Ben & Jerry's beroende

2010-02-28 @ 22:00:16
Trött som en husfluga, blev inte mycket sova inatt, vi satt som uppslukade av Heroe's tills klockan blev gryning, och gick sedan upp relativt i tid idag. Blev en Kenneth's förut, som mannen bjöd på för att "det var min namnsdag". Haha så sött!

Det blir en tidig kväll ikväll, eller ja, relativt tidigt, ska glo på Bröllopsfotografen samtidigt som jag klämmer i mig en förpacking Ben & Jerry's Half Baked. Underbara otroliga beroendeframkallande sockerbomb till glass!

Sitter här och funderar på om jag gillar eller ogillar Anna Bergendahl's Melodifestivalbidrag. Inte hört det? Well, varsågod!


Grattis på namnsdagen!

2010-02-28 @ 14:59:31
Till mig själv!

Idag firas det med smaskig mat ikväll, ska bli omnom. Jag vill ha smörgåstårta, men blir väl antagligen pizza haha.

Helt sjuka drömmar

2010-02-26 @ 13:26:55
När jag vaknade imorse hade jag blivit jagad av de värsta mardrömmarna någonsin. Jag minns inte så detaljderat nu, mer än att jag t o m var tvungen att väcka mannen för jag var så rädd.

Drömmen innehöll DET, ni vet clownen som de flesta känner till vid det här laget. Han följde efter mig vart jag än gick och jag tyckte att det var sjukt obehagligt. Han gjorde inte illa mig, men jag visste att han bara väntade på rätt ögonblick. Folk omkring mig berättade skräckisar om clownen, vad han var kapabel till, samtidigt som de skrattade åt att jag blev räddare och räddare. Drömmen slutade, förutom i ren fruktan, med att Tommy förvandlades till DET, började gapskratta åt mig, visade alla blodiga huggtänder i hela munnen innan hans käftar slog igen över mig. Då vaknade jag. Rädd för att ligga nära Tommy, rädd för att ligga för långt ifrån Tommy, rädd för att somna om och drömma samma dröm igen. Fyfan, den terror jag kände både i drömmen och när jag vaknade var nästan att jämföra med svår ångest. Aldrig mer tack!

Och nej, har inte sett på filmen DET på säkert två-tre år. Kollade på lite klipp från den för kanske... tre veckor sedan, men att jag drömde om DET inatt har ingen förklaring. Dessutom har jag aldrig varit direkt rädd för filmen, den har väl varit lite obehaglig, men inget mer, har till och med skrattat under vissa scener.

Tänkte lägga upp en bild på DET här, men ångrade mig.vill inte se fanskapet.

Nytänkande?

2010-02-25 @ 16:19:53
Det blir bacon med pasta. Jag orkar inte luska fram något annat recept. De flesta recept jag hittade var mer frukost/aptitretare/smörgåsar. Jag vill ha lunch! Förutom bacon, pasta och såstillbehör köpte jag kärnfria vindruvor, ost och kex. Och en Ben & Jerry's. Åhh så gott jag ska ha det ikväll.

Nu ska jag kila till köket och laga mat, samtidigt som jag tänker på den stackars ungen som åkte fast för snatteri inne på Konsum. Eller ja, han får väl skylla sig själv, men i den åldern vet man inte mycket bättre. Vet inte hur många gånger jag själv stal en godisbit eller likande när jag var liten. Antingen så lär man sig den hårda vägen, genom att åka fast, eller så lär man sig genom att växa upp, eller så lär man sig inte alls. Jag tror att det första alternativet är mest effektivt. Åkte själv aldrig fast, men vet många som gjorde. Polisen blandades inte in alla gånger, men att bli påkommen och tillsagd av läskiga väktare/butiksanställda är nog så läskigt för en liten människa.

Hej konsum!

