Mums!

2009-07-31 @ 16:20:47
Sitter här med min favoritbaguette all times, en Veckans 2 med smör från Sjöqvistens. Har just bättrat på min fejkbränna i solariet, vad gör man inte när hela juli har regnat bort.

På väg in i duschen, ikväll blir det middag med goda vänner på någon mysig restaurang, vart vet vi inte än. Först hade vi tänkt hamnen eftersom att hamnfestivalen pågår, men orka sitta där och frysa varenda blottad kroppsdel i bitar? Nä, vi får som sagt se vart det bär av, kanske blir det hamnen ändå, men inomhus, typ Ankdammen (eller vad det nu heter). Jag är fortfarande obotligt sugen på kräftor.

Dags att pimpa mig, det behövs, har inte fixat håret eller sminkat mig på flera flera dagar, har nästan glömt bort hur mitt bättre jag ser ut, haha.


So very true.

2009-07-31 @ 16:13:29
All this stuff is making me old.
It's dangerous to live, I am told.
This planet looks so cute but it's cold.



Ordet sakletare har fått en ny betydelse

2009-07-31 @ 14:23:20
Det är onsdag kväll. Utanför fönstret är det kolsvart om man räknar bort dem gatulyktor som kämpar för att ens lysa alls. Vi har precis spelat lite WoW, och tråkigt nog upptäckt att Tommys nya WoW-mus inte funkar som den ska. Vänsterknappen, som man använder till nästan allt, har i princip lagt av. Vi bestämde oss för att jag skulle ta med den ner på stan på torsdagen för att byta den mot en ny, fungerande produkt, så vi packar in den i orginalemballage och lägger även ner beskrivningar samt andra papper. Men vart är kvittot? Jag får frågan först, eftersom att Tommy antog att jag hade flyttat på det eller lagt det på något fiffigt ställe när jag städade dagen innan. Jag själv är helt säker på att jag inte har rört det och tror att Tommy själv la det på ågot übersmart ställe så fort vi kommit hem.

Vi blir helt uppgivna, och samtidigt som båda tänker "åttahundra kronor åt helvete" så letar vi vidare, i tomma påsar, i sängen, i lådor, på hyllorna, i kartonger... snart kläcker vi "Men, kvittot kanske ligger i ElGiganten-påsen som vi kom hem med musen i?". I ungefär samma sekund kommer vi på att just den ElGiganten-påsen användes som soppåse någon av föregående dagar. Sen gick vi ut med den till soprummet...

...men vad hade vi för val? På med varma kläder, min mobil fick agera ficklampa (jag lådsades att jag var typ Sherlock Holmes så kändes det bättre). Väl i soprummet hittar vi som tur var vår gröna påse direkt, överst i en av soptunnorna. Vi sätter igång och gräver. Gammalt snus, McDonald's-papper, tampongförpackningar, tusen gamla kvitton från när jag rensade handväskan. Dock inget ElGiganten-kvitto. Samtidigt som vi är lite buttra över att vi just har rotat i allmänna sopor utan att hitta något, kan vi också pusta ut då vi vet att kvittot ligger gömt någonstans där hemma.

Jag hinner knappt innanför dörren innan Tommy hittar kvittot. I sin kvittolåda. Såklart. Där vi faktiskt hade letat massor. Och åter massor, utan att hitta något. Tommy skyller på mig, att jag la ner saker som dolde kvittot, när jag städade. Jag skyller på Tommys guldfiskminne. Vi somnar typ direkt på varandra som två små barn.

I brist på annat, två heltaggade tjejer, båda klädda i Mimos skinnjackor. Det finns en fördel med att ha flera!

Mormödrar...

