Lagom irriterande

2010-03-24 @ 11:09:20
Drömde verkligen världens äckligaste mardröm inatt. Då menar jag det!

En väns pappa hade renoverat ett hus åt mig att bo i, jag blev jätteglad, gillade huset jättemycket, och åkte hem till mina föräldrars hus för att berätta och packa. När jag kommer in är det dödstyst och mörkt, duschen står på. En okänd röst pratar i telefon i duschen och jag inser ganska fort att allt inte står rätt till. Jag går upp på övervåningen och hittar min bror, min mamma och min mammas assistenter brutalt mördade. Mördaren tvättar av sig allt blod i duschen...

...jag tar tillfället i akt att så tyst som möjligt packa med rena kläder, skor och andra nödvändigheter, jag antar att jag kommer att få fly, då jag hör att duschen slås av. Jag blir fumlig, klumpig och högljudd innan jag hinner ut ur huset och springer över till grannen. Jag skriker "MÖRDARE I VÅRAT HUS, ALLA ÄR DÖDA, SLÄPP IN MIG OCH LÅS ALLA DÖRRAR!", men min granne förstår allvaret lite för sent, och mördaren har hunnit in till dem. Han har med sig en död häst som han styckar så att blodet sprutar överallt, och vi står som förstelnade av skräck. Tills jag springer vidare, men mördaren efter mig.

Där vaknar jag. I panik. Med magknip. Så sjukt obehagliga drömmar ibland...

En fundering...

2010-03-23 @ 14:11:11
...kan man dricka kranvattnet än?

Precis varit och handlat, ska leka husfru idag igen. Äggnudlar med wokade grönsaker och kyckling i soya/chili/kokosmjölk, scones med philadelphia och blåbärssylt till kvällsfika, chicken curry cremé fraishe tortillas till middag. Kan dela med mig av recepten, allt är snabblagat och jättegott! Varsågod Therese ^^

Mimo's nudelwok
Ca. 4 portioner

Du behöver:

1pkt äggnudlar
1pkt Findus Wokgrönsaker Classic
1 påse Uncle Ben's Wok Sauce Thai Red Chilli - Coconut & Cream
3st kycklingfiléer
Soya
Salt och peppar


  • Koka nudlarna enligt anvisning.
  • Stek kycklingen (i olja) genomstekt, gärna i wokpanna, krydda efter behov.
  • Ha i grönsakerna med lite mer olja i den heta pannan. Stek/woka tills önskad krispighet är uppnådd. Salta och peppra.
  • Ha i nudlarna i pannan, tillsammans med lite av Woksåsen och en skvätt soya. Blanda väl, ét voila!

Mimo's Honungsmarinerade Chicken Tortillawraps
med Curry och Paprika

Ca. 2 portioner/4 wraps

Du behöver:

1pkt stora tortillabröd
2st kycklingfiléer
1 burk Cremé Fraishe
1 påse Santa Maria Yellow Curry Spice Mix
Lite honung
1 gul paprika
1 röd paprika
Salt och peppar till kyckligen


Marinad:
  • Blanda honung, salt och olja till en söt, ganska flytande marinad
  • Smeta in kycklingen i marinaden (påsar är bra!) och låt ligga och dra sig ett tag
Tillagning:
  • Strimla och krydda kycklingen och stek tills den är genomstekt. Låt svalna lite.
  • Blanda till såsen - Cremé Fraishe och Yellow Curry kryddmix till önskad styrka
  • Strimla paprikan
  • Bre på ett tjockt lager sås i botten på tortillabröden, addera kyckling och paprika. Värm på låg värme (100grader MAX!) i botten av ugnen i ca. 5 minuter.

Morgon!

