Hej hej

2009-03-31 @ 21:28:35
Och så har jag gjort det igen. Ännu en vecka då jag i princip bara varit hemma i dörren och vänt igen. Hämtat kläder, bytt skor, lämnat av shoppingkassar. Tiden går så sjukt fort samtidigt som det känns som om minuterna bara sniglar sig fram. En minut är en timme, en vecka är en dag. Helt sjuk tidsuppfattning.

Det bästa med att vakna upp på andra ställen än mitt eget place är att man inte vaknar ensam, och att man får frukost på sängen. Ost och skink-toasts med kall Oboy är grejer det. Och en blåbärsmuffins. Kanske skulle anställa en husa.

Muffins är (var) en hamster. Alla borde ha en hamster.

Emem bjuder laget runt på vargtårta


You make me feel
so beautiful


Prylfeber

2009-03-28 @ 16:16:08
Är jämt lite sugen på att köpa den där Pleo jag skrev om i Newz (nummer 04 2009). Han vore det perfekta sällskapet i mitt stökiga rum, och skulle älska att klättra över mina klädberg på golvet. Vore sött att se.

Idag drog jag med mig ännu lite mer kläder hem. Kläder är som en drog, det är magiskt. Köpte en svart kort kjol från Gina som ni lär se om vi ses ute på krogen ikväll. Köpte också en ring, jag är copycat, för Emem har en just sådan jag köpte sedan tidigare.

Jag förstår inte varför jag bloggar. Jag har inte tid. Ska iväg till Ida på Sundsta och parta järnet med mina alkoläsker. Är lite sur på att Smirnoff Ice var slut. Är också förundrad över hur mycket folk det är på stan på lördagar. Jag visste inte det, för stan stänger väl 16 på lördagar (?) och då sover jag oftast...

Jag är en vårtrend

Foto: Staffan Johansson, Pixation
Hår: Companiet
Make-up: The Body Shop

Ute på djupt vatten

2009-03-28 @ 04:33:23
Jag känner mig så galet emotionell för tillfället... tänker, funderar, vad vill jag göra med mitt liv? Vad vill jag ha? Vad är jag nöjd med? Vad kan jag inte leva utan? Tänker inte sticka under stol med att mina ögon är tårade, livet passerar i revy, det finns så mycket vackert på den här jorden. Det är synd att blunda när man har blivit tilldelad ett par fungerande ögon. Jag har också mina djupa stunder. Det är inte bara discomusik och ett evigt studsande. Nu är jag djup.

Funderar på att rannsaka min hjärna i sängen, men jag stressar upp mig själv eftersom att jag vet att jag måste upp i någorlunda tid imorgon (läs idag). Då funkar inte ens sov-knappen (som jag önskar att jag hade installerad... typ på min rygg).

Jag behöver en kram.

Someday, as I look at the sun
I think of you
And traces we leave behind
Like a fallen piece we’ll make a better start
But still end up alone
Looking down upon a place inside our heart
Dividing us in two
Somewhere, all that we leave behind
Lingers on, longing for lullabies


Som handen i handsken

2009-03-27 @ 19:51:55
Vilket fint par vi är, jag och min käraste Emem. Enligt Facebook är vi som gjorda för varandra;

Jag:

MUMINPAPPAN

Du har upplevt mycket men drömmer ändå om att uppleva mer i livet. Du gillar att visa ditt mod på olika äventyr men tänk på att inte glömma bort att vara nöjd med det du har.


Emem:

MUMINMAMMANDu är väldigt snäll och omtänksam. Du är någon att lita på och bli inte förvånad om folk kommer till dig för att prata ut.

Husarrest

2009-03-27 @ 15:13:19
Det skulle ha blivit en stor dag idag. Dels skulle jag spana in nya Newz, där jag bland annat leker sexig redaktör, dels tänkte jag sola och åka till systemet för att förbereda mig inför kvällen och helgen, och den 100% karlstabo.se fest som mina kollegor slitit hårt för att fixa. Jag kanske också skulle shoppat något sött att ha på mig ikväll eller imorgon kväll, då jag drar till Ida och hälsar på Tina för att sedan kanske dra till Nöjes.