2010-02-25 @ 14:29:05
När man är vuxen så ska man tydligen lära sig att planera sina inköp och därmed storhandla, för att undika att komma hem med typ smörgåstårtor, godis och skagenröra, som så ofta händer mig. Inte fan planerar jag mina inköp för det. Jag är inte vuxen. Jag går till konsum typ varannan dag och handlar därför endast för två dagar. Är jag lat blir det färdigrätter, är jag ambitiös och inspirerad blir det råvaror och hem och laga.

Jag måste gå och handla igen. Idag är jag sugen på bacon. Vad kan man laga med bacon, förutom pastasås, bacon och ägg, baconhamburgare... ? Bara bacon och potatis är väl ett alternativ, men jag gillar de avancerade rätterna mer. Har du ett gott bacomrecept på lager vill jag gärna ha det!

Funderar också på att köpa lite kex och ost, för att bli fetare än jag redan är. Nej, jag är inte alls fet egentligen, jag vet, 160cm lång och 45 kilo tung, men jag känner mig och kallar mig tjock på grund av min något osunda livsstil. Godis och dricka varje dag är ju ett måste, snabbmat ett par gånger i veckan går också ner. Kanske skulle jag göra mig själv en tjänst och laga något nyttigt istället. Bacon är väl inte direkt känt för sina hälsosamma egenskaper kanske.

Som tagen ur Heroes.

2010-02-25 @ 14:24:08
Inte nog med att min arbetsförmedlare Richard ser precis ut som Mohinder Suresh i Heroes, jag börjar nästan tro att han har förmågor också...

Alla som sett Heroes vet att serien handlar om ett gäng annorlunda, muterade människor som genom evolutionen fått coola krafter. Någon kan måla framtiden, någon kan flyga, någon kan teleportera, någon kan läsa andras tankar etc. Jag tror att Richard på Arbetsförmedlingen kanske har en sådan här kraft. Jag kom att tänka på detta igårkväll när jag berättade för Tommy om hur lik Richard var Mohinder i Heroes. Låt mig berätta.

Jag väntade i direktservice på att få en underskrift på mina papper som skulle in till Försäkringskassan. En dam sa åt mig att fylla i blanketten korrekt och sedan säga till. Jag satte mig vid ett bord och hann inte börja skriva förrän Richard dök upp. Han frågade om jag behövde hjälp och jag berättade om mitt ärende. Han tog med mig till hans dator, och utan att jag hade presenterat mig eller visat leg hade han slagit upp mig i datorn. Han visste inte ens mitt förnamn! Och jag hade inte hunnit skriva något på min blankett än, så han hade inte kunnat få namn och personnummer därifrån heller.

Därför tror jag att Richard har en ability att veta vad folk heter och vad deras personnummer är innan han frågat. Det är åtminstone vad jag vill tro, eftersom att det vore awesome. Dock skulle jag också vilja ha en förklaring hur han abr sig åt, har någon teorier så snälla kommentera, har funderat på detta i många timmar nu.

Glömde säga...

2010-02-24 @ 23:34:15
...att min nya arbetsförmedlare är helt sjukt lik Mohinder Suresh från Heroes! Kom att tänka på det nu när jag nämde Heroes igen. När jag hälsade på honom såg jag nog helt skum ut för jag kunde inte placera honom, han måste ha trott att jag var en komplett idiot.

Mohinder Suresh ( hans riktiga namn är Sendhil Ramamurthy),
aka Richard på Arbetsförmedlingen Karlstad City?


Dagens

2010-02-24 @ 23:08:55
Humör: Glad, positiv, energisk
Klädsel: Jeanstights, vit tubklänning
Aktiva: Promenerat som en sate genom stan hundra gånger, och fram och tillbaks till skolan
Onyttiga: Cheesecake, tårta, kaka, cola... min mun gillar mig, men inte min kropp.
Musik: Enya - Only If

Evening folks

2010-02-24 @ 23:02:21
Glömde totalt bort att uppdatera förut. Varit full rulle hela dagen. Först skola, sen Arbetsförmedlingen för att få underskrift på Försäkringskassan-papper, sen Skatteverket, sen letade jag present till Sofie, köpte med en baguette, gick till Sofie i Viken med min sista-minuten-present (lotter!). Hon har verkligen en jättefin lägenhet, nästan så att tanken slog mig att strypa henne och ta över hennes identitet. Lägenheten är liten, men hemtrevlig och helt sjukt fräsch. Hon har dessutom en jättesnuttig katt, Minttu, som gillade min väska så mycket att hon kröp ner och la sig i den. Tyvärr glömde jag ta kort fast jag hade mobilen framme. Typiskt!