2010-03-22 @ 12:50:26
Idag fick jag hem min franskabok, äntligen. Har väntat på att få sätta igång sedan i torsdags, så nu vet ni vad jag ska göra idag. Plugga! Och dessutom städa, därför jag hade den konstigaste drömmen:

Jag springer in på McDonald's för att köpa mat till mig och några kompisar medan dem väntar i bilen utanför. Väl framme i kassan stöter jag på en blond, ganska söt tjej. Hon tar min beställning, och sen börjar hon babbla med mig som bara den. "Du borde gå hem och städa badrummet" säger hon. "Nja, jag städade väl i förrgår" svarar jag. "Jo, men man måste städa badrummet varje dag, annars luktar man äckligt utan att man vet om det och får inga jobb!". Jag svarar "Men jag luktar väl inte äckligt?" och hon säger "Nej, jag känner ingenting, men arbetsgivare gör. Så fort du får komma på intervju så känner de lukten av din slarvighet och oordningssamhet...". Jag börjar tro att hon är psykiskt störd och svarar "Men jag letar inte jobb!" och hon säger "Men det vet du inte! Jag var arbetslös i två år, så fort jag började städa badrummet varje dag fick jag ett jobb! Säg inte att inte det har ett samband?". Jag blir nästan rädd för henne, lovar att jag ska städa badrummet, tar min mat och går.


Så... jag städar badrummet just nu. Har sprayat in varenda pryl med Cillit Bang och dränkt toaletten med WC-duck. Så det ska nog bli bra, haha!

Hmm...

2010-03-21 @ 18:38:24
Gårdagen var underbar, massa gamla vänner, alkohol, dans, konversationer. Tack Elin & Emilia!

När jag kom hem upptäckte jag dock att jag hade en blåsa stor sm månen på lilltån. Vad gör man i onyktert tillstånd? Jo man SLITER bort den. Så har ett inte-alls-för-skönt köttsår på tån nu. Strumpor och skor = nejnej. Vaknade säkert 10 gånger inatt av att tån gjorde ont. Sen spenderade jag ett par timmar i badrummet, somnade om, sov läääänge!

Ska tvinga på min skor nu dock, ska hämta pizza och cola, precis vad jag behöver känner jag. Huvudet är inte riktigt med och jag mår inte på topp ännu. Tjipp sålänge!

På utgång

2010-03-20 @ 15:00:10
Sitter här med slingning i håret. Verkar bli vit vid luggen och kommer inte åt så bra där bak. Men meh, blir det cepe kan man alltid göra om/göra nytt/byta färg. Då kanske jag hittar motivation till att bli brunett igen!

Ikväl blir det party! Ska göra mig i ordning med Emem inför kvällen, smådricka, skvallra. Ska bli mys! Räknar med en lyckad kväll.

Puss sålänge!

Hårinpacknings-test

2010-03-20 @ 13:02:06
En hel del kan vara svårt när man ska införskaffa sig en bra hårinpackning. Först och främst behöver man veta vilken typ av hår man har, så att man kan köpa rätt produkt efter sina egan förutsättningar. När man väl vet om sin egen hårtyp gäller det att hitta en bra produkt för just ditt hår, och det finns inget litet utbud. Jag anser själv att frisörprodukter är de allra bästa, och drygaste, men det finns några guldkorn i dagligvaruhandeln också! Denna guide riktar sig främst till personer med torrt/skadat hår eftersom att det är min egen hårtyp, och jag använder uppenbarligen produkter ämmade för mig. Information om produkten hittar ni ovanför bilden, och mitt personliga utlåtande och betyg under bilden.



