Muahahah.

2011-09-29 @ 23:33:40
Snyggt YouTube-error-meddelande: Tyvärr, något gick fel. Vi har skickat ut ett team med välutbildade apor som kommer att lösa problemet.

Nä, sova snart, har inte pluggat ett skit och har tenta på måndag, är rätt missnöjd med mig själv... men men, det mesta tror jag sitter redan, behöver förhoppningsvis bara repetera och va' gla'.

Om man skulle ta och åka till Paris?

So very tired.

2011-09-29 @ 12:59:19
Vet inte vad det är för fel på mig, jag är så där extremt och fruktansvärt trött. Så trött att jag försovit mig fyra dagar i rad. Det är ju inte normalt? I tisdags hann jag i alla fall till uni fast jag försov mig, i måndags hade jag hunnit men firade som sagt min födelsedag med pappa, och igår vaknade jag strax efter att vi börjat, men vi gick bara en timme så det var ingen idé att vara på plats samtidigt som vi slutade.

Idag är jag ledig och det är plugg inför tentan som gäller, och det försov jag mig också till. Hade tänkt att gå upp vid 10, vara effektiv fram till lunch, fortsätta till eftermiddagen, pausa med städning, fortsätta till kvällen. Men nä, har redan förlorat tre timmar. Bra liksom.

Igår var jag hos frisören, Malin på Clipodrom (som jag äääälskar!). Vi bestämde oss för att göra någonting nytt med mitt hår; vi gjorde mig mörkare! Inte mycket mörkare, är fortfarande blond, men mitt i riset av allt blont la vi i två bruna färger i slingor; en nougat och en mittemellan nougat och blond. Är jättenöjd, håret fick mer dimension och ser både tjockare och mer levande ut. Klippte mig gjorde vi inte, det behövdes inte för jag har varit så duktig och skött mitt hår bra.

Efter frisörbesöket blev det en snabb solning (usch för höstblekhet), en Sjöqvistensbaguette med massa massa skagenröra, köp av nya diskmaskinshjul samt hållare till dessa, ett besök till djuraffären för fågelmat och fågelgodis följt av paketuthämtning på Konsum. Beställde en laptop-ryggsäck i förrgår eftermiddag, och den var här redan igår förmiddag. Bra jobbat Dustin!

Nä, nu ska jag köra igång en diskmaskin, eftersom jag kan, följt av pluggpappersorganisering.

Min hårfärg påminner nu något om denna färg jag hade precis innan jag blev brunett förra året.


A quickie.

2011-09-27 @ 23:38:10
Snabb uppdatering från sängen! Japp, köpte mig en awesome laptop igår; 4-kärnig i7-processor, HD/3D-grafikkort, 16" display, 4gb RAM-minne, 500gb hårddisk, WiDi... säg någonting min dator inte har! Är såååå nöjd, kan plugga, surfa och spela vart jag än befinner mig.

Ligger alltså i sängen och bloggar... känns lite surrealistiskt, har aldrig ägt en laptop i mitt liv trots mina nördigare personlighetsdrag. Alltså aldrig! Nöjt mig med en OK stationär som klarat de spel jag spelat och och uppfyllt resterande basic-krav.

Har idag fixat i ordning den på riktigt, hade inte så mycket tid igår pga födelsedag. Allting är installerat och klart, uTorrent, VLC, PowerPoint, Word, Chrome, DAEMONtools, MBAM, AVG, WoW, Adobe... you name it.

Nu ska jag glo serie, kollar på 2 Broke Girls, en serie som började förra veckan i landet i väst, andra avsnittet kom ut idag. Har till och med varit så nördig att jag fixat Jurassic Park-trilogin. Varför är en historia som jag inte vill, kan eller orkar dra nu.

Bjuppar gammal bild så länge på tal om datorer och gaming. Är faktiskt en tshirt jag fick av min GM när vi hade dödat en viktig boss först på servern, för er som förstår. Heretic är namnet på min guild. WoW-snack alltså. Tjipp!

Heretic - Mimo

Happy happy happy.

2011-09-26 @ 11:08:43
Hurra hurra på mig, för idag är den min födelsedag! 23 gamla tantår fyllda, men lika glad för det minsann, för jag har fått tillräckligt med födelsedagspengar att köpa min laptop! Förutom att jag verkligen behöver en när jag pluggar (min stationära står i vardagsrummet precis brevid fågelburen, är lite svårt att plugga när de skriker högre än en atombomblåter) så är laptopen mycket nyare och bättre än min stationära. Kommer bli en fröjd att sitta vid den.