Hos Sofie blev det tjöt, mat, fika, ännu mer fika, mer tjöt. Fick säkert träffa halva hennes släkt till på köpet. Var väldigt trevligt och nu ska det väl förhoppningsvis inte gå ett år tills vi ses igen.

Kom hem igen runt 20:00, satte mig framför datorn för att chilla och spela lite. Nu blir det, självklart, Heroes samt gos. Men först blir det avsminkning med min nya make-up remover/ansiktstvätt/ansiktsmask Neutrogena Visibly Clear.

Billig och värd vartenda öre!

Whoa!

2010-02-24 @ 12:27:19
Bråttom bråttom bråttom, hittade snoozeknappen i sömnen, världens sämsta uppfinning om jag ska vara uppriktig.

Nu blir det skolan, pappersjobb, lämna in papper, se om jag kan hitta någon akutpresent till Sofie, åka till Sofie och äta tårta! ^^

Rättning!

2010-02-23 @ 22:33:57
Alice in Wonderland har premiär 3 mars, inte 5e som jag skrev! Två dagars mindre väntan, woop! Premiären blir!

Alice i Underlandet

2010-02-23 @ 21:12:38
Nu är vi så mätta så mätta jag och mannen, pajen smakade mumma och det blev kvar till lunchlåda imorgon. Jag antar väl att jag tar mig en Sjöqvisten-baguette på språng mellan mina destinationer, men Tommy mumsar nog gärna paj imorgon.

För någon månad sedan läste jag om Tim Burtons nya film, Alice in Wonderland, och att Johnny Depp självklart medverkar i den som i de flesta av Tim Burtons skapelser. Tittade på en liten "behind the scenes" och blev helt sjukt sugen på att gå och se den så snart som möjligt. Nu är releasedatum (5e mars) samt trailer släppt, och inte blir jag mindre sugen då. Vill se nu, i 3D!

Då inbäddning av trailer för Alice in Wonderland är inaktiverad på begäran, finner du den här istället.

Ser sådär lagom Tim Burton-mysko ut, me like!

Hemma igen!

2010-02-23 @ 18:41:21
Det blev att jag köpte ingredienser för en smaskig köttfärspaj. Den här gången orkar jag dock inte göra salsa och guacamole, så vi får nöja oss med creme fraishe. Inte fy skam det heller! Bäst att sätta igång direkt.

Imorgon blir det skola, sen ska jag titta förbi hos Sofie, hon fyller nämligen år och bjuder på tårta! Mums! Inte träffat henne på säkert ett år, helt sjukt vad fort tiden går, men det ska bli kul att tjöta om gamla minnen och mer aktuella saker. Det ser jag fram emot.

Nu kilar jag till köket med min tjejtidning. Vi ses i matoset!

Redan!?

2010-02-23 @ 15:38:18
Och där kom en myra kravlandes på mig. Det är typ hur mycket minus ute som helst, med isvindar, och det är inte ens mars än. Ändå har myrjävlarna lyckats leta sig in. Man försöker göra det bekvämt för sig och städa i underkläder, tacken man får är en myra på magen. Jag hatar insekter, men ännu mer hatar jag inomhusinsekter. Död åt myrsläktet!