Men mina planer dog just rätt hårt. Jag står i köket och tänker göra frukost. Kniven i högsta hugg då jag delar mina brödbullar på mitten. Plötsligt hör jag tjut och det känns som om jag inte får något syre, och det blir svart. Sedan vaknar jag upp av att pappa står och gormar "Hallå? HALLÅ?! Lever du?". Kniven ligger brevid mig, några centimeter från att ha dödat mig, så lever gör jag fortfarande, men hur levande jag är, är en annan femma. Han hjälper mig upp på benen igen, och sätter mig på en kökstol och frågar hur jag mår och förklarar att jag borde gå till doktorn. Jag är anti doktorer, men...

...när jag sitter där och samlar krafter, börjar min näsa spruta blod. Det bara forsar ut som om min näsa vore en oändlig källa med rött vatten. Jag stoppar upp en kökshanduk i näsan, och har snart blodat ner den helt. Pappa får panik och drar mig till bilen och till doktorn.

Doktorn säger att jag måste vara en snäll flicka ett par dagar och ta igen mig, att jag antagligen är rejält stressad samtidigt som jag råkat på en förkylning och att läskiga saker kan hända i kombination av dessa två symptom. Han tycker att jag ska sitta hemma och ruttna, använda nässpray och knarka halstabletter och ha sjukt tråkigt ett par dagar, för att varva ner och bli frisk.

Pappa gav mig därför husarrest. Hur mycket han har att säga till om när jag snart är 21 vet jag inte, men jag funderar på att lyda honom. Det kanske är bäst för mig själv. Men bara för idag!

Jag är söt när jag är frisk

En bra deal är en bra deal

2009-03-26 @ 20:42:35
Idag gick jag lös på ÖB, och då menar jag det verkligen också. Jag lämnade Edsvalla med den största kassen skådad, fylld till bredden med 75% godis och 25% skräp. Jag fyndade rejält ska jag tala om för er. Eller vad sägs om Softlan Apple Blossom sköljmedel för 12kr flaksan, en jätteburk Pringles för en tia, en ask chokladfingerkakor för 10kr... det är när man är på sådana ställen man kan råka bli lite mentalt störd. Allt jag ser är prislappar. BILLIGT! KÖP MEEEER!

Jag har också min kära chaufför och bärare att tacka för att jag överhuvudtaget kom in i (och ut ur!) butiken. Puss! <3


Mina nya vänner


Nöjd

2009-03-25 @ 16:14:04
Nya numret av Newz är nu klart, och det känns inte lite skönt! Har slitit som en gris i tsunamivågor dem senaste dagarna. Jag själv är tillfreds med mitt arbete, och om man själv är nöjd tror jag att läsarna också är nöjda. Nytt för mig i det här numret är att jag har min bild med på redaktionens sida och jag går nu under titeln "redaktör". Känns fint.

Tänker dock inte avslöja något om innehållet i kommande nummer, tidningen kommer att bli tillgänglig för allmänheten på fredag. Jag kan dock skvallra om att jag har skrivit en hel del artiklar och texter, jag är med som modell för vårmake-up och hår, och jag har denna månad även skrivit filmrecensionerna utöver spelrecensionerna. Jag har också fått med Emem på ett hörn (det blev jättebra kan jag som vet säga).

Min svenska är i bott för tillfället. Jag är inte i tjänst, så jag måste inte. Plus att jag är förjävligt trött. All stress har bara runnit av mig.

Nu vet du vad du ska göra på fredag, läsa Newz. Sen ska du på Karlstabo.se party på Arena (nu blir nog mina kollegor glada på mig som nämde detta).

Husfru

2009-03-24 @ 07:43:58
Idag är jag uppe med tuppen, jag lyckades faktiskt slita mig från min gosiga säng runt 6:30 och gick upp och gjorde finfrukost med mackor, massa pålägg, kiwi's, chokladbollar, apelsinjuice och Pucko. Dock är det lite synd att en stor aptit på morgonen är få förunnat, då hälften blev mat för framtida bruk. Men tydligen ska man må massa bättre om man gör frukosten till en god vana, funderade faktiskt på att testa.

Finns en del jobb kvar att göra, är klar med det mesta, men har fortfarande saker att skriva rent. Som tur var har jag hela dagen på mig, tänkte sätta igång så snart mitt kraftverk i huvudet har slagit igång alla strömbrytare.

Nu blir det musikmorgon med den resterande Pucko'n.


