraska Sofie på hennes födelsedagsfika imorgon eftermiddag. Hon kommer inte bli så lite snopen (hoppas jag).

På fredag blir det att fira Sofie, bjuppar henne på en finmiddag på Alfie's, med vin och efterrätt och allt vad det innebär. Kommer nog bli supertrevligt! Sen blir det hem till villan och mitt flickrum på lördag, har fortfarande en mängd grejer där hemma som behöver slängas, sorteras och packas. Tur att jag har Tommy till förfogande så att det går lite snabbare.

Nä, nu ska jag glo klart på Sveriges Mästerkock, sen ska jag slagga gött.

Tårta Sofie bakade till sin 21-årsdag. Foto av Sofie, hur duktig är hon inte? Jag är en ninja.

Wishlist.

2011-02-22 @ 09:12:42
I want Zebra pumps! Hojta till om ni hittar några i Karlstad eller online, för då är dem mina. Omnomnomnomnom...


No mister, I can not sleep.

2011-02-22 @ 05:27:15
Jahapp, då sitter man här, klockan halv sex utan en blund sömn. Gick och la mig vid 23 och läste ut nya VeckoRevyn, fortsatte med ett tiotal Sudoku för att sedan släcka strax efter 00:30. Mannen somnade som i en fingerknäppning och började snarka direkt. Jag vände och vred på mig tills klockan 02:30 då jag insåg att jag inte skulle kunna somna pga hunger. Så, jag gick upp, gjorde en smörgås, tog mig en Manna Frutti och fastnade framför How I Met Your Mother. Insåg snart att klockan var 04:30 och poängen i att sova hade gått förlorad.

Så, idag kör jag en all-nighter, för att däcka tiiiidigt imorgon kväll. Natta runt 20 skulle jag tippa på, och köra en 11-timmars till klockan 7.

Nu blir det att glo igenom Nelly och Bubbleroom-nyheter, följt av mer How I Met Your Mother för att sedan plugga skiten ur mig.

Ja, så får det bli.

Lovord.

2011-02-18 @ 16:26:30
Dags att lovorda och hylla någonting jag ägt ett tag (ett år ungefär), men inte kommenterat om...

...och detta mirakel till "plagg" är The FreeBra i silikon. Denna BH-lösning bör hyllas av flera anledningar. För det första - inga synliga axel- eller BH-band i NÅGON klänning. För det andra - den är så fruktansvärt skön att du glömmer bort att du ens har en BH på dig. För det tredje - Du får dyngsnygga bröst i den.

FreeBra kostar mellan 299kr och 399kr beroende på återförsäljare, men jag törs påstå att jag hade köpt den även om den kostade flera tusen kronor. Min FreeBra är nog det bästa jag någonsin spenderat pengar på.

Emem var just här och fick testa min FreeBra, och hon tappade verkligen hakan av förtjusning, och frågade sig själv varför hon inte själv köpt någon. Nu är det första Emem ska köpa när hon får pengar en FreeBra.

Alla världens modemedvetna kvinnor, som älskar klänningar och sig själva, borde äga en FreeBra i silikon (inte tyg eller något annat tjafs). Punkt.



PS. Glöm inte att kika in mina auktioner på Tradera, utropspris 1kr, fri frakt! http://www.tradera.com/auktioner/m1mo

Mina auktioner.

2011-02-16 @ 17:30:56
Har nu äntligen rensat bland de rensade kläderna och valt ut ett gäng saker som är nya/oanvända/i fint skick att lägga upp på Tradera. Kanske är ni sugna på något jag har att erbjuda? Kika in på min Tradera-sida!

http://www.tradera.com/auktioner/m1mo

En underbar (?) dag.

2011-02-12 @ 15:41:55
Vaknade utvilad runt 11:30 av att solens strålar sken i mitt ansikte. Underbart. Började dagen med vatten och isglass i sängen. Underbart. Låg kvar i sängen och myste med pojkvän och papegoja tills klockan 14:30. Underbart. Pojkvän går upp och lagar supergod köttfärssås med spaghetti. Underbart. Kvällen bjuder på utgång med tjejerna. Underbart.

Och så plötsligt ser jag, på min vita, fina, nya klänning som skulle invigas ikväll, en rejäl fågelskit rätt på bröstet. Dagen blev plötsligt mycket sämre. Jävla skitfåglar.

Får se om Vanish räddar mig ur den här situationen. VARFÖR SKAFFAR MAN FÅGLAR!?

Tradera.

2011-02-11 @ 19:04:57
Har en hel sopsäck ståendes i garderoben med saker jag hade tänkt skänka bort till behövande. Dock påminde mig Erik om, att Tradera existerar. Vad har egentligen barnen i Afrika för användning av partytoppar, kjolar, klänningar och accessoarer?

Näe, det blir att jag lägger upp de plagg som kanske inte passar att skänka, samt de saker som är i perfekt skick, på Tradera istället. När jag är klar kan jag länka till bloggen så ni får kika, kanske sitter jag och trycker på någonting ni vill ha.

Börp.

2011-02-10 @ 21:00:19
Har käkat finmat en torsdag, stekt, marinerad kycklingfilé med bearnaisesås och potatisgratäng. Tyckte att jag var värd det med tanke på att jag fick tillbaks mitt skolarbete idag och det var toppbetyg! Då får man käka helgmat en vardag.