2009-07-29 @ 23:38:57
Jag trodde att jag åkte hem till villan för att få smaskig mormormat. Det visade sig att mormor redan lagat och ätit smaskig mormormat med min bror, så jag fick stoppa in en icke mormorgjord fryspizza i ugnen och nöja mig. Efter min icke mormorgjorda fryspizza fick jag ge vika för mormorskrafterna, som sade åt mig att börja städa mitt rum. Man lyder mormödrar, speciellt mormor, så är det bara. Så jag börjar bära ner sopor, disk, bädda sängen, ta ut kartonger och förpackingar... varför ger man efter, varför lägger man sig, varför är man så fruktansvärt svag när det kommer till grandmapowers? Jag kan inte ens nästan säga ifrån till min mormor, jag hade säkerligen till och med hoppat ut för ett stup om hon bad mig.

Kudden fick jag iallafall med mig, ska bli så mysigt att få sova på min egen kudde för en gångs skull. Som ajg har längtat!

Imorgon blir det en snabbis på stan, fixa naglarna, kanske käka min episka räksmörgås som bara har längtat efter min magsäck i all evighet. Små, rosa, salta, färdigskalade räkor som blir tuggade försiktigt men bestämt och sedan glider ner som smör genom min strupe, ner mot min nöjda mage. Skaldjur är något av det godaste som finns. Jag vill ha kräftor... I want it all!

Förra årets kräftranson, jag åt hälften!

Huhu

2009-07-29 @ 15:04:09
Sitter, här, med morötter i ena handen och min mobil i den andra. Mormor har ringt, vilket betyder att hon är hemma i villan och vill att jag ska komma dit. Enda nackdelen är dock att jag inte är säker på om jag törs åka hem, för antagligen har hon varit inne i mitt rum som ser ut som en krigszon från första världskriget. Jag har till och med vinglas i sängen och köttfärs i en skål i min datastol... så jag kommer nog få mig ett litet skäll om jag åker hem. Och hem måste jag, jag ska kolla efter min Arbetsförmedling-kallelse, hämta en ny ppiller-karta samt sno med mig min kudde. Men detta kommer jag alltså inte kunna göra in peace.

Hon sa förresten att hon skulle bo hemma hos oss ett par dagar, då är frågan, i vilken säng? Mitt rum är för stökigt för hennes smak, pappas säng är flyttad till sommarstuga nummer tre över sommaren, ska hon sova på soffan kanske? Hmm... det lättaste är väl att fråga, men då måste jag hem. Dilemma.

Jaja, nu ska jag göra klart mitt CV som jag inte fick tid med igår, och söka de där jobben jag faktiskt är kvalificerad för. Sen vill jag ha beröm av någon, frågan är vem. Feel free to give me beröm! Hah.

Bioreklamen för Bröllopsfotografen innehöll den här låten, som är så grymt go, som är med i Smala Sussie från början. Kunde inte låta bli att snoka upp den på YouTube.


Snusmonstret

2009-07-29 @ 00:26:18
Nyss hemkommen från nya Harry Potter och halvblodsprinsen, var inte direkt en film jag skulle hissa upp i skyarna, men den var helt ok. Den kändes mest som ett steg närmre sista filmen och the final battle, än en riktig film-film. Den hade sina höjdpunkter, sitt drama, sina goa effekter och allt som hör till, men den var samtidigt ganska lam. Inte mycket hände egentligen på dem dryga två och en halv timme filmen höll på, man satt mest och funderade på när filmen skulle sätta igång. Blev dock överraskad vid ett par tillfällen, positivt eller negativt tänker jag inte skvallra om, ni får titta själva! ^^

Snusade sönder mig på bion, som vanligt. Så fort jag tittar på film blir jag som det återuppstådda snusmonstret. In med en, ut med den, in med en ny, ut med den också. Dessvärre hade jag glömt min snusdosa, så jag blev inte bara ms Snusmonster, jag blev också ms Snustjuv. Förlåt!

