Moooornin'.

2011-11-28 @ 06:47:28
God morgon alla sötnosar! Har "typ" varit vaken sen 03:00, vaknade då och kunde inte för världen somna om; dels för att jag trodde att klockan var morgon och hann ställa in mig på att gå upp, och dels på grund av täpt näsa och rivig ovh svidig hals. Har sovit lite av och till sedan dess dock, så känner mig relativt pigg.

La mig tidigt igår för att så snabbt som möjligt bli kvitt min otursdag, vilket då var söndagen. Allt som kunde gå fel, gick fel. Bland annat satte jag eld på kökshandduken (samtidigt som jag lyssnade på låten "fire", ironiskt nog), bakade klart samt jäste en hel deg innan jag insåg att jag glömt att ha i saffran, när jag står vid kassan på Konsum, och ska köpa jäst för 1:50kr, inser jag att jag inte har plånbok, mynt eller kort på mig och kan inte betala. Ingen brevid mig ställer upp, inte kassörskan heller. Fick gå hem och tillbaks till Konsum igen för fjärde gången igår. Gick ner till förrådet med en massa skit, där jag märker att jag har "fel" nyckel. Kånkar upp allt till lägenheten igen för att ingen ska sno det, medan jag hämtar "rätt" nyckel. Den funkar inte heller, så upp och ner igen med alla grejer för att hämta ytterligare en nyckel. Men när jag kommer ner; inget. Fick därför bära upp allting igen. Kastade in skiten i garderoben. Jag minns inte ens allt jag råkade ut för igår!

Den här dagen känns, ta i trä, bättre. Till frukost käkar jag, självklart, pepparkakor, lussebullar och knäck! Fikat jag bjöd mina vänner på blev så mysigt och lyckat att det var värt alla om och men igår, är jättenöjd! Bilder stulna från Malin.


The first Sunday of Advent.

2011-11-27 @ 08:49:40
Vaknade tidigt idag (slockade jättetidigt igår), myyyysigt såhär på advent! I de flesta fönster lyser ljusen och, det är kanske bara jag men, det känns som ett lugn lagt sig över staden. Jag känner mig i alla fall avslappnad och nöjd.

Jag ska snart iväg till konsum för att köpa jäst - handlade allt annat till adventsbaket igår, men glömde såklart jästen. När jag har min kära jäst ska jag baka lussekatter och pepparkakor med massor av glacyr och servera med julmust och glögg med mandel och russin. Jag får nämligen besök av kronoparksligan (Malin, Erik, Therese och Mati) i eftermiddag.

Innan dess att folket dyker upp ska jag avsluta min tredagarsstädning - lägenheten är ren, men saker ska plockas bort, bäras ner till förråd, slängas och sorteras fortfarande, Sen kommer jag vara supernöjd med lägenheten! Jag ska också hinna plugga en sväng nu på dagen, samt en sväng ikväll - har redovisning på tisdag.

Köpte mig också äntligen en Bingolott, har velat spela ett par veckor på grund av alla vänner som sitter bänkade framför teven på söndagar. Tänkte vinna bil eller resa till Maldiverna, eller både och. Vore inte så lite skönt!

Nä, nu ska jag sätta igång så att jag hinner plugga så mycket som möjligt. Hörs sen!

Kan inte ha mossa i adventssljusstaken då det är giftigt för fåglarna - så jag kör på polkagrisar! Kanelstänger ska självklart adderas innan myset.
Hittade denna igår och föll pladask för dess stilrena enkelhet.


Shopping spree.

2011-11-26 @ 14:53:08

Sitter i bilen utanför biltema och väntar på att vi ska komma vidare till IKEA där jag ska kolla efter lite advents- /julsaker. Har innan biltema varit på Elgiganten Megastore där de har sjukt fina invigningserbjudanden. Fick en dammsugare vi kollat på som kostat kring tusenlappen för bara 444kr samt ett twin pack eltandborstar för 199kr, tidigare 399kr.

Efter IKEA blir det en sväng till Maxi, dels för att fylla kylen och dels för att jag ska kunna adventsbaka.

Ska hitta skoinlägg för pumps också, dessa sötnosar funkar helt enkelt inte. Jag älskar dem, men de är storlek 36 (stora sådana) och jag har storlek 34-35. Tolvcentimetersklacken gör dem inte lättare att gå i.


Still ill.

2011-11-22 @ 21:25:34
Är fortfarande sjuk... både förkyld och höstdeprimerad och andra sorters deprimerad.