Åhå

2010-02-23 @ 14:35:50
Just hemkommen från skolan, och ska precis sätta igång med städning. Det behövs, har lite disk, massa pant utspridd, tvätt att tvätta, skräp att slänga, saker att byta plats på. Sen ser det förhoppningsvis hyfsat ut här, och då bär det av till affären, tänkte laga lite mysmiddag ikväll. Får se vad det blir, som oftast med mig, jag gillar att inspireras på plats i köket. Antagligen kommer jag hemsläpandes på en köttslamsa och lite potatis och en burk creme fraishe att göra superimproviserad sås på.

Emem, jag saknar dig något så grymt mycket, skickade ett SMS till dig innan jag somnade men vet ju inte om de kommer fram eller om du kan se dem där nere i Thailand. Kontantkort är en bov på utlandsresor! Jag tänker på dig hela tiden och längtar efter en mimo- & emem-potatisdag. Du och jag min älskade velpelle.

Du är mitt solsken!

Dagens

2010-02-22 @ 22:03:18
Humör: Småirriterad men inte för illa
Klädsel: Jeanstights, vit överdel med dragkedjedetaljer, stora ringar i öronen
Aktiva: Fick mig promenad tur och retur från skolan
Onyttiga: Kenneth's-mat, underbara Supermeal med cheese!
Musik: Reggaemix <3

Låt mig presentera Tigge och Bunny, mina eviga följeslagare, haha!

När jag gifter mig...

2010-02-22 @ 20:34:07
...om jag gifter mig, så har jag hittat den klänning jag vill ha. Jag är helt förälskad, aldrig sett något vackrare. Enda jag skulle ändra är färgen, vill ha den i kritvitt, men detaljerna på överdelen skulle fortfarande vara i den pärlfärg klänningen är på bilden. Axelbandslös, inte för bakelse-ig, och som gjord för en mindre människa.

Mmm, helt sjukt läcker!

Hmm...

2010-02-22 @ 15:17:11
Hade världens konstigaste dröm inatt, att jag tvingade med Elin till Cypern för att hon blivit övergiven på sin födelsedag. Arg som hon var följde hon med, och jag försökte göra hennes födelsedag perfekt. Enda nackdelen var, att jag inte hade några pengar att varken göra något där nere med eller kunna åka hem igen. Elin hittade på massa billiga nöjen, så som att titta på vacker natur, men jag ville bara hem. Tillslut fick jag tag i min far i telefon, och sjävklart glömde jag att be om en flygbiljett hem.

Drömmen var helt knäpp eftersom att den var både obehaglig, verklig och härlig på samma gång. Det var jättevarmt och soligt, vi badade i hav och pooler, samtidigt som det snöade, och samtidigt som jag hade den där panikkänslan i kroppen hela tiden eftersom att jag inte visste om jag skulle svälta ihjäl eller kanske aldrig ta mig hem igen.

Nåväl, nu blir det duschen, sen ska jag skriva på de där papprena samt hämta min post. Sugen på Kenneth's också... får se hur det blir med det.

En påse Dumle senare

2010-02-21 @ 21:12:05
Åh gud, känns som om jag är bredare än Champs-Élysées. På tal om det, så fort vädret blir mildare i mellaneuropa bär det av till Paris två-tre nätter, strosa på gator, glo på sevärdheter, äta fransk underbar mat. som det ser ut nu lär det också bli London, men snarare i höst eller så. Där blir det shopping, nöjen, ska väl våga sig på ett och annat som anses riktigt brittiskt också ^^

Nu blir det Heroes och sen natta, ska upp till skolan imorgon, sen blir det hem, skriva på papper ang. rotavdrag samt städa och laga mat.

Vackra städer! London...


...och Paris!


Så blev det söndag

2010-02-21 @ 15:12:22
Natten spenderades med att intensivt glo på heroes. Tror inte vi somnade förrän klockan närmade sig 9 på morgonen, så spännande var det. Nu har nödprovianten, aka pizza och piroger, käkats och det blir en slapp och skön söndag med gottesaker och spelande.