Jag är så sugen på att köpa en kamera som gör sig rättvisa och inte pixlar sig så sjukt mycket, så att jag blir mer motiverad att ta kort på... det mesta. Nya kläder, roliga saker, you name it. Jag kan ju i och för sig stjäla pappas digitalkamera när jag verkligen behöver en (Gotland etc.), men han blir så enormt argsint om jag glömmer lägga tillbaks den när han själv ska använda den. Och jag är glömsk som få, så risken att jag faktiskt glömmer är hög.

Upptäckte just att min dagcreme, Vichy Aqualia Thermal Légére i princip är slut. Om någon skulle säga till mig, "du ska resa bort i en vecka och du får endast ta med dig en pryl förutom kläder, vilken skulle det bli?" så skulle jag utan tvivel ta med min ansiktscreme, för jag blir torr och fnasig och narig och flagnar så fort jag fått vatten i ansiktet, om jag inte har den till hands.

Nej, nu blir det sängen, kanske lite Gossip Girl. Det märks.


Lunch

2009-07-28 @ 15:01:36
Hemma efter läkarbesöket igen, idag var det rätt dag, haha. Tog mig en promenad efteråt och bara luktade på den svenska sommaren, tils jag kom upp till Kronoparken, här luktade det sopor och spya. Mysigt.

Köpte med mig lunch, ost och skinkpaj med stavade morötter och paprikadipp, ska bli party. Sen tänkte jag ta tag i mig själv och städa lite, för det kan behövas. Jag brer ut mig lite väl mycket ibland.

Sen blir det att fila på CV och personligt brev, tänkte söka lite tjänster som elevassistent, borde passa mig bra eftersom att jag älskar att ta hand om folk, få dem att må bra och känna sig bekväma, plus att jag har arbetat som personlig assistent i ett år tidigare.

Efter detta blir det bio, nya Harry Potter, som min kära Emem rekommenderade. Det ska tydligen vara mycket hångel i den, haha, har svårt att föreställa mig en Harry Potter-film med hångel i. Men den är säkert jättebra, jag litar på Emems omdöme.

Nu ska jag skita med öppen dörr, bara för att jag kan. Tjipp sålänge!


Frossa i vita kläder

2009-07-27 @ 23:26:07
Panikmorgnar någon? Har haft ett par mindre roliga morgnar på raken nu, i morse vaknade jag i panik klockan 13 (somnade typ 5 eller något). Jag hade läkartid klockan 13:30 och behövde verkligen tvätta håret, så jag kutar in i duschen, duschar så snabbt jag kan, torkar håret, klär på mig och springer allt vad jag har till vårdcentralen på Kronoparken. Kommer fram 13:27, anfådd och svettig, och får svaret; "Nej, din läkare är ledig idag, det är imorgon klockan 13:30 du ska hit." Jaha, men tack för den. Sätter mig vid universitetets busshållsplats, fyller på mobilen och sms:ar Malin. Visste att hon skulle ner på stan, så tänkte hänga på, var sugen på att sola, äta räksmörgås från konsums matställe, och köpa body butter från Body Shop. Hon skulle ta nästa buss, och jag satt ju vid busshållsplatsen, så jag hoppade på tvåan som Malin skulle åka med.

På stan mötte vi upp Elin, Malins kusin, och strövade runt ett tag. Jag hittade en guldklänning samt två vita, långa linnen. Såklart. Vad annars? Tror att jag har blivit förhäxad av Vita Guden eller liknande. Blir så trött på mig själv. Malin hittade nagellack och solglasögon, så hon kom inte heller hem tomhänt. Dock glömde jag mitt ärende, body butter, och dessutom var konsums räkmackor slut. Suck. Men det var trevligt ändå. Tommy kom och hämtade upp mig när jag hade solat, så åkte vi och tog en hamburgare eftersom att min hungriga mage inte fick mätta sig på räkor, vilket jag ville.