Är dock nöjd över att fyra säckar kläder är rent, torrt och vikt, men ännu inte placerat i garderoben. Måste rensa ur den, har inte plats med ett dugg där inne tyvärr, är jag hemma och sjuk imorgon också kan ju det vara en febersyssla; det krävs ju inte så mycket arbete om jag sitter på golvet och tar ett plagg i taget.

Nu ska jag i alla fall laga sen middag, sovit hela dagen så inte blivit hungrig förrän nu. Korv stroganoff som sagt, en av mina favoriträtter faktiskt, antagligen för att det är så simpelt att laga och ändå alltid blir gott och bra.

Hörs sen!

Ytterligare en random bild i brist på annat.

Can't wait.

2011-11-21 @ 20:40:00
Jag längtar fortfarande något så sjukt efter julen... när jag kollade igenom Maxikatalogerna skrev jag ner otaliga julprylar på handlingslistan; pepparkaksdeg, saffran, julduk, julporslin, julkort, julgransdekorationer, julgardiner och mycket annat. Det kommer att bli en dyr handling, men oj så värd! Förra året hade jag nästan lyckats uppnå den perfekta mysjulen, i år blir det ännu ett steg närmre perfektion.

Förra julen.






Woopedoo.

2011-11-21 @ 18:09:57
Idag blev det en så'n där nyttodag. Det har städats, sorterats, plockats, slängts och rensats. Nu har jag tvättstugan och har fem stora tvättar... hinner dock bara tvätta fyra stycken om jag vill ha det torrt också. Så det fick bli att prioritera. Nackdelen med att ha för mycket kläder, förutom att det tar mycket plats också.
Idag blev det en så'n där nyttodag. Det har städats, sorterats, plockats, slängts och rensats. Nu har jag tvättstugan och har fem stora tvättar... hinner dock bara tvätta fyra stycken om jag vill ha det torrt också. Så det fick bli att prioritera. Nackdelen med att ha för mycket kläder, förutom att det tar mycket plats också.

Längtar som en gnu efter löning alltså, kylen gapar tomt och min skrala studentkassa är slut för länge sedan. Har redan skrivit en handlingslista, som för övrigt är både fram- och baksida av en sida av ett noteringsblock. Och påfylld lär listan bli, tre och en halv lång dag kvar till löning.

Har vänt upp och ner på frysen för att kunna göra någon slags matplanering vad gäller kommande dagar. Örtkyckling med bulgur och mangosås blir det ikväll, korv stroganoff imorgon och fläskfilégryta på onsdag. Inte illa pinkat för att vara pank! Vi får dock se vad torsdagen utvisar.

Nä, fortsätta städa blir!

Crap.

2011-11-21 @ 12:32:00
Jag vill inte! Har gått och blivit förkyld... näsan är konstant täpt, halsen brinner och kliar, ögonen rinner och svider, varenda muskel i kroppen värker och jag har ingen aptit, maten smakar ändå ingenting och river i halsen.

Frågan är då, är det värt att stanna hemma och kurera sig, eller förlorar jag på det i det långa loppet? Jag orkar absolut inte med en så'n där långvarig förkylning/influensa/streptokocker jag hade i början av hösten. Så, ska man ta det lugnt eller ej?

Idag är jag i alla fall ledig, som vanligt på måndagar i denna kurs, så det blir ett långt bad med tända ljus, ansiktsmask och "Elsas värld" följt av tvättid.

Candy for the body.

2011-11-21 @ 09:28:00
Är så grymt sugen på att strosa runt i en Lush-butik, handla julklappar, köpa sötisar till badrummshyllan och badkarskanten, skämma bort sig själv eller någon man känner. Att beställa på internet är absolut inte samma sak när det kommer till just Lush - you have to be there to experience the feeling. Vill ha Lush till Karlstad, vill vill vill!

Kroppsgodis.

Christmas stuff.

2011-11-20 @ 22:06:00
Beställde lite saker från WWF - världsnaturfonden när barnen var och knackade på hemma hos Sabina och Stefan när vi hade fest där för någon månad sedan. Nu har jag fått sakerna, och är supernöjd, speciellt med tanke på att jag har familjen här på jul! Kul att kunna bjuda med fint porslin istället för beige IKEA-muggar och skålar!

Glöggmuggar...


...med tilhörande mandel- och russinskålar


Ekologiska tvålar med lavendel och olivolja


So very tired.