Hej mitt rum!

2009-03-23 @ 22:32:17
Ska installera en manick som säger "Välkommen hem!" när jag öppnar min rumsdörr. Finns det inte på marknaden blir det raka vägen ut i förrådet för att uppfinna en. Emem, vill du låna ut din röst å teknikens vägnar?

Det dumma med att ha tusen saker att göra varje dag, är att man föredrar att pimpa sig själv lite innan man går ut bland folk, vilket leder till att ens smink tar slut i en hastighet högre än vad rymdraketer kommer upp i.

Nu hade jag tänkt att fila lite på mina filmrecensioner innan jag kryper ner i min nybäddade säng... känns som om jag inte varit hemma på en vecka, och har inte tagit det 100% chill på ännu längre tid. Vore skönt att uppfinna en knapp som stannar tiden, så att man hinner med lite mer på en och samma dag, för att sedan kunna chilla en vecka i sträck. Jag är relaxed av naturen, men på senare dagar har jag blivit mer stressad än en korsordslösande analfabet.

And you give me the most gorgeous sleep that I've ever had

Den där nässprayen...

2009-03-23 @ 14:35:41
Är typ lika tät i näsan som en giraff med ett höghus i näsborren. Och vareviga dag glömmer jag att köpa den där jäkla nässprayen. Jag påminner mig själv varje dag. Jag skriver lappar. Jag sätter alarm. Jag ber andra påminna mig. Det blir liksom bara inte av. Men idag, idag ska jag ervöra min Otrivin Menthol-favorit en gång för alla. Om det så blir det sista jag gör!

Slash suicide

2009-03-22 @ 15:43:47
Det bästa med att ha en bästa vän som stjäl i princip allt man äger från en, är att när man går hem från denna vän behöver man i alla fall inte frysa röven av sig. Jag kom just hem från Emem, med både röd tjockjacka och 2x stickade tröjor. Jag ska se till att köpa lite vantar som hon kan sno och lämna i sin hall, för kommande bruk, för det var inte precis varmt om händerna. Är säkert minusgrader igen, plus att det har snöat hela förmiddagen. Jag misstänker att jag gjort min ståndpunkt hörd i sakfrågan om nederbörd, det är liksom inte min grej. Jag var nog inte menad att födas i Sverige egentligen, jag skulle typ passa bättre någonstans i Förenade Arabemiraten. Eller Hawaii!

Jag flyr!

Upptaget-ton

2009-03-22 @ 00:03:24
Jag är lite för upptagen med att knyta knutar på mina Malaco colasnören just nu, ses någon annan dag!

I och med att vi lockade håret, försvann också dem få hjärnceller vi hade kvar

Varför?

2009-03-19 @ 20:06:07
  • Varför står barnen och spottar utanför Filmstaden?
  • Varför går Adam Alsing promenader på Kronoparken?
  • Varför är det skillnad på vitt och vitt?
  • Varför är jag alltid hungrig?
  • Varför sätter inte Karlstadbuss in extrabussar när fyrahundrafemton barn ska med samma buss på vardagseftermiddagar?
  • Varför låter småbarnsmammor sina barn klättra på ogillande medpassagerare på bussen?
  • Varför smälter inte snön snabbare?
  • Varför är jag så rastlös?

Lite att göra... så att säga

2009-03-18 @ 16:58:00
Tack för en trevlig fika igår Elena, du vet att jag finns här för dig så fort du behöver mig. Tycker att vi borde köra en repeat riktigt snart!

Helén ringde mig just, angående Newz. Det finns en del jobb att göra, och jag är lycklig nog att vara rätt kvinna för jobbet. Fan vad jag älskar att arbeta för en tidning, dels att skriva och dels att se mina texter gå public, och veta att folk där ute faktiskt läser vad jag skriver. Torsdag och fredag kommer att bli toppenkul dagar med massa jobb.

En annan sak som är kul är att min matlagning faktikst passar även kräsna smaklökar. Mina honungsmarinerade kyckling-tortillawraps med kall currysås och paprika smakade inte fy skam. Kanske ett recept man borde leka med oftare.

Jag är grymt sugen på att baka bullar.

Jag, Elena och ett härligt nattliv i Cypern

Vegetarian på ingång?