Den andra hemska morgonen var i fredags. Tommy försover sig lite till jobbet och skyndar sig så mycket att han glömmer mobilen hemma (han skyllde på mig, att jag rullade över och sov på den när han hade rest sig, så att han inte hittade den, haha). När han hade åkt somnade jag om som en sten, men vaknar vid 8:45 av att hans mobil ringer. Det är hans jobb, så jag svarar, och dem frågar efter Tommy. Jag förstår ingenting, och först när jag lagt på börjar jag tänka "Varför ringde jobbet? Är han inte där?" och så började jag mer och mer tro att han kört ihjäl sig i stressen påväg dit. Jag går upp, läser nyheter ifall det står något om bilolyckor, kollar polisen.se, vagverket.se, nwt.se, vf.se, nyheterna på TV... ingenting om någon bilolycka. Jag lugnar ner mig lite, tills jobbet ringer igen, runt 10:30. Jag blir helt ställd, allt blir helt svart, och glömmer att fråga om han inte är på jobbet. Får lite mer panik och sms:ar Malin, för att göra med Erik om han vet om jobbet brukar ringa på Tommys mobil, fast han är på jobbet, typ ifall han är i någon annan lokal eller så. Erik har ingen aning.

Och just som jag pratar med Malin i telefon kommer han in genom dörren, den jäveln, som nästan skrämt mig till döds. Jag var både lättad och skärrad på samma gång, haha. Allt ahde den enkla förklaringen jag ville tro på, dem ringer på mobilen om han är på en annan "avdelning" och den andra linjen är upptagen. Nu vet jag :-P

Nej, mer skoj skriver jag inte idag, blev dock väldigt motiverad av Sabinas idé att lägga upp recept i bloggen. Har en hel hög smaskiga, men ännu okända, recept på hyllan som jag kommit på själv som jag skulle vilja dela med mig av. Blir någon annan gång.

Godnatt!

Fniss

2009-07-26 @ 22:21:26
Har köpt världens roligaste amerikanska tamponger med införingshylsa. Dem äger verkligen sönder, tampongen sitter helt perkeft, och jag är lycklig som ett barn!

Richard's 30 årsfest var trevlig. Träffade massa släkt som jag inte träffat på länge, inklusive kusiner, kusinbarn, tremänningar, morbröder, mammas kusiner, mormor plus kompisar till Richard... det bjöds på en väldans massa mat, först fläskfilé, kyckling, rostbiff med potatissallad, meloner, frukter, bröd. Sen gjorde mina tårtor entré, och min släkt älskade dem. Det var succé. Isolde, min mellankusins treåriga dotter, blev helt kär i mig, och klädde ut sig till mig och skulle klänga på mig hela tiden. Och jag som inte gillar barn blev helt ställd, men sen blev det lättare och jag till och med bar på henne! Det trodde jag aldrig om mig själv.

Glömde dock kameran hemma, som vanligt. Men vi hade en väldigt trevlig dag med väldigt vackert väder och mycket roligt folk, och släkten gillade Tommy också :-)

Supertamponger som jag verkligen rekommenderar!


Några knop går jag i alla fall i!

2009-07-23 @ 22:58:42
Jag har försökt få fram min produktiva sida nu i veckan, fått tummen ur röven och tagit tag i lite saker.

Bland annat har jag en gång för alla fixat mina naglar som helt plötsligt en dag var långa. Jag har i hela mitt liv bitit på dem, när dem väl blivit långa och en annan skulle ha filat till dem lite snyggt, har jag varit framme med tänderna. Men så upptäckte jag häromdagen att dem faktiskt, helt utan ansträngning, blivit långa. Jag stod inför två alternativ, A) Bita av dem, mums!, eller B) Köpa nagellack samt filar och amatörmässigt försöka få dem sådär filmstjärnesnygga. Jag valde alternativ A och nu sitter jag här med långa, friska, skinande, manikyrerade helt egna naglar. Vem hade trott det om mig?