2011-11-20 @ 18:35:00
Står i köket och rullar köttbullar, mosar potatis och rör ihop en brunsås. Klassisk husmanskost är aldrig fel, speciellt inte när man inte orkar röra ihop något avancerat såhär dagen efter.

Gårdagen var trevlig, dock var jag, av okänd anledning, på mindre bra humör, men hade det trevligt ändå. Sabina är en underbar värd, lekarna var roliga även om tävlingsinstinkten tog överhand, och Sabina hade bakat gudomligt fikabröd, otroliga tårtor och serverade annat smaskens.

Kvällen bjuder på minsta möjliga. Antagligen fastnar jag framför datorn med något spel, jag är en data- /spelnörd ända in i själen. Detta beror antagligen på att jag fick min första egna dator på min åttaårsdag 1996, och min familj hade då hela tre datorer. Min pappa var utbildad dataingenjör och min brorsa var väldigt teknisk med datorer och fixade en massa spel till både mig och honom själv.

När andra flickor lekte med sina käpphästar och barbiedockor satt jag och spelade Doom, Duke Nuke'em, Heroes of Might and Magic och mycket annat. När andra pojkar spelade Super Mario på 8-bitars, spelade jag Supernintendo-spel hackade så att de funkade på datorn.

Fick sedan första The Sims av min pappa vid releasen, vilket ledde till ett litet jobb för EA på dåvarande superpopulära Lunarstorm. Jobbet innefattade marknadsföring, information, recensering och support av deras spel, framför allt The Sims-serien. Gick på någon förhandsvisning, fick gratisspel hemskickade med mer.

Detta i sin tur ledde sedan till ett jobb som spelrecensent på en tidning, men mina arbetsuppgifter växte ganska snabbt till att innefatta skrivande om det mesta, utöver spelrecensioner.

Nu har jag ett hemligt projekt på gång, som jag antagligen börjar med nästa vecka, som också handlar om spel men med ett speciellt i åtanke. Det ni!

Nu ska jag återgå till matlagningen

I'm positive while negative.

2011-11-20 @ 16:12:16
Idag är jag bakfull, men faktiskt inte så hemskt mycket, utan enbart det där "trött och tung i huvudet med huvudvärk". I normala fall brukar jag ligga på badrumsgolvet, skaka, inte kunna äta, you get my point.

Höll mig till min enda flaska vin igår, och slutade att dricka runt 00:00, så där har vi antagligen förklaringen. Plus att Sabina bjöd på korv med bröd klockan 01:30, och att Mati hade Coca-Cola med sig till hemfärden. Tack för det säger jag! Utöver det så dansade jag mig i princip nykter, jag har träningsvärk!

Glömde ju självklart min mobil hemma igår, nu när jag äntligen har en kamera som tar bra bilder. Jag får väl helt enkelt gama bilder av mina vänner igen, men nästa gång, då är det jag som är fotografen!

Det var snack om ifall jag skulle vara med Malin och Erik och spela Bingolotto, men det ser tyvärr inte ut att bli fallet. Ska i alla fall springa till Konsum, roffa åt mig Cola och något annat riktigt onyttigt, innan kvällen får utvisa vad som händer.

Innan avfärd.


Home.

2011-11-20 @ 03:16:36

Hemma efter en låååång kväll hos Stefan och Sabina. Tackar, bockar och backar ut, nu är det verkligen natten!


Whaaaaa.

2011-11-19 @ 11:31:59
Inatt sov jag 12 timmar utan avbrott, och är trött... seriöst! Trötta jäkla kropp. Inte så att jag är 80 år liksom!

Ska iväg ner till Bergvik om inte en så lång stund med Tirren, Mati, Erik och Malin. Stefan fyller 28 år idag, så någonting ska vi hitta och antagligen lägga ihop till.

Ikväll blir det antagligen all in, Sabina hetsar oss att dricka haha. Temat för kvällen är "barnkalas" med hattar, saft, lekar... kommer bli en kul kväll!

Nä, nu ska jag göra mig i ordning, folket åker nog utan mig annars.

Brownie.

2011-11-18 @ 14:35:05
Jösses vad färg jag fick då! Ser ut som mina kladdkakemuffins för tillfället, addera bara fräknig näsa. Det är typ andra gången i mitt liv jag har fräknar, så det är allt en indikator på att jag är brun.

Synd bara, att man liksom blir "färgblind", man får brunorexi som jag kallar det. Man känner sig blek fast man är brun, och fast vänner säger att man är det. Så solar man mer. Så blir man ännu blindare.