L'oréal Elvital re-nutrition
För torrt hår
Kostar runt 70-80kr,
finns i dagligvaruhandeln

Påstås innehålla bidrottninggelé som ska återfukta varje strå på djupet. Detta är en suverän, budgetvänligt produkt som ofta står i min badrumshylla. Håret doftar underbart av honung efter användning, och blir mycket lent och lätt att kamma ut. Konsistensen är krämig och lätt att fördela i alla hårslingor. Jag upplever också håret efteråt som glansigare, mukare och mer lättarbetat. Med denna inpackning gör sig inte bad hair-days lika påminda. Prisvärd och fungerande!
Betyg:


L'oréal Serie Expert Absolute Repair
För skadat och slitet hår
250-320kr beroende på återförsäljare,
hittas på firsörsalonger

Har flera gånger tidigare nämnt denna underbara produkt i min blogg. Jag är frälst, den är underbar. Kostar lite mer än de mer plånboksvänligare alternativen, men är avsevärt mycket drygare i konsistensen. Kan vara lite svår att fördela i handukstorkat hår, som denna inpackning vill att du ska ha, men det är inte direkt någon sport. Återfuktar håret och sluter hårstået temporärt då jag efter inpackning tycker att mitt hår också ser fräschare ut i längder och toppar.
Betyg:


Goldwell Kerasilk Treatment
För torrt/skadat hår
Kostar mellan 100-200kr,
hos frisören

Detta är mer av ett balsam till karaktären, men med tydligare vårdande effekt. Används vid varje hårtvätt, bäst resultat får man när man kombinerar hårkur med schampo, såklart. Mitt hår gav väldigt direkt och tydlig respons de första gångerna jag använde denna produkt, sedan klingade effekten liksom av. Jag har den alltid i badrumshyllan, men varierar mig med andra produkter de perioder jag uppfattar mindre effekt. Gör, när det fungerar som det ska, håret lättfönat och lite mer styrligt.Adderar också en härlig glans.
Betyg:


Racoon Professional Xtend Deep Conditioning Hair Mask
För mycket torrt hår, speciellt lämpad för hårförlängning,
Extremt dyrt, fick mitt exemplat för dryga 600 kronor
själv endast hittat på Nailcare & Beauty (Saris Naglar)

Extremt dyr inpackning speciellt framtagen för extensions och hårförlängning, men fungerar också på ett mycket skadat hår. Jag köpte min främst i syfte att vårda mina extensions som jag hade för ca 3 år sedan, och den verkar bra. Aldrig har någon annan produkt gjort mitt hår lika lättutkammat som denna. Håret känns riktigt välvårdat efteråt. Konsistensen är dock lite rinnig, men produkten är lätt att fördela i håret. Ett stort minus för det höga priset då det för de flesta inte är logiskt att lägga flera tusen kronor om året på hårinpackning. Hade annars fått maxbetyg.
Betyg:


EXTRATIPS! NATTINPACKNING!
L'oréal Elvital re-nutrition Night Elixir
För torrt hår
Kostar under hundralappen,
kan köpas i de flesta butiker

En superprodukt för dig med väldigt torrt/skadat hår. Appliceras jämnt fördelat över hela håret innan sänggående, och sköljs ur i morgonduschen. Kladdar inte alls på kudden så som man skulle kunant föreställa sig, men lämnar dock ganska mycket doft i sängen. Det anser jag inte vara något större problem då produkten doftar underbart av honung, liksom den vanliga inpackningen från samma serie. Håret blir supermjukt, superlent, lättarbetat och glansigt. Kan dock inte ge någon objektiv betygsbedömning då jag inte testat några andra nattinpackningar, men tyckte att jag ville tipsa er i alla fall.

Foundation-test

2010-03-19 @ 20:45:16
Har under året som gått haft säkert tio olika foundations då jag är ganska velig och obeslutsam av mig och gillar att testa nya saker. Tänkte här ge er min åsikt om några olika foundations, lite vägledning om ni själva är ute och panikletar något bra men tappar förståndet på sminkhyllornas alla produkter. Information om produkten hittar ni ovanför bilden, och mitt personliga utlåtande och betyg under bilden.

Tänkte i ett senare skede också recensera hårinpackningar för torrt/skadat hår som behöver en fuktboost samt olika ansiktsmasker för "normal" hy.