Jag har också shoppat lite, såklart. Utöver nagelsakerna har jag kommit hem med ett jättesött, långt (vitt!) linne med minificka över ena bröstet i somrigt material, (ännu ett par) svartaktiga jeansleggings med ditsydda fickor (tror jag äger sex eller sju par i skrivande stund). Har också köpt lite smycken, örhängen och ringar i silver. Blev en lunch med Emem och Christian på Coffehouse by George också, deras Caesarsallad var inte alls god. McDonald's CS är den godaste som finns! Och man blir mätt också, brödbiten till menyn gör definitivt sitt.

Fick ett spontananfall under min shoppingtur och gled in på frisörsalongen för att boka tid för klippning och slingning också, fick tid på torsdagen (igår). Resultatet blev inte alltför pjåkigt, får räkna med att gå dit ett par gånger till dock, för att få den där rätta, solblekta, ljusbruna looken. Jag har haft mörkt hår så länge nu, ungefär fem år sedan jag sist var blond, så alla gånger jag färgat mitt går mörkt har liksom etsat sig in i hela hårstrået och gjort det svårt att bleka. Dessutom var mitt hår väldigt rödaktigt och frisören var rädd att slingorna skulle bli rosa-aktiga, men det blev över förväntan. Nu är jag mörk med ljusare slingor, på rätt väg i alla fall, och inte alls lika röd i tonen. Klippte av ett par centimeter också, vilket verkligen behövdes. Frisören klippte exakt så mycket jag ville, det är inte ofta, så jag har fått en ny favoritfrisör!

Arbetsförmedlingen har jag också besökt, träffat min handledare och kommit fram till kortsiktiga och långsiktiga mål, samt tagit fram en profil åt mig. Känns som om jag är på rätt väg, även fast jobb-Sverige onekligen ser mörkt ut.

Idag har jag suttit i fyra timmar och filat på mitt CV och förvånade mig själv när jag insåg att jag faktiskt har haft fyra arbeten. Själv tycker jag att jag har varit rätt inaktiv, men jag har gjort mer än jag själv vetat om. När Tommy kom hem från jobbet drog vi till ÖB och köpte tårt-tillbehör, för imorgon ska jag baka tårtor till hela släkten eftersom att min kära bror har ställt till med kalas på sin stora (30 års)dag.

Krya på dig Malin <3

Underbar känsla

2009-07-21 @ 13:57:02
Sitter här med en sån underbar känsla i kroppen, svårt att beskriva. Tog en sovmorgon idag, är nyduschad, har en god snus inne, ska precisw göra mig iordning för att åka ner till stan och byta ett par för stora byxor, köpa födelsedagspresent åt min bror som har 30-årsfest på fredag. Så lovade jag plutten att jag skulle köpa med en ny raktrimmer till hans superkalufs till skägg, haha. Stackar'n har gått utan trimmer ett par veckor, skägget står typ rakt ut! Så bär det av till arbetsförmedlingen, som suger på att förmedla jobb. Hoppas att jag blir såld, som Emem, när AMS inte ville ha henne längre. Dem sålde henne för 50 000 till KGF (alternativ stavning KGB, KFG, KBG, jag minns inte vad hon sa, haha!).

Drömde knasdrömmar inatt, som vanligt. Det brukar förstöra mitt morgonhumör totalt, men idag är jag inte arg eller stressad eller ledsen eller upprörd. Jag har ett lugn i mig. En sån underbar känsla, jag längtar tills plutten kommer och hämtar mig på stan sen.

Önskar att jag hade en scanner, tog världens gulligaste kyss-bild i Balder som vi köpte, våra näsor är mosade, det ser ut som om jag stryper Tommy, Erik har världens Eddie Murphy frilla och Malin ser allmänt lycklig ut. Ge mig en scanner!

Tommy, jag älskar dig!


Everywhere I'm looking now 
I'm surrounded by your embrace
Baby I can see your halo
You know you're my saving grace
You're everything I need and more
It's written all over your face
Baby I can feel your halo

Pray it won't fade away

Liseberg är vackert!

2009-07-17 @ 23:43:40
Mer ingående uppdatering kommer när jag har lust att blogga :-)

Vackert så det skriker om det!