Diskuterat om att köpa ett Nintendo Wii ett tag nu, och konsollen sjunker i pris hela tiden, så snart kanske det blir en riktigt bra affär. Annat vi ska köpa är ny säng (mindre och mjukare, jatack!), TV-bord, soffa och möjligen en TV om vi inte snor min fars 52" HD-TV om han köper 70" LED-TVn han tjatat om.

I veckan blir det skola, skola, skola. Någon fika lär väl också hända, lite shopping antar jag, och sola. Pengar på torsdag, om nom nom. Jacka, sminkväska, hårinpacking blir definitivt.

Snart i mina tassar!

Innesittarväder

2010-02-20 @ 21:07:54
...och eftersom att all snö gjorde mig definitivt osugen på att gå ut ikväll, blev det att jag och mannen pallrade oss till affären och köpte Pringles, Cola, Turkisk Peber, Noblesse, Dumle samt nödproviant i form av Gorby's och minipizzor, ifall att vi blir helt och totalt insnöade menar jag.

TVn och datorn har vi laddat med en hel massa avsnitt Heroes samt The Imaginarium of Doctor Parnassus, Heath Ledgers definitivt sista film. Folk påstår att den är flummig och konstig, det får vi snart se.

Värd att se? Det får ni veta senare.

Ännu mer vårkänslor

2010-02-20 @ 19:16:37
Hittade den sötaste jackan ever som ska köpas så fort jag hittar den på Gina i stan. Den är så sjukt söt, och i en underbar vårfärg dessutom. Hoppashoppashoppas att den kommer komma till stan snarast!

Finns på Gina Tricot internetshop, 249kr.

Men herregud!

2010-02-20 @ 18:06:16
Varje vår måste jag göra ett inlägg om hur mycket jag hatar snö! Eller ja, vår är det ju uppenbarligen inte, men vår skulle det vara om jag fick bestämma. Snön är kul på jul och nyår. Sen känns den lika hundpiss som den ser ut.

Idag när jag vaknade och tittade ut genom fönstret... var där en meter snö. Snö upp till midjan, det är kul i slutet av februari. I mars ska, enligt mig, allt vara borta, och fåglar kvittra, solen lysa, glass ätas. Jag har bara lite smådamp känner jag. Jag vill inte mer. Jag orkar inte mer. Ge mig vår och sommar innan jag försvinner i snön.

Dagens

2010-02-19 @ 16:41:02
Humör: Trött men glad att det är helg.
Klädsel: Svartglansiga leggings, vit oversize-kofta, tjock rosettbälte i skinn.
Aktiva: Tog mig en omväg till affären för att få mig lite promenad
Onyttiga: Ingenting än, men risken finns, köpt chips och dipp
Musik: Britney - Amnesia

Jag längtar efter dig min Thailand-babe. Kom hem helskinnad! <3

Det är dags för fredagsmys!

2010-02-19 @ 14:05:43
Nu äntligen är det fredag, helg, dags att koppla bort helt, noll stress, inga måsten. Kvällen blir antagligen lugn, har planerat att laga lite god mat, vad jag ska laga har jag inte kommit på än men bra inspiration är att kika in på sidor som recept.nu arlakoket.se recepten.se när man har idétorka.

Ska i alla fall kila och handla om ungefär en timme, jag älskar att strosa runt i matbutiker helt ensam med en handlingslista, och bara ta mig tid att hitta vad jag vill ställa i mitt kylskåp och skafferi. Älskar också att komma hem med kassarna, få packa upp, se vad för saker man fick med sig hem, och börja planera dagens middag. Tror nästan att jag är besläktad med Ratatouille-råttan.

Tog en sömntablett igår för att jag skulle kunna somna, haft lite svårt för det på senaste tiden, och allting var frid och fröjd och jag somnade... vaknade dock en timme senare och hade ignen känsel i högerfot och högerarm. Försökte somna om gång på gång, men sekunden jag somnade kändes fot och hand jätteläskiga igen och jag blev tvungen att röra mig. Höll på så här ett tag, innan jag gick upp och tog ett fotbad och smörjde in fötterna. Verkade inte direkt hjälpa, så fick snällt ligga och vänta ut det läskiga medans jag tittade på TV. Efter ytterligare någon timme kändes det okej igen, och jag lyckades somna om.