Lancôme Color Ideal,
dryga 300kr på KICKS, Åhléns.
Finns även hos välsorterade parfymerier

Absolut en jättebra foundation, men det är väl vad man förväntar sig om man hostar upp pengar till priset av tre billigare foundations. Väldigt dryg, håller länge! Flaskan är praktisk och kladdar inte. Själva foundationen har en ganska rinnig konsistens och lämpar sig därför mest för normal hud då den inte är heltäckande och inte går att dölja svårare hudproblem med. Perfekt som vardagsmake-up, känns fräsch och lätt på huden. Negativt är priset, det finns bättre billigare varianter varför denna inte får maxbetyg.
Betyg:


Maybelline Superstar Silky,
ca. 150kr hos de flesta butiker som säljer make-up

Fick den här foundationen av Emem som en nödlösning då jag hade glömt min dyra Lancôme-foundation på en fest. Använde den i ett par veckor, men var inte direkt imponerad. Den kladdar och klumpar och är svår att få jämn, pga den ljusare "primern" som blandas med den färgade delen är det lätt att få ojämn färg. Den är dock väldigt täckande för folk med problemhy. Har själv inte haft några hudproblem sedan tonåren och tycker därför att den är för tjock för min friska hy.
Betyg:


MaxFactor Second Skin Foundation
ca. 170kr hos de flesta butiker som säljer make-up

Denna påminner mycket om en billigare variant av Lancôme Color Ideal. Inte konstigt då produkterna utlovar samma sak, att foundationen inte ska märkas och väl blanda sig med din egen hudton. Den är dock ännu mer transparent än sin dyrare kusin och döljer varken trötta ringar under ögonen eller röda partier. Den är dock dryg, lättarbetad och känns len, men enda anledningen att den inte märks väl är att den knappt gör någonting för din hy. Sitter inte heller länge då jag vill "förnya" min sminkning en bit in på dagen då jag råkar snubbla förbi en spegel. Praktisk förpackning. Duglig, men enbart det.
Betyg:


Maybelline DreamMatte Mousse
ca. 150kr hos de flesta butiker som säljer make-up

Denna lilla burk är en klassiker och bör finnas i varje kvinnas sminkväska. Jag rekommenderar dock inte att använda den i hela ansiktet, utan endast som förstärkning över din andra foundation där du behöver täcka lite extra. Jag själv har använt denna som kompliment till MaxFactor Second Skin i flera månader. Där foundationen täcker sämre, duttar jag bara på lite mousse-foundation och mattar av området till på köpet. No powder needed with this fella! Bristen på multifunktion hindrar mig dock att sätta högsta betyg, då använding som sagt kräver en till produkt för ett fint resultat.
Betyg:


IsaDora 16Hrs Active Moist
ca. 170kr hos de flesta butiker som säljer make-up

Min nya goding! Parfymfri, kliniskt testad, solskyddsfaktor 30, ska hålla i 16 timmar. Låter mycket lovande och gör en inte heller besviken! Dock kräver den lite arbete för att gå in i huden på ett "fint" sätt, men väl inarbetat täcker den perfekt, känns inte varken kladdig, rinning eller tung. Ger också ett relativt matt resultat, tycker inte att jag är lika glansig under ögonen som jag annars kan vara. Smart förpacking. En given sommarfavorit dels pga solskyddsfaktorn och dels pga hållbarheten. Full pott!
Betyg:

YÄS!

2010-03-19 @ 20:02:13
Slutprovet avklarat, kan äntlligen fokusera och koncentrera mig lite bättre på saker som hör vardagen till. Min hjärna har varit inte så lite ockuperad de senaste veckorna.

Nu är det helg och ska bara njuuuta av det! Unnade mig en ny hårinpackning och en chokladansiktsmask idag, vardagslyx är skön lyx. Hade dessutom kampanjpris på inpackningen då den "bara" kostade 210kr på den nya hårproduktsputiken i Mitticity. Tror att jag brukar ge strax under 300kr för den annars. Köpte också en ny foundation som jag är fruktansvärt nöjd med, Isadora 16Hrs Active Moist. Tänkte försöka få upp ett foundation-test i bloggen snart då jag senaste året köpt olika foundations varje gång och har nog ett och annat utlåtande om både billigare och dyrare varianter.