2009-03-17 @ 06:32:54
Sitter som vanligt och drygar framför internet, när jag snubblar över den här artikeln på Aftonbladet (känsliga läsare varnas).

Jag läser artikeln med äckel och avsmak, och måste ställa ifrån mig min Coca-Cola på grund av kväljningarna som vill leta sig fram. Tankarna yr runt i huvudet på mig. Har jag ätit griskött från Scan nyligen, och har jag ens ätit griskött som jag kan minnas? Jag hoppas innerligt att jag hållt mig till mitt nötkött (fast vad får mig att tro att kossorna blivit mer rättvist behandlade?).

Funderar på alla gånger Tina pikat mig om att vegetariskt är nyttigare, godare, hälsosammare, miljövänligare, fräschare... och kan just nu inte annat än hålla med. Jag vill inte direkt att min julskinka ska ha tillhört en gris som blev skållad till döds, allt på grund av människans behov och iver att slita gris-stackarn i stycken med kniv och gaffel. Jag kommer inte våga äta griskött på ett tag. Inte säker på att jag ens kommer att kunna äta kött utan att tänka på dem stackars djuren som lider innan döden, för min skull, för att jag är glupsk och girig, för att jag vill ha korv och skinka och fläskfilé på mitt matbord.

Tina, 1-0 till din ideologi, jag funderar på att haka på. Men du får nog se till att lära mig ett och annat, annars kommer jag typ dö av näringsbrist.

Full rulle

2009-03-16 @ 18:30:43
Jag har inte sovit något inatt. Känns oskönt, men fått mycket gjort. Och har mer att göra. Men är utan snus, så håller på att kollapsa och får nog ta ett gå-och-köpa-snus-break. Det låter ypperligt. Men drar jag till Konsum så kommer jag bara hem med ännu en jävla smörgåstårta som jag sätter i mig på en kvart. Konsum är farligt, så jag föredrar nog Pistolen. Den otroligt gula närbutiken på KRP villaområde, med det mest originella kiosknamnet i kioskuniversum. Pistolen <3

Såhär snopna blev jag och Emem när vi ryckte upp Burger King-toadörren i lördags kväll och såg att där satt en kille och bajsade. Dubbelhakan är också på plats.


Funderade på att...

2009-03-16 @ 03:14:15
...köpa en by. Den är till salu. Då blir jag by-ägare.

Också sugen på min by?
http://www.aftonbladet.se/nyheter/article4653647.ab

Lathunden

2009-03-13 @ 18:27:34
Det går verkligen att gömma disk överallt!

The Moment

2009-03-12 @ 17:11:02
Pappa säger; "Det ser ut som om du har gjort läppförstoring, har du fått en smäll?"
Jag säger; "Hmm näe, någon smäll vet jag inget om... det snöar ute!"

Förut kollade jag på trav. Jag fick en favorithäst. Han vann till och med. Gissa vad han hette? Mr King Dingeling! <3

Ursula och jag

Anders Rydell!

2009-03-12 @ 01:07:07
Den här snubben måste vara en av de roligaste personerna på jorden. Han skriver i varje nummer av VeckoRevyn en krönika som går att återfinna på sista uppslaget. Har någon missat att detta blir det pisk. Jag garvar högt för mig själv varje gång jag håller i en ny VeckoRevyn och slaviskt läser vad han skrivit ord för ord. Han är min nya idol.

Synd bara att jag är så trött, annars har nog hans hemsida, http://www.andersrydell.se/, en del kul att erbjuda. Blir att kika igenom imorgon, för nu lockar min (mjuka) säng rätt rejält.

Jag har aldrig påstått att jag är normal, men det här...

2009-03-10 @ 17:25:45
Jag drömde så konstigt inatt. Drömde att jag ställde upp i ett slags Big Brother, där var och en av deltagarnas uppgifter var att ta det perfekta fotot, på vad som helst i huset. Man fick gå utanför husets väggar om man ville, men man fick inte ha någon kontakt med vänner/familj, då blev man diskad.

Beroende på hur man utförde vissa (media)uppgifter så fick man poäng, och poängen syntes bland annat i hur mycket mat man fick på tallriken vid middagstid. Jag trodde att jag var en sopa på att fotografera, för att jag alltid fick minst mat, tills en blyg liten asiatisk kille berättade för mig att folk brukade stjäla mina potatisar vid middagen för att jag skulle tro att jag låg sämre till än jag gjorde.