Farväl!

2009-07-15 @ 07:16:21
Nu åks det till Göteborg och Liseberg, lite kul det ska bli. Ses imorgon!


Gotland

2009-07-14 @ 18:10:12
Varning för världens längsta blogg!

Nu var det dags att uppdatera era nyfikna nosar på vad som verkligen skedde där nere på Gotland, Sveriges största ö.

Vi åkte tidigt på måndag morgon för att hinna till Norrköping i tid, men vår GPS fick fnatt så fort vi åkte igenom minsta lilla stad och ville totalt vilseleda oss, så vi höll inte riktigt tidsschemat. Jag hade tänkt att vi skulle vara framme i Kolmården runt 11, men vi var inte där förrän runt 13. Det blev en stressvandring runt den inte så lilla djurparken för att hinna se det vi verkligen ville titta på. Men vi blev inte besvikna. Djuren bjöd på ett och ett annat hyss framför våra ögon, och en tiger kom och la sig, bokstavligt talat, precis vid våra fötter. Vädret var iallafall kalas och humöret var på topp trots en tidig morgon samt skavsår på fötterna.

Kamelbilden måste vara den mest awesome bilden någonsin!
Vi garvade så vi höll på att dö.




På måndagskvällen, efter att GPS:en vilselett oss ännu lite mer kom vi äntligen fram till färjan. Väl ombord gjorde vi inte mycket annat än att käka, de hade dem mest underbara räksmörgåsar jag någonsin ätit. Vem bryr sig om några extrakilo när mat är så gott, haha. När vi åkt av båten kom var klockan 01:00 när vi kom in i Visby, och att börja leta efter boende, som vi inte hade bokat, vid den tiden var lättare sagt än gjort. Det slutade med att vi somnade som små barn i bilen längsmed en bilväg och sov, otroligt nog, hela natten ostört, så trötta var vi.

På tisdagsmorgonen drog vi in till turistbyrån efter en McDonald'sfrukost, och bokade boende. Vi hade världens tur som fick en jättesöt, jättestor stuga för ett jättebra pris. Stugan var dock belägen 4 mil öster om Visby, och vägen var inte den bästa, så det blev mycket tid nerlagt på att åka fram och tillbaks mellan stugan och Visby. Vi spanade också in stranden vid vår stuga, kritvit med sand som mjöl. Vattnet var inte alls för kallt, men Tommy är badkruka nummer ett!

Tisdagskvällen spenderade vi på en mysig, men överfull uteservering, alkoholfritt eftersom att Tommy var tvungen att köra varje kväll, tyvärr. Hade varit kul att få röja lite i Visbys nattliv som ska vara ett av Sveriges bästa sommartig. Att få restaurangbord samt parkering i Visby under högsäsong + Almedalsveckan var inte det lättaste.

På onsdagen kikade vi in Lummelundagrottan, glömde självklart kameran. Lummelunda är en konstig, iskall, jättedjup grotta full av stalagmiter och stalagtiter (som jag dock inte orkar förklara vad det är, google är din vän!). På eftermiddagen spanade vi in Visbys små butiker och gränder, det finns så sjukt mycket hantverk/antikviteter/hemslöjd. Dem har också galet mycket rosenbuskar utanför sina små gamla hus. Vi tog också världens promenad runt hela ringmuren samt spanade in St:a Maria Kyrka som var helt galet stor. Vi stod kanske 20 meter upp på en kulle, och kyrkan sträckte sig fortfarande säkert ytterligare 20-30 meter upp i luften, borträknat torn och spiror. Tog oss till och med in i kyrkan och tände ljus för folk vi tyckte om. Tommy blev typ kär i ett armband gjort i läder och silver som det stod "FORGIVEN" på, men det fanns ingen i shoppen man kunde köpa det av tyvärr. Förutom det kikade vi också in ett antal kyrkruiner gamla som satan.