Ikväll blir det lugnt, vila mina röda, kliande, rinnande ögon (hållt på såhär en vecka nu), bota mitt trasiga öra, göra lite manikyr, käka pizza, glo på film. sova tidigt. Har en del sömn att ta igen efter sent pluggande och tidiga morgnar. Sleep is the shit!

Imorgon blir det partypaaaaarty för hela slanten, fixade alkoholen förut, ska ha min nya klänning och ska försöka hinna fixa håret innan dess. Egenklippning (ca 1-2cm) gör verkligen under som en provisorisk lösning för att få mer liv i håret under ett par dagar.

Underbara, otroliga, bästa vän till hårinpackning, du sviker mig aldrig! <3


Professionell kvalité?

2010-03-18 @ 21:56:28
Men varför är alla så kritiska till SYOSS? Köpte en flaska schampoo och en flaska balsam i måndags, det var kampanjpris på H&M, fick dem båda för 98kr. Testade det för första gången idag, det luktar gott, håret känns rent, frissar sig inte och blev jättemjukt. Visst är det för tidigt att sätta betyg efter endast en användning, men jag är nöjd idag iallafall. Många kommentarer jag läst om märket lyder typ att balsamet inte fungerar och schampot inte löddrar. Jo, schampot löddrade jättebra och balsamet gjorde håret lättutkammat och glansigt. Tänker köra på SYOSS tills jag upptäcker motsatsen, om jag gör det.

Nu blir det att återgå till pluggandet. Tagit mig igenom kanske... 50% och har suttit hela dagen. Mycket läsning är mycket läsning! -.-

Billigt och bra!


Två paket på posten får upp studiehumöret

2010-03-18 @ 11:18:37
Har två paket att hämta ut sen, vad kan det vara? Jo, min nya klänning och en bok. Blir det ut på lördag ska jag självklart ha nya klänningen på mig, hoppas bara att den inte är för stor eftersom att det var en one-size och jag är ju... ehm... ganska liten med mina knappa 160 cm och 46kg. Allt sitter ju på bakdelen!

Idag ska jag, förutom att ringa några samtal, hämta ut paket, sola, (kanske) fixa håret och baka chokladtryffel (som jag sket i igår)... plugga! Har slutprov imorgon och vet inte riktigt om de tråkiga sakerna sitter ännu. Så lättare att komma ihåg intressanta saker som ätstörningar och depressioner.

Jag ligger förresten i riskzonen för att bli fet! Mat är ett utmärkt sätt för kroppens belöningssystem att känna sig tillfredsställt, men det är också människor som belönar sig med mat som blir feta, oftast. Igår åt jag en hel Ben & Jerry's för att jag hade fått ett till MVG på ett arbete, tyckte jag var värd den. Men man kanske ska tänka på framtiden, hah.

Skulle ha vunnit melodifestivalen... en fräsch låt som skulle funka internationellt, Anna är bara så tråkig!

Och vad gör jag idag...

2010-03-17 @ 11:32:03
...om inte pluggar? Precis skrivit klart mitt sista psykologiarbete, en fallanalys av en Schizofren 18-åring, samt redogjort för Den nya psykiatrin samt God psykiatri. Fallanalysen var okej kul, men det sistnämda var rätt ointressant. Jag bryr mig liksom inte om hur psykologin sett ut genom åren, det jag tycker är intressant är dagens olika behandlingar samt olika psykiska tillstånd. Jaja, jag blev i alla fall nöjd och hoppas på ett till MVG.