Ska också införskaffa mig en trådlös router så att jag kan supersurfa och nörda vart jag än i lägenheten befinner mig. Funderar på att göra en deal med Tommy; om han köper routern, får han surfa på min dator? ;-D

I helgen firades jag med dunder och brak av familj och vänner. Klockan 14 samlades vi i brorsans lägenhet för massa kakor, tårta, kaffe och dricka, och klockan 18:30 började festen. Malin hade gjort ett spel kvällen till ära, med kortlek, lista och lappar man fick dra. Många punkter på listan innebar att jag också skulle dricka, när någon annan gjorde det, och många lappar i högen handlade också om mig, typ "berätta ett minne du har med Mimo" osv. Vi tryckte också i oss pizza, spelade hög musik, och vi hade det huuuur trevligt som helst! En superlyckad kväll!

I present fick jag så otroligt mycket! Förutom pengar till min laptop av pappa, brorsan, Lasse och Tommy, också en dessert-kokbok och ett underbart kakfat av Therese och Matheusz, örhängen och en jättefin bordsljusstake med en text om vänner av Malin och Erik, en underbar mugg som verkligen skrek mig, med bild på en handväska, leopardklackar och en tassel samt en dubbelram med bilder från när vi var på Kaos Events av Holst, samt en silver-armlänk av Stefan och Sabina (förlåt om jag har glömt något, jag tror inte det i alla fall).

Tack så hemskt mycket alla, för en underbar lördag och för att ni är underbara, för alla presenter och för ert närvarande, och ett stort tack till brorsan för att vi fick låna lägenheten! (Ville inte störa fåglarna här hemma, därför var vi där).

Snart blir det att köpa dator, och sen ska vi ut och käka finmat på restaurang <3

Några bilder från helgen (fotograf Malin S).


With a heavy heart.

2011-09-22 @ 15:57:28
Tog en sväng till graven med brorsan, nyss kommit hem... haft ett sådant fruktansvärt tungt hjärta hela dagen, jag sörjer liksom inte konstant, men det är tungt, som en klump i magen. Det går inte riktigt att beskriva för någon som inte vet hur det känns, med de som vet bör förstå mig.

Graven blev hursomhelst jättefin. Vi satte två krukor silverek, en kruka tvåfärgad ljung samt två buketter med röda rosor. Fick också placera ut min "älskade mamma"-sten och se gravstenen för första gången. Stenen kom upp i förra veckan, men har velat "spara" det tills årsdagen. Duvan på stenen var verkligen pricken över i:et, blev helt tagen!

Nu ska jag vika tvätt och ta ut monstren till papegojor en sväng. Kvällen spenderar jag antagligen hos brorsan.

Här är i alla fall resultatet av vår plantering och vårt fix. Till höger om mammas sten är farmor och farfars sten.A whole year.

2011-09-22 @ 13:43:11
Idag är det ett år sedan mamma gick bort. Är lite depp, stannade hemma från skolan, ska till graven sen. Är inte alls på humör för att göra någonting mer än just åka till graven och sitta som ett kolli framför datorn...

Tröstshoppade lite på Nelly.com, men är inte direkt förmögen för tillfället. Dock är det ju CSN in samt födelsedagspengar i helgen, så kunde gott unna mig en billig tröja, en billig tshirt och ett par billiga örhängen (nä, ingen vit klänning, men var grymt nära att köpa en).

Tänkte jag ska ta en bild på graven sen, gravstenen är uppe, blommor planterade och den "älskade mamma"-hjärtsten jag har köpt ska placeras. Kommer nog vara jättefint...

Detta + frakt = 297kr. VÄRT!


Sorta the only writing I do.

2011-09-18 @ 09:43:38
Japp, skriver som besatt just nu. Men inte här i bloggen, utan skolarbeten, tentor och.... *trumvirvel"

...på min BOK! Japp, ni läste rätt, den kommer antagligen att äntligen äntligen snart bli klar. Boken är en uppdiktad historia med egna erfarenheter, händelser, vänner osv som byggstenar. Kärnan är alltså inte sann, platserna är inga jag besökt, namnen stämmer inte överens med verkligheten... men som sagt, det går att återfinna mycket och mer från mitt eget liv i boken.

I dag har jag faktiskt skrivit ett helt kapitel samt början på ett till, ca. 20 sidor. Är väldigt nöjd, känner att det här kommer bli bra, boken kommer att bli en succé och göra mig rich and famous bitches YEAAAH!!! ...typ

Då vet ni i alla fall vart jag håller hus.

Like a burnin.

2011-09-10 @ 00:22:00
cause I want you, and I feel you
crawling underneath my skin
like a hunger, like a burnin

fallin' faster, barely breathing
give me something to believe in
tell me it's not all in my head

will you take what's left of me?RSS 2.0