Det var faktiskt ganska kul i huset, efter fyra veckor kände jag ännu inte av tristessen, medan andra i huset var totalt förslappade. Jag var den som gick runt och försökte muntra upp alla, sjunga, dansa, skoja, göra bort mig. Dem andra i huset antingen hatade mig eller älskade mig. Han som stulit min potatis hatade mig tydligen eftersom att han ville att jag skulle tro att jag var på väg att åka ut.

Blev också skitbra polare med en kille som alltid var ute i garaget och byggde saker. Han hade värsta projektet igång och ingen fick någon insyn i vad han verkligen gjorde, det var till och med hemligt för mig. Har dock ingen aning om hur kameror och sådant satt utplacerade, eftersom att hela svenska folket antagligen visste vad han höll på med. Så var det någon annan som samlade på sådana där ryska dockor som man kan ta isär på mitten och gömma i en större docka. Frågan är vart han fick tag i alla dockor.

Jag har ingen aning om hur länge vi skulle vara där inne i huset, men det började bli tunt på folk i slutet av drömmen. Och jag vaknade av att jag var hungrig när jag hade typ en potatis på tallriken vid middagen.

Igårkväll skickade Emem den absolut snyggaste bild jag sett på oss till mig. Emem är perfection på hög nivå. Kan man vara sötare?

Just det!

2009-03-09 @ 23:04:37
Jag avslöjade ju aldrig vad som var i görningen efter att jag gjort det.

I torsdags la jag in 1 gram Juvederm (typ som Restylane) i läpparna. Var sjukt svullen till en början och såg ut som en anka dagen efter, men nu är jag riktigt nöjd, ser naturligt och fint ut, det är verkligen mina läppar, fast en storlek större. Det var dock inte speciellt skönt, men vill man vara fin får man lida pin? Var bara en aning skakis och illamående, jag hatar verkligen nålar, och när en nål stor som Sverige rotar runt i din läpp kan du inte riktigt njuta av det.

Väntar på att få helgens bilder skickade till mig, där ska det nog finnas någon okej bild man kan ladda upp här så att ni får se resultatet.


Tyvärr är det här den bästa bilden jag har so far, från Emems webcam i lördags kväll


Det där gör ont!

Ogräs

2009-03-09 @ 20:40:57
Mina naglar växer snabbare än ogräs, på riktigt. Jag biter ner dem till grunden ungefär en gång i veckan, och innan jag hinner blinka är dem så långa att dem är i vägen igen. Undrar om detta beror på alla vitaminer jag knaprar i mig (Ginseng, Silica, ABCDE-vitamin) eller om jag bara är sepe. Jag tror på det sistnämnda, men kanske möjligen mycket väl är första alternativet. Jag kanske skulle försöka slå världsrekord i långa naglar. Hon som hade världsrekordet i långa naglar, (innan hennes naglar gick av i en bilolycka), sa att hon minsann kunde dammsuga som vanligt. Men jag brukar inte dammsuga så att.


Det här är...

2009-03-07 @ 19:10:25
...Chris Brown i rätten? Hahahah


Från Aftonbladet

Genmanipulering och stalkers

2009-03-07 @ 14:15:26
Jag hatar mitt synfel över allt annat. Men det kan vara ruskigt kul ibland också, som idag, när jag satt på bussen helt själv, och började asgarva åt den lilla notisen på bussen, "Extra bromskontroll genomförd". För jag tyckte att det stod "Extra genmanipuleringskontroll genomförd". Antigen har jag aldeles för vild fantasi, eller så måste jag fixa glasögon på stört. Men kul är det faktiskt. Precis som min hörsel, det låter som om folk säger "delfiner" hela tiden, och jag bara garvar och garvar.

Jag har några stalkers i bagaget också. Så fort jag går av den genmanipulerade bussen så skriker någon för full hals "HEEEEEEEEEEEEEJ MIIIIIIIMOOOOOOOOOOOOOO!!!" och jag bara gapar. Tittar mig runt, undrar och finner Emem gömd på en skogsväg. Är det här beteendet normalt?

Snart kommer stalkern hit för den klassiska "vi som gillar smink i drinken på lördagskvällar"-ritualen, där vi ska häva alkohol som om det inte fanns någon morgondag, samt göra oss i ordning. Anledning nog att älska lördagar!