Läste på bipacksedeln om biverkningar för Propavan. Domningar och ryckningar står på listan över biverkningar som drabbar mindre än 1 av 1000. Lite läskigt!

Organisering!

2010-02-18 @ 19:57:35
Fixade en ny badrumshylla idag, och har äntligen plats för alla onödiga och nödvändiga produkter. Hyllan har tre våningar, bottenhyllan fick äran att bära upp tandprodukter (flourtabletter, Listerine, SB12, Aquafresh tandkräm), samt hårborttagningsprodukter (Venus Divine rakhyvel*, Venus Divine raklödder, Veet hårborttagningsspray). Mellersta hyllan fick ansvaret för ansiktsprodukter (Vichy Aqualia Thermal ansiktskräm*, Nivea återfuktande ansiktstvätt, ACO ansiktspeeling, Åhléns ansiktspeeling*, Nivea ögonkräm, Nivea fuktkräm med färgad ton, Vichy ansiktsvatten). På översta hyllan fick ofta använda hårprodukter stå (Got2be 2sexy hårspray*, Tony&Guy Pump it up Volume kräm*, Kérastase Ciment Thermique värmeskydd*, Schwarzkopf Taft Volume mousse).

Make-up samt andra prylar (nagellack, filar, saxar, body butters (Bodyshop Brazil Nut Body Butter*, Gunry Mjukt & Skönt Strawberry Body Butter), BuS (Åhléns egna märke* samt Dove bodylotion med svag BuS effekt) fick snällt stanna kvar i min necessär, medan schampo/balsam/hårinpackning/duschkräm (Tony&Guy Platinum Blonde Schampoo, Goldwell Kerasilk schampo*, Goldwell Kerasilk hårkur*, Lóreal Absolute Repair hårinpackning*, Barnängen mjölk och honung duschkräm, Strawberry Body Peeling från Gunry Mjukt och Skönt) står kvar på den gamla hyllan närmre duschen.

Där fick vi in helt sjukt mycket reklam. Sponsra mig och sänd allt det här till min dörr, gratis, i fortsättningen, tack! Alla produkter är dock favoriter och rekommenderas varmt ifall någon ska införskaffa något nytt. Varsågod.

* = megafavorit

Heroes

2010-02-17 @ 21:10:47
Klämt i mig en pizza nu, oh gud så gött det var! Margherita med bearnaisesås går ner som smort.

Blivit helt och komplett besatt av Heroes. Vi brukar dra något avsnitt innan vi somnar, jag och mannen, och vi är nu på avsnitt 17 från säsong 1. Helt sjukt vad bra det är, som ett beroende. Emem ahr under flera års tid sagt "Åh Mimo, ikväll är det Heroes, du borde börja titta på det, du skulle älska det!". Jag har svarat typ "Hehe visst", men aldrig tittat. Precis som med Grey's Anatomy.

Nu blir det snart att krypa ner för att kunna glo fler än ett avsnitt innan det blir för sent in på natten.


Gokväll

2010-02-17 @ 19:08:02
Nu var man hemma igen, efter en god fika och lite titt i butiker. Det blev en Chailatte och en Scone's var på Espressohouse, innan vi kikade in lite vårutbud i stan. Hittade en jättegullig sminkväska på Kappahl som nog blir att köpa imorgon. Fick också tag i min kära kam och en hårklämma. Jag lyckas av någon anledning ha sönder typ en hårklämma i veckan.

Det var hursomhelst trevligt att ses igen Elena, och vi fick oss en mysig pratstund. Tack så hjärtligt! <3

Brunettmimo och brunettelena för ett par år sedan.
Nu är vi båda blondiner.


Hej världen!