Tänkte nu ta mitt pick och pack och hälsa på min kära bror. Han har köpt ett Playstation 3 med nya Final Fantasy, så sjukt snygga och välgjorda spel att jag bara måste få testa. Tänkte också laga lite mat till honom, försöker hitta lite inspiration innan det bär av. Korvgryta kanske? Eller om jag gör en ost och skinkpaj. Vore ganska gott. Tänkte också ta tillfället i akt att göra honom lite påskgodis, chokladtryfflar, men det kommer säkert sluta med att jag äter allt själv.

Sen blir det plugg igen. Har slutprov på fredag och känner mig inte helt förberedd, mycket av det första jag läste har nog fallit i glömska.

Har dessutom lyckats döda mitt öra riktigt rejält. Satt och pillade häromdagen när jag pluggade (pillar omedvetet när jag har tråkigt, på naglar, hår, hårbotten och tydligen öronen också). Fick tag i en liten lös skinnflik och självklart drog jag. Det slutade med att allt mitt skinn på insidan "ytterfliken" försvann och jag har nu ett långt sår som svider och varar. Kan inte sova på högerörat och kan inte ens duscha det. Tänkte tvätta rent med sprit, men vet inte om jag törs. Blää!

Litegladmusik behövs när man pluggar!

Män är bra

2010-03-16 @ 22:43:48
Idag beställde jag en klänning som mannen betalar. Män är bra att ha ibland!

Fick MVG på alla mina psykologiarbeten också, kanske borde bli shrink.

Från Elite Ladies. Väldigt simpel, en klassiker. Vit såklart!

Nyttighetsdagen

2010-03-08 @ 20:49:45
Idag har jag varit nyttig, och duktig. Gjort minitest 1.2 i psykologin, samt skrivit min uppsats om jämförelse mellan två olika psykologiska perspektiv. Emellan varven har jag ätit spenatsoppa och brysselkål. Mums!

Gårdagen var supermys, först tog vi oss en varsin köttbit på Vedugnen, sen bar det av till biografen. När vi kom dit var biosalongen SUPERtom och vi började undra om vi hade biljetter till rätt föreställning, rätt dag. vi tog upp biljetterna och dubbelkollade, dag, salong och tid stämde... eller vänta lite, tiden stämde inte. Bion skulle börja 21:30 och vi var på plats 20:45. Hade sjukt kul åt vårt misstag och hade idol audition och grejer inne i biosalongen tills mer folk började droppa in efter ~25 minuter.

Nu blir det till att käka lite godis och väga upp allt nyttigt jag ätit idag, och kika på Grey's Anatomy. Imorgon blir det med plugg, har två veckor på mig att bli klar med kursen, men tre arbeten, flera självtester samt slutprov kvar att göra. Svettigt!

Åh!

2010-03-06 @ 20:21:52
Diggar verkligen den här psykologikursen. Kan knappt lägga ifrån mig boken, passade på att göra prov på del 1 igårkväll och fick full pott. Känns som om det kommer att gå fina fisken det här.

Har precis klämt i mig en glass. Igen. Såklart. Väntar med spänning på morgondagen. Kommer att bli så mys! Nu ska jag sjunka ner i boken igen, kommer plugga sönder mig bara för att det är så kul och intressant, MVG incoming. Känns skönt att veta precis vad jag ska göra när jag har en tråkig stund.

Nu är allt som det ska

2010-03-05 @ 17:17:06
Jag har glass, chips, dricka, sällskap och en otroligt intressant Psykologibok. Känner mig hyfsat tillfreds med att spendera min fredag pluggandes, då psykologi är ett alltid så aktuellt och spännande ämne. Plugghäst? Jag vet inte än. Jag försöker sätta ord på vad jag är, jag känner mig lycklig att vara tillbaks i skolbänken, det trodde jag väl aldrig att jag skulle göra. Har valt ett gäng intressanta mänen så våren i skolan kan bli allt annat än tråkig.

Fick hem min Ice Age 3 -DVD igår också. När vi såg denna på bio tyckte vi båda, jag och mannen, att det är den bästa filmen i Ice Age-serien, ska bli kul att se om man tycker den är lika bra med mindre skärm och mindre imponerande ljud.