PS. Brämhults morotsjuice smakar pungkaka när den är varm!

Jag gillar min stalker, trots allt

Pessimisten

2009-03-06 @ 18:10:58
Idag har det varit full rulle hela dagen, med några långtråkiga breaks emellanåt. Har blivit fixad i håret, sminkad, fotad, fart och flängt. Att gå upp 9 är lite väl tidigt för mig. Eller nej, att gå upp 9 är helt ok, men att börja vara hyperaktiv direkt man går upp på morgonen, blir för mycket. Jag älskar mina segtimmar på morgonen innan jag beger mig ut. Har varit smått pessimistisk mot allting hela dagen. Alla har väl sina dagar antar jag.

Nu är det gjort i alla fall, ikväll kanske det blir krogrunda om jag orkar, jag är helt slut, kanske håller på att bli sjuk eller något. Nu ska jag iallafall krypa ner i sängen med min Sjöqvisten-baguette och nya VeckoRevyn. Luffely!

Nu är det full rulle

2009-03-05 @ 11:43:19
Man slickar inte på en godis och lägger tillbaks den igen har jag lärt mig. Men om jag delar godispåsen enbart med mig själv borde väl det vara tillåtet? Synd bara att det inte är något lakrits kvar på godisarna sen om jag vill ha mer.

Dags för dusch, sen bär det av till frissan för att få tid tills imorgon då vi ska hitta på lite kul saker till kommande nummer av Newz. Sen ska jag möta upp med Emem som är något så äckligt som barnvakt idag. Hon är och leker med barnen på Nöjesfabriken, hört något roligare eller, haha! Jag ogillar barn sålänge dem antingen inte är mina, antingen sover eller antingen är jag som barn. Jag var ett sött barn. Det har ni hört förut. Sen händer det hemligheter, och senare tänkte jag bli mobbad pga det jag ska göra. Låter som en fin dag onekligen! :-)

Här är jag ett barn, men inte så söt kanske, mer manisk faktiskt...

Stor dag framför mig

2009-03-05 @ 08:29:10
Nu är jag vaken, sträcksovit 12 timmar och uj vad härligt. Betyder att jag är rätt utvilad, och det är tur, för idag händer det massor. Först ska jag ner och sola på sundsta, sen blir det stan igen, till systemet bland annat som vi inte orkade igår.

Sen, 18:15 på kvällen, smäller det! Önska mig lycka till.

Imorgon smäller det!

2009-03-04 @ 13:00:40
Tänker inte avslöja vad som smäller dock, det får ni märka i bloggen efter att det smällt. Se det som julafton. Man öppnar inte julklapparna innan Kalle, så är det bara.

Nu har jag lite bråttom, dags för en heldag på stan, samt lite jobb på något mysigt café. Hörs!

Passionate

2009-03-04 @ 09:53:07
Jag är tydligen passionerad. Ett av alla fjantiga webbtest kallat "How passionate are you?" påstår att "passion is your middle name". Fast det visste jag redan. Mimo Emelie Maria Lovisa Ulrika Passionate Nyström Wälsäter kommer snart att vara mitt fullständiga namn. Det är inte lite namn det! Kanske ska ändra tilltalsnamn medan jag är i farten.

Jag funderar faktiskt på att tatuera in "mimo" någonstans väl dolt. Typ hårbotten, eller bakom örat, eller nacken, eller under foten? Kom gärna med tips vart man kan tatuera diskret (ovansidan foten + höftbenet är redan tatuerat).


På foten samt höften/höftbenet

God morgon

2009-03-04 @ 09:30:25
Idag blir det nog en del Red Bull och kaffe... synd bara att jag inte direkt gillar något av det nämda. Jag vaknade otroligt sent igår och bestämde mig att en gång för alla få bukt med min dygnsrytm (som så många gånger förr). Det betyder alltså att jag dygnar. Det hade dock varit lite lättare om vädret var tilltalande, vilket det såklart inte är. Önska mig lycka till.

