Fever.

2012-01-25 @ 16:43:05
Dagarna rullar på. Jul och nyår spenderades med vänner och familj, familjen den 24e samt vännerna den 28e och 31a. Under resten av julledigheten umgicks jag med vänner (älskade Elena är äntligen hemma från USA!) och skrev på min rapport, som var examination för förra kursen. Rapporten lämnades in den fredagen den 20:e och samma kväll var det tjejmiddag hos Therese - hon bjöd på väldigt god mat var och en "lagade själv" i en ugn slash grill kallad "rätt lätt".

I måndags, efter bara en helgs avkoppling från plugget, drog mattekursen igång med buller och brak. Kursen pågår sen ända till sommarlovet, med ett break på fem veckor för praktik (v. 10-14). Ska bli både kul och mindre kul på samma gång. Kursens innehåll verkar intressant, men att man konstant måste vara aktiv och verkligen förstå när det gäller matte, gör att jag inte är extremsugen. Gillar chill-kurser, hö hö hö.

På lördag bär det av till Stefan och Sabina, där vi ska ha vår något försenade nyårsmiddag samt hälsa Malin Holst lycka till då Holstan flyttar till Olso nästa vecka. På onsdag nästa vecka blir det för min del BodaBorg med min klass, där huvudsyftet är att lära känna varandra i de nya studiegrupperna vi indelats i.

Ikväll ska jag på kurs i polska, tillsammans med Therese. Detta trots att jag känner mig riktigt risig, tror att jag kanske har feber. Dimmig syn, temperaturväxlingar mellan stekhetta och frossa, trötthet, huvudvärk och yrsel. Hoppas att jag piggnar till på en timme.

Hörs!

Middag hos Therese, "rätt lätt" syns i mitten.


This is sooo cool.

2012-01-10 @ 10:40:00
Hur häftigt är inte det här? DJ Earworm har sammanfattat musikåret 2011 på fem minuter, i en enormt välkomponerad och imponerande video. Inte gilla, älska! Eller?Dresses for everyone.

2012-01-09 @ 11:13:00
Klickade in på nelly.com för att glo lite på rean. Klickade mig ur nelly.com två klänningar rikare. Och inte var de på rea heller. Såklart. Fasiken också!

Positivt är, att jag i alla fall tycks (om än tillfälligt) ha brutit min vita trend. Rött och svart är väl ändå så långt ifrån vitt man kan komma? Dessutom var de billiga, trots att de inte var reade.

Den röda blir på fredag. Ska bara spendera någon halvtimme i cancergrillen först.

That shoe is so silly.

2012-01-08 @ 20:02:36
Vet inte om ni har tänkt på det, men min "feststil" är (tyvärr) ganska enkel beskriven. Jag kör på enkla (nåja) fodral med kombon enorma örhängen. Tror dock inte att det finns något värre, utöver blåsor på fötterna efter en lång utekväll, är ömma örsnibbar vilket jag också väldigt lätt får. Det är en av flera anledningar att jag kör stenhårt på fjäder-spåret för tillfället. Jag äger minst fem par svarta, två par grå, tre par vita, ett par brunaktiga samt ett par turkosa... fjäderörhängen!

Inte meningen att jag skulle snacka om örhängen nu, utan jag hade tänkt att visa upp ett par skor jag klickat hem. Fodralklänning + fjäderörhängen + superfjolliga skor. Jag älskar't. Med fjolliga menar jag att skorna gärna får vara extremt höga och bäst är när de är sådär överdrivet feminina med rosetter, rosor, strass, spets, you name it.

Förra årets favoritskor var utan tvekan de i modell "Mirandas vatten går på Carries dejt-skor" (googla dem så vet ni vilka jag menar). Jag hittade ett par i ljus puderbeige på Scorett i storlek 35, vilket är ett måste om jag ska kunna gå i höga skor. Att de var mina favoriter 2011 befäster bara faktumet att jag i år möjligen går mot ett ännu fjolligare sko-år.

Här är mitt första par skor 2012. Tänk enkel en-axlad klänning à la svart eller vitt och dessa. DROOL!Dreaming myself away.

2012-01-08 @ 14:41:48
Just nu händer inte värst mycket. I förrgår hängde halva gänget inklusive mig hos Malin och Erik där vi hade en relatvit lugn men trevlig kväll. Igår gjorde jag, vad jag kan komma ihåg, inte ett skit.

Längtar som en galning tills alla mina besatt-serier har säsongspremiär igen på andra sidan Atlanten; Gossip Girl, Glee, Hart of Dixie, 2 Broke Girls. Serier är så otroligt perfekta att ha, och sätta på när man har sådär tråkigt att man inte har en aning om vad man ska göra.

Och nu i dagarna har jag både haft och kommer ha tråkigt. Plugg står på schemat, rapportskrivning samt förberedelser inför litteraturseminarium. Kommer inte hinna med mycket mer än det nödvändiga (fåglar, handla, äta, sova, städa). Undantaget kommande fredag då förstås...

...för då ska jag äntligen få träffa min älskade Elena igen! Hon åkte till USA för cirka ett halvår sedan och kom hem precis innan jul. För er som inte vet så är Elena både min soulie, min gamla sambo och min resekamrat. Vi ses till och från i perioder, men vi vet alltid vart vi har varandra, vilket är oerhört skönt. Det är riktig vänskap!

På fredag, då slår vi på stort. Heldag med shopping och fika, följt av ett par drinkar på någon mysig bar, följt av utgång och klackarna i taket. Det ska bli så fruktansvärt skönt att få träffa henne igen, höra ALLA smaskiga detaljer om USA och bara... bara vara. Älskar dig gumman!

Mindre snygg bild på snygg-mig och snygg-Elena.


Från i fredags.RSS 2.0