Nu är jag helt proppmätt. Tänkte jag skulle umgås lite med Fixie, sen blir det näsan i skolböckerna igen innan jag nattar.

Helgen bjuder antagligen inte på värst mycket. Imorgon blir det på sin höjd en tur till stan för att glo lite och sola med Sofie. På lördag blir det en flaska vin följt av utgång med Malin och Malin, Tempel förmodligen och på söndag blir det superplugg.

Snuttegumman min.

The weekly addition.

2011-02-10 @ 17:30:21
Veckans tillskott i klänning-garderoben är, surprise surprise, inte vit! Stod i valet och kvalet mellan svart eller blå. Tina ville att jag skulle köpa svart, men Emems argument vann tillslut; "en svart klänning kan du köpa varsomhelst, närsomhelst. Dessutom är den blå mer somrig."

Jag ser faktiskt fram emot, i alla fall lite grann, att inte bära vitt någon av de kommande helgerna.

Do er soet.

Åh gud.

2011-02-09 @ 18:00:39
Städar lillhallen för en gångs skull, sorterar jackor efter väder, fixar snyggt på hatthyllan, sorterar skor... och det är just den sista biten som får mig lite konfunderad. När, hur och varför hamnade det ELVA (!!!!!) par stövlar i hallen? Jag var liksom medveten om att jag hade några par, men elva par, och alla i hallen? Jag har ju ytterligare stövlar på skohyllan i garderoben liksom...

Okej skärpning. Nu köper jag inga mer stövlar.

B as in Boring.

2011-02-09 @ 16:33:34
Hade världens insomnia inatt, hur jag än bar mig åt så kunde jag inte somna. Jag drack varm mjölk, löste sudoku i mängder, läste VeckoRevyn, bäddade rent i sängen med helt nya lakan... utan effekt. Det slutade med att jag somnade vid 7 och då kan ni ju själva lista ut att jag sov lite för länge idag. Är kanske lite nervös över den superstora inlämning jag blev klar med sent inatt.

Bara sitter här, gör inte ett skit. Har kört igång en diskmaskin och sorterat tvätt, sorterat pant och burit ner lite grejer till förrådet.

Resten av dagen kommer vara precis lika tråkig. Ska panta, handla, hänga kläder, slänga skräp, dammsuga, skura, damma, städa åt pippifåglar, och får jag någon tid över sätter jag mig med skolböckerna igen. Sjukt trist.

Nej, bäst att jag sätter igång nu när Fixie har fått vara ute ett tag och är lugn i buren. Vi börjar med köket!

Oui.

2011-02-07 @ 19:54:50
Klänningen som jag köpte i torsdags damp ner i brevlådan idag. I påsen såg den typ gräddvit och glansig ut, min första tanke var "nejnejnejnej!". Sen hoppade jag ur mina måndagsmyskläder för att testa skapelsen på... och den är perfekt! Jag är perfekt i den! Den är underbar, är helt förälskad! Axelgrejset ger klänningen karaktär, den är perfekt i längden, inte för lång, inte för kort, draperingar i sidan, inte genomskinlig.

Önskar jag kunde bjuppa på en bild, men får ingen helkroppsbild med mobilen och har fortfarande inte införskaffat någon kamera.

Burlesque.

2011-02-07 @ 10:26:00
Glodde Burlesque igår. Den var helt okej, lite man skulle döda för scenkläder och skor (ja, jag syftar framförallt på the custom-made blingbling Louboutins)! Så skulle man döda för Christina Aguileras förmåga att se helt naturlig ut i elva kilo smink. Jag menar, alla har ju en gräns för när man ser tacky ut, men inte ms. Aguilera. Hon är så liten och söt, hon är faktiskt bara 156cm lång, vilket är kortare än mig!

I vilket fall som helst, Burlesque är sevärd, skön musik, härliga kostymer, en helt okej story som inte känns uttjatad även om konceptet är lånat. Tänk Coyote Ugly möter Moulin Rogue, där har du Burlesque i ett nötskal.

Och supersöta Christina inspirerade mig att precis här och nu klicka hem en löslugg. Jag ångrar mig alltid (!) när jag klipp lugg (har nog greppat saxen ett tiotal gånger i mitt liv), men nu behövs varken sax eller ångras. Perfect!

Heels to die for + min nya lugg (399kr Nelly.com).


Dumma, dumma mig.

2011-02-03 @ 20:18:04
Var t-v-u-n-g-e-n att köpa denna finis. Den är vit och snygg = min. Hoppas att axelkrumselurerna blir snygga på en vanlig dödlig.


En ny tradition är född.

2011-02-03 @ 16:11:37
Förra torsdagen bjöd jag över min älskade vän tillika granne Malin på våffelkalas. Jag tänkte inte vara sämre denna torsdag. Står nu i köket och vispar smet våldsamt, diskar bunke till grädden och dukar fram alla sorters sylt på bordet. Kanske blir detta en tradition, våfflor med Malin på torsdagar? Om jag får bestämma så blir det så. I alla fall någon torsdag ibland. Men det måste vara torsdag. Inte onsdag. Inte söndag. Torsdag <3

Jag och vackra Malin.

RSS 2.0