Det är på grund av min brunorexi som jag nästan aldrig solar längre, undantaget denna veckan. Håller fast vid vad jag sagt; det är vädret, mina solrese-cravings samt mina otroliga, nya klänningar som får mig såhär.

Och shit vad mycket jag har bloggat ett par da'r. Duuuuktigt av mig! Det är bara för att jag har varit hemma med fåglarna antar jag, Plupp är sjuk och behöver lite "uppsyn" eller vad man ska kalla det.

Nu ska jag dock sluta skriva för jag har ont som satan när jag sitter ner. Lyckades på något sätt slå i svanskotan när jag satte mig lite häftigt i badkaret... är det fler som lyckas med sådana sjuka grejer, eller har jag en lång aliensvans?

Bjuder på en bild på världens sötaste bebis (jag) i brist på annat.


Like I said.

2011-11-18 @ 13:29:00
När ni läser detta ligger jag antagligen i kärringgrillen och får lite färg på min bleka (för att vara mig) höstkropp. Alltid kul att vara och känna sig fräschare. Dessutom blir det, såklart, att bära klänning när vi imorgon kväll firar Stefan på hans 28-års dag! Då är det inte helt fel med lite färg på fläsket.

Är sjukt trött idag alltså... känns som om jag redan fått en käftsmäll av vinterdepressionen, mycket på grund av gårdagens, och dagens, längtan till solen. Här i Karlstad är det idag grått och dimmigt, man ser inte ens var solen befinner sig på himlen bakom alla moln och all dimma.

Kommer lägga mig tidigt ikväll, antagligen missar jag till och med Idol, har än så länge bara missat två fredagsfinaler samt ett par program från auditionturnén. Lite sorgligt, men måste acceptera läget och lyssna på min stackars slitna kropp.

Det vore något det...


Congratulations dad.

2011-11-18 @ 10:44:00
Igår fyllde pappsen 56 år, men jag kunde inte vara med och fira. Så jag har det bästa kvar tills idag; tårta!

Till fars dag fick han en bok han önskade sig, och den var både fars dag- och födelsedagspresent, så några paket blir det inte idag, men har bakat gott till fikat; Mimo's egna kladdkakemuffins samt blåbärsgrottor (mycket godare än hallon, if you ask me that is).

Tänkte bjuda på receptet till kladdkakemuffinsen innan jag sticker iväg på kalas:

Kladdkakemuffins
15-20 st.


Du behöver;

2st stora ägg
2,5 dl socker
3 dl mjöl
2½ msk kakaopulver
1 tsk vaniljsocker
100g smör
75g mjölkchoklad

Gör såhär;

Sätt ugnen på 175 grader. Vispa ägg och socker pösigt. Blanda de torra ingedienserna i en torr bunke och rör ner i smetbunken. Smält smör och choklad i ett vattenbad och rör ner i smeten. Fyll muffinsformarna till 3/4 med smet. In i ugnen i ca. 10 minuter, kolla till då och då. Serveras varma eller kalla, lika gott båda delarna, gärna med en klick grädde!

Fungerar antagligen lika bra med mörk choklad för en mustigare smak, men har inte testat.

The truth.

2011-11-18 @ 10:10:24
Tror inte att jag någonsin postat en bild på hur jag ser ut egentligen, trött och innan smink och fix? Well, here you go, dagsfärsk. Nu hoppar jag i badet!


The sun is shining.

2011-11-17 @ 22:23:48
...men inte här i alla fall.

När jag läste att det ska börja gå flygturer mellan Karlstad och Larnaca, Cypern, fick jag flashbacks, och flashbacks innebär cravings. Hade jag haft en slant över hade jag till och med åkt till solen, varsomhelst, ensam om ingen kunnat följa med. Så hemskt mycket skriker min hud efter solsken och min kropp efter D-vitamin. Ett varmt men svalkande dopp i det långgrunda vattnet, en drink vid poolen... min mage skriker efter medelhavskäk dessutom!

Får åka och sola imorgon igen. Det är det enda sättet jag kan mildra mina sol-begär, och att ha en brunbränd hud gör mig gladare än att vara grå och glåmig i höstmörkret och den fuktiga kylan.

Hösttips: Garnier BB cream ger min hud en jämn hudton och fin lyster, utöver dess andra egenskaper som återfuktare, primer och SPF. Gilla!


Products to die for.