Nu ska jag återgå till att läsa om depressioner och dess uppkomst, samtidigt som jag håvar in lite Baked Alaska i munnen. Lärorikt!

Skönt!

2010-03-04 @ 21:46:45
Alla papper är klara, ingen mer arbetslöshetsersättning, studiemedel kommer börja trilla in och jag har blivit placerad på InfoKomp. Så skönt att bollen är i rullning. Biobiljetter är också uthämtade, kommer bli en mysig söndag tror jag. Det enda som fattas för att jag ska känna mig helt tillfredsställd är en... Ben & Jerry's såklart! Är nog mer beroende av glassen än jag är av snus.

Imorgon blir det städa, sola, handla fredagsmys (glass!) samt ha en mysig fredagskväll. Får antagligen besök också. Lördagen vet jag inte riktigt vad som händer, tar dagen som den kommer, och på söndag är det ju en speciell dag med hotellfrukost, pulkaåkning, restaurang och bio.

Baked Alaska <3

På språng

2010-03-04 @ 12:46:12
På väg ner till skolan, ska ringa ngåra samtal först. Sen blir det stan en snabbis, måste köpa foundation, kanske sola, och självklart en baguette på det. Hörs sen!

Dagens

2010-03-03 @ 16:42:31
Humör: Rastlös, peppad
Klädsel: Jeanstights, vit tubklänning
Aktiva: Sprang till bussen? xD
Onyttiga: Ben & Jerry's Baked Alaska
Musik: Owl City - Fireflies

Snowboard!

2010-03-03 @ 14:19:22
Någonstans på vinden i villan står min nästintill oanvända Warp-snowboard. Jag längtar efter den. Runt påsk ska den fram, då sticker jag, min bror och Tommy till någon närliggande backe (typ Branäs?) och åker så det viner i vinden. Jag har dock inte åkt bräda på säkert... fyra år, så risk finnes att jag kommer hem i delar. Tommy bryter säkert alla ben i kroppen. Han har åkt en gång förut, snowboard, när jag, Elin, Hella och Tommy drog till Säfsen (var det Säfsen?) för kanske 6 år sedan. Då körde Tommy av backen och rakt in i skyddsstängslet. Tummen upp!

Nu ska jag snart pallra mig till Konsum och köpa en sax och lite Ben & Jerry's. Så ohälsosamt att jag blir knäpp, men det är så fruktansvärt gott. Baked Alaska och Half Baked är storfavoriter. Saxen, den ska användas som nödproviant för kluvna hårtoppar. Tänkte att Cissi skulle få ta och klippa mig, men vet inte riktigt när hon kan/har tid/är ledig. Så tills dess kapar jag någon centimeter själv.

Ettårsdag

2010-03-03 @ 13:54:38
Åh herregud vad fort tiden går. På söndag har jag och mysen ettårsdag. Ett år. Man börjar verkligen bli gammal. Kan inte tro att jag fyller 22. När jag var liten och skrev "idag har jag..."-dagbok, hade jag någonstans kladdat ner att jag trodde att vid 20 års ålder skulle jag vara mamma. Mamma! Hallå, jag är nästan ett barn fortfarande.

Nåväl. På söndag blir det pulkåkning, restaurang och Alice i Underlandet på bio. Kommer nog bli en höjdardag! Ska ner till stan imorgon och leta efter ett Bonsaiträd, för det vill mannen så gärna ha. Och något ska man väl ge varandra på årsdagen tycker jag. Läste dock att Bonsaiträd ska vara sjukt svårskötta, ska beskäras, ges näring och allt vad det nu var. Och jag som inte ens kan hålla liv i en kaktus. Hoppas att han sköter sitt Bonsaiträd, för om jag måste göra det, går det stackars trädet mot en säker död.

Bonsaiträd

RSS 2.0