Det blir en runda på stan idag i vilket fall, är grymt sugen, men misstänker att jag kommer att vara rätt trött när det väl gäller. Emem ska städa hos sin lilla mormor idag dagtid, så vi ska möta upp vid 16. Om jag är vaken. Då blir det kläder kan jag lova. Funderar på att kika på något att ha på lördag, jag köpte en svart klänning för någon vecka sedan som jag inte använt än som kanske kan funka, men hittar jag något idag så hittar jag något. Ska även passa på att äta på stan, för här hemma törs jag inte röra i något.

Säger man ens "för att få bukt"? Jag har snappat upp det någonstans ifrån, men är för trött för att förstå om det är ett uttryck på riktigt eller bara i mitt huvud.

En helt vanlig dag på stan?
And if you wanna show, then just let me know
And I'll sing in your ear again

Död åt alla larver

2009-03-04 @ 00:14:40
Kom precis hem från en långpromenad, och eftersom att jag är väldigt udda så brukar jag inte känna av hunger utan kommer oftast på "Oj, jag har inte ätit på två dagar" typ. Men under promenaden kände jag mig sjukt hungrig och längtade hem till en tallrik havregrynsgröt med mjölk. Började också, när jag tänkte på havregryn, minnas att vi för något år sedan hade fått hem äckliga mott (fjärilsliknande saker) som bodde och gjorde barn i skafferiet, så vi fick slänga allt vi hade och städa rent, köpa nytt och allt sånt. Jag visste att det inte var ordentligt gjort eftersom att det var min bror som åtog sig uppgiften då jag är livrädd för allt som kryper, ska man få något gjort ordentligt så får man göra det själv. Hoppades innerligt att havgregrynspaketet skulle vara ätbart. Tills jag kom hem, och öppnade det, och ser en vitgrön larv som krälar och har sig.

Sist jag såg en larv, i sockret, vägrade jag äta skafferivaror på ett bra tag, och åt bara fryst mat. Jag antar att en sådan period är på intågande. Jag hatar insekter. Jag hatar larver. Och jag hatar dem ännu mer när dem är i min mat. Ingen havregrynsgröt för min del idag. Och inte den resterande delen av året heller. Tacka vet jag snabbmat.

Jag och Emem snackar tungpiercings och läppförstoringar...

2009-03-03 @ 20:16:50
E: Jag följer med, jag kanske inte tittar just när de sticker in nålen, men jag sitter där i alla fall. Jag kunde ju inte titta när du piercade tungan, fy vad hemskt, hurr de ryser i mig!
M: Andra gången jag piercade tungan var jag modig, gick dit själv, bara körde in den, gick hem.
E: "Bara körde in den och gick hem"...

Vad roligt man kan ha åt vissa meningar. Jag älskar när folk väljer fel ord i fel meningar (och jag älskar när jag själv också gör det, "du kan få övningsköra mig"), gimme more!Putte sjunger och gungar

2009-03-03 @ 19:31:12
Den dagen någon kan fixa fram en så'n här fågel till mig, ska jag betala snormassormassormassor för den! "Du måste äta kvällsmat, nu ska jag borsta tänderna. Päron!"


Idag är en hemsk dag

2009-03-02 @ 17:45:48
Det snöar igen. Mina vårkänslor jag hade när jag skrev inlägget om att stampa bort snön är som bortblåsta. Mer snö. Någon vädergud vill antagligen att jag ska 1) fullfölja min plan på att ta över världen med min snöförstörarsekt eller 2) bygga en snökoja? Just nu har jag inga planer på något utav det, för jag är arg som ett bi.

Tur i alla fall att jag har mina kiwis och mina cola och mitt snus. Annars hade jag gått under. Typ tack och hej, ses på någon bättre plats.

Världen tar i vilket fall framsteg. Igår hade jag blått på överkroppen och macken hade kokt korv. Se där.

Det kliar i mina fingrar. Vill ut och shoppa mer vårkläder, vårskor, någon kavajig jacka, tygskor, stora ofuktionella smycken som man bara klarar av att bära upp på sommaren tillsammans med en brunbränd hud. Korta kjolar, blommiga klänningar, transparenta toppar. BIKINIS! Men... så kommer vi till kapitlet med snö igen. Suck. Kommer antagligen göra mig känd som världens mesta snömotståndare genom denna blogg.

Får glo på lite sommarbilder och snorhoppas, (där kom det igen, snor, mitt lite för väl använda ord), på att dagarna jag längtar efter inte är alltför avlägsna.RSS 2.0