2011-11-17 @ 18:54:00
Bara jag som har problemet att jag blir enormt och sjukt trött på en hårvårdsserie efter ett tag? Nästan så att jag inte står ut med doften, fast det egentligen luktar jättegott. Är därför en produkt-hoppar-människa. Under ett års tid har jag hunnit byta hårvårdsserie fem gånger, mest på grund av vad jag redan nämnt.

Vad som spelar in när jag byter produkter är först och främst min frisörs rekommendationer. Mitt hår är torrt, slitet, skadat, behandlat, tunt, platt, you name it. Oftast kör jag på produkter för skadat hår för att återföra fukt och glans till mitt förstörda hår.

Tänkte här lista produkterna jag använt under året med en liten kommentar sådär för att hjälpa er med samma hårproblem genom produktdjungeln.


Sebastian Penetraitt

Används i skrivande stund. Asdyrt... verkligen asdyrt. Serien om tre för tusen spänn. Har man en tusing över och känner att man vill införskaffa några av de bästa produkterna på marknaden rekommenderar jag varmt. Håret blir superrent, superåterfuktat, superlent och superglansigt. Luktar väldigt fräscht och nästan lite för gott.



L'Òreal Profesional Absolute Repair

Bra budgetalternativ i salongshyllorna. Brukar nästan alltid, i alla fall här i Karlstad, vara erbjudanden på denna serie, till mer än godkända priser. Håller vad det lovar - håret får en fuktboost, inpackningen är en av de bästa jag testat. Egen doft man (läs: jag) lätt blir trött på.


Schwarzkopf Repair Rescue

Tvättar håret rent, men lämnar det torrt och strävt, i framför allt topparna. Fungerar inte alls på mitt hår. För bästa resultat bör denna serie kompletteras med inpackning av annat märke. Känns inte lika drygt som andra frisörschampon, kvaliteten känns billigare. Luktar gott och fräscht.


Wella SP Repair

En guldklimp bland produkter! Det känns verkligen som om inpackningen går djupt in i hårstået och utför mirakel. Lämnar håret hur lent som helst. Balsamet är lika bra det. "Lagom" pris och ett plus i kanten för att det är dryga produkter. Egen men god doft.


Wella Brilliance

Schampot tvättar riktigt rent och balsamet gör håret till siden. Minus för inpackningen, den känns mer som ett balsam sett utifrån hur den lämnar håret efteråt. Balsamsprayen är ett måste, vilket märke och vilken produktserie man än kör på. Bästa jag testat! Också "lagom" pris, men inte lika drygt som den andra listade Wella-serien. Doftar absolut godast av alla listade produkter.

Love you.

2011-11-17 @ 10:21:51


Om ni ändå visste hur mörkt och tomt och kallt
och ensamt och uppgivet och hemst och förfärligt och
tråkigt och ledsamt och jobbigt och tungt och svårt och komplicerat
och drygt och smärtsamt och påfrestande mitt liv hade varit utan er...


New years eve.

2011-11-13 @ 18:29:14
Nu har jag beställt nyårsklänningar! Jag kunde absolut inte bestämma mig, så det fick bli två stycken. Medan den ena är väldigt "nyårig" är den andra lite mer casual, något jag kan använda fler gånger, så vi får se vilken det blir som åker på på nyår, antagligen den första. Den andra får jag väl använda på julafton då!



Egentligen köpte jag ju nyårsklänning förra veckan, men den använde jag på Halloween. Inte för att låta som världens klänningmissbrukare, men jag vill ha en oanvänd klänning på nyårsaftonar, nytt och fräscht liksom.

Har idag firat pappa en sväng på fars dag, men hade migrän, så frågade om jag kunde få en tablett av honom. Frågar man pappa om värktabletter så får man starka saker... jag fick en citodon (innehåller kodein = morfin) så har varit lite groggy fram tills nu så har inte kunnat plugga direkt. Huvudvärken såg jag dock aldrig röken av mer, haha.

Så, nu blir det hundra procent plugg, har mycket att göra på lite tid.

Jag och Therese på vår sena "halloween"-fest.
Temat var inte riktigt halloween, utan "kom inte som du brukar".


What about the studying.

2011-11-12 @ 12:22:45
Hinner visst inte plugga så värst mycket... eller jo, imorgon blir det en heldag, men igår var jag busy och i skrivande stund är jag på väg ner till stan för att träffa Ditte över en fika och lite fönstershopping.

Efter frisören igår tog jag mig en 30-minutare i cancergrillen. Man känner sig verkligen lika glåmig som vädret på hösten. Nu har jag i alla fall antydan till färg på kroppen, och känner mig genast fräschare i både kropp och sinne.