Tommy ville UPP UPP på ringmuren!




På torsdagen hade min förkylning blivit helt outhärdlig och eftersom att vi inte hade stugan mellan tors - fre skulle det betyda att vi blev tvugna att tälta, vilket jag jättesjuk inte var så pigg på. Så på morgonen åkte vi in till Visby för att boka färjan hem samma dag, fast vi hade tänkt att stanna tills fredag/lördag. Färjan skulle avgå 17:00, så vi höll oss nära Visby också den dagen. Vi spanade in Villa Villekulla, tittade på ett s k klintområde (berg som är jättehöga och stupar rakt ner i havet längs med ön), och spelade äventyrsgolf. Innan vi började spela kläcker Tommy "jag typ suger på minigolf", jag skrattar och svarar, "haha oroa dig inte, det gör jag också". Men vem blev ägd? Jo jag, för Tommy fick värsta superkrafterna och gjorde säker fyra hole in ones, medans jag kämpade på för att få bollen ens nära hålen. Han heter numera Tommy Tiger Woods.

Bakom mig stupar det 48 meter rätt ner i havet. Lite läskigt! Andra bilden är utsikten från klinten.


Efter golfen skulle vi åka in till Visby igen, och då, när vi ska ut från grusparkeringen, kör Tommy rakt in i en osynlig sten som krossar dimljuset. Som tur var blev inget annat på bilen skadat så det blir billigt att laga.

På färjan hem käkade vi räkmackor igen. Typ mums. Sen hade vi världens trevligaste bilresa hem, som tog föralltid, åter igen pga GPS:en, men vad gör det i gott sällskap. När vi väl var framme i Karlstad igen kunde man knappt se genom Tommys bilruta på grund av alla insekter som smashat mot rutan (inklusive den största geting jag sett, måste varit drottningen eller något). Det lät bokstavligen talat som om det regnade, och fronten på bilen var något av det äckligaste jag sett.

Tack baby för en underbar resa! <3

Shoppingtur avslutad

2009-07-10 @ 20:03:42
Fick så'n himla shoppingabstinens igårkväll, så jag kände att det var dags att ta tag i situationen. Nu har jag precis kommit hem med ett vitt linne, en orange (surprise surprise!) klänning, en hög underkläder, ett par örhängen och några armband. Nu är jag väl förberedd på helgens bravader, jag snokade till och med upp mina svarta skyhöga mockapumps som typ använts två gånger. Köpte skoilägg till dem så att jag (förhoppningsvis) inte snubblar fram i dem, de är ju trots allt storlek 36 och jag har typ... 35.

Gotlanduppdatering kommer nästa gång jag bloggar, jag orkar inte riktigt pilla med att ladda upp alla bilder till bloggen, vi tog en hel del trots att vi glömde kameran så fort vi tittade på något "sevärdigt".

Lite för glad på ett väg... får!

Hemma igen

2009-07-08 @ 00:29:54
Nu är vi hemma igen, efter en underbar vecka på Gotland. Vi kom hem natten till fredag, efter 5 timmars asgarvande i bilen hela vägen från Gotland. Roligare bilresa kan jag inte minnas. Veckan där nere var också helt underbar, dock blev jag förkyld, men lika trevligt hade vi för det. En mer ingående uppdatering + bilder kommer antagligen att läggas upp när jag orkar.

Nyss hemkommen från bio och Ice Age 3, och jag törs lätt påstå att det är en av de absolut bästa filmer jag någonsin sett. Satt och log filmen igenom, varvat med asgarv och "åååh" suckar när någonting var gulligt. Manny och Elli's unge måste vara något utav filmhistoriens sötaste skapelser.

Nej, nu ska jag hugga in på min kalla cola samt popcornpåse och fortsätta arbeta på att bli frisk igen. Det är en seg förkylning som verkligen sinkar min energi. Att få något vettigt gjort kan jag bara drömma om.

Skål sålänge!

RSS 2.0