2010-02-17 @ 12:36:02
Bråttombråttombråttom. Ska ner till Komvux och fixa lite grejer, innan det ska jag hinna göra mig i ordning, efter det blir det stan och en fet, onyttig, söt fikapaus med Elena. Sen måste jag införskaffa lite förnödenheter, typ... kam, bronzepuder, kollegieblock. Sen blir det hem och laga mumsmat om jag är hungrig. Det märks. Men nu måste jag verkligen hoppa in i duschen.

Höres ^^

Mamma

2010-02-06 @ 00:14:28
Jag hoppas att du får somna in snart nog, och slippa ditt lidande. All din smärta, alla dina tårar... du har kämpat i så många år nu. En värdig död är vad du förtjänar, för att sedan få vila i frid och aldrig, aldrig mer behöva se röken av den säng du spenderat dina senaste sex år i.

Du är så vacker.


Att vänta på döden

2010-02-04 @ 21:44:32
Den här veckan blev väl inte riktigt som jag tänkt mig... jag har varit i skolan en dag, i måndags. När jag kom hem och hade värmt mat åt Tommy fick jag ett telefonsamtal av min bror;

- Du borde nog försöka komma hem så fort som möjligt, mamma kommer antagligen att dö ikväll.

Tommy övergav sina piroger, satte på sig långkalsonger och körde hem gråtande mig till Majas Väg. När jag kom innanför dörren pratade jag först lite med min bror, vad det var som var fel och varför hon antagligen skulle gå bort just nu. Han sa att han inte visste mycket mer än att mamma inte kunde andas, var helt blå, svullen. Visste inte om jag ville gå in till hennes sovrum och hälsa på henne. Stannade utanför och samlade mig så gott jag kunde, men sen brast det igen. Mammas assistenter hörde mig och kom båda ut för att trösta mig. Min bror stod också och höll om mig, gråtandes. Usch, allt var verkligen... så hemskt.

Senare på kvällen kom det sjuksköterskor, lyssnade på hjärta och liknande. jag minns inte riktigt vad dem sa, hade gråtit i många timmar, med Tommys armar runt mig hela tiden. Jag minns dock att de sa att de satte in vätskedrivande för att mamma skulle få lättare att andas.

Dagen efter kom det läkare och undersökte. Det visade sig vara kraftig lunginflammation på båda lungorna, lungödem, hjärtsvikt och svullen buk berodde antagligen på leverfel. På detta har hon också bröstcancer och MS sedan 23 år. Detta bekräftade bara vad vi redan visste, att det handlar om timmar.

Vi försökte få tag i pappa, som var i Portugal, men kunde först inte nå honom. Jag mådde sjukt dåligt över att veta att hans fru kanske skulle gå bort utan att han visste om det. Till slut fick vi tag i honom och han bokade ett flyg hem så fort han kunde. Han var hemma sent igår kväll, och "lyckligtvis" var det inte försent.

Jag har sovit hemma sedan i måndags. Jag lagar mat, städar, försöker få tiden att gå på dagarna när Tommy är på jobbet. När han slutar kommer han hem till mig och sover här med mig. Som tur var hämtade han också min dator till mig så att jag har något att göra när jag får tråkigt.

Jag sitter bara och väntar. Det kan hända nu. Det kan hända om en timme. Alla hennes nuvarande tillstånd är ensamma dödliga, jag kan inte förstå hur hon lyckas överleva med alla tillstånd samtidigt. Ingen vanlig människa hade överlevt. MS 23 år, svaga organ 6 år, obehandlad cancer i snart 3 år, kraftig dubbelsidig lunginflammation, lungödem, hjärtsvikt. Döden på ett papper.

Tack alla mina underbara vänner för att ni finns där för mig, och tack min underbara Tommy för att du finns vid min sida bokstavligt talat dygnet runt. För att du tvingar i mig mat när jag är för ledsen för att äta, för att du håller om mig tills jag somnar.

RSS 2.0