Frisörbesöket då... jag blev... blond. Blondare än innan, men det var bara för att vi inte slingade brunt, vilket jag ska göra 29e december.

Nej, nu ska jag springa, möta Ditte kl. 13:00.

Nöjd i solariet. Jag har bra kamera nu!


Dontwanna.

2011-11-11 @ 14:15:24

Har varit på uni på min lediga fredag... mindre kul. Min kropp sa till mig att den inte ville genom att försova sig. Vaknade 9:05 och skulle varit på uni 9:00. Men det var bara att pallra sig dit.

Nu ligger jag i brorsans soffa och tittar på hans nya spel, Skyrim. Om det verkar bra vet jag ännu inte.

Eftermiddagen och kvällen bjuder på ett besök till frisören, solariet, träffa Erica och glo på min älskade Moa Lignell... inte illa pinkat för en fredag som egentligen skulle vigts åt plugg, plugg och plugg.

Den här införskaffade jag mig igår. Nu har jag glögg i alla fall!


And it's mine.

2011-11-08 @ 18:29:53

Testbloggar från min iPhone 4S, äntligen fått den efter två veckors väntan. Nu får vi se om detta funkar eller ej då.

Idag blev det, efter uträttade ärenden på stan, en fika på wayne's med mina fina; Holst och Bini, och nu ska jag plugga lite smått. Sätter pengar på att denna telefon dock kommer störa min koncentration.

Mimoliin på wordfeud by the way.


No words needed.

2011-11-04 @ 21:50:38
Dog just.


I lied.

2011-11-04 @ 13:12:31
Sist jag klädde ut mig var inte alls förra halloween, Mimo-Gaga, det var ju i September på sittningen! Så, nu har vi rett ut det.

Nu är jag hemma efter opponering, gravbesök och handling. Plockade på mig hur mycket gott som helst, och när jag kommer fram till kassan säger pappa att han betalar... hur överlycklig blir man inte då en fredag som denna?

Opponeringen gick bra trots lite för mycket nerver. När man väl kom igång flöt det på. Och gissa vad? Jag är godkänd eller mer på dödens examinationsuppgift! Kan inte sätta ord på hur skönt det var att min metor talade om detta innan helgen istället för nästa vecka, nu kan jag verkligen slappna av; både arbetet och kursen är hundra procent ur världen, avklarad, bye bye "skolan som system och idé"!

Nä, nu ska jag sitta och ta det lite lugn, är trött efter dagem inte bara beroende på ovanstående faktorer, utan för att jag har varit vaken sen klockan 04:00. Det blir en fortsatt lugn fredag med mycket TV och ännu mer gotte.

Sittningen.

Just another friday.

2011-11-04 @ 06:38:46
Avnjutit min morgon med en kopp hemmagjord, varm choklad gjord på riktig choklad, inget pulver här inte! Morgonen har varit lååång, vaknade kl. 04:00 då jag somnade vid 19:00 igår. Kanske var det bra att jag fick mig en lång morgon ändå, då vi har seminarie med opponering på uni idag.

Jag vet inte riktigt vad jag tror om mitt arbete, men det är väldigt åsiktsbaserat med mindre faktauppbackning då jag varit frånvarande i två veckor på grund av privata skäl jag inte vill skriva ut i bloggen. Jag förväntar mig alltså en ganska hård opponering, men jag tror att jag kommer få lite positiva kommentarer just på grund av allt "tyck och tänkt" jag har i arbetet.

Har dansat nu på morgonen, dans är min yoga. Jag blir avslappnad och kan fokusera efteråt. Borde hoppa på någon danskurs kanske?

Efter opponeringen ska jag och familjer besöka mammas grav för att sätta blommor och ljus, och efter det ska jag och brorsan handla lite inför lördagens fest. Eftermiddagen blir antagligen lugn, och kvällen bjuder på musik-porr på TV4 med Moa's when I held ya på Idolscenen.

Helgen kommer utöver detta vara jätte-busy; fest med utklädnad imorgon, inhandling av denna utklädnad samt hjälpa brorsan med förberedelser innan det, söndagen ska jag träffa Erica för en fika och på kvällen är det tjejmiddag med bytarparty, kan beskriva detta mer ingående senare. Nu måste jag börja göra mig i ordning.

Puss!

Sist jag var utklädd, Mimo-Gaga.

RSS 2.0