Oh so tired.

2012-12-21 @ 05:40:53
Sömnlös natt. Många bollar i luften (huvudet) på en och samma gång. Som ett enormt garnnystan som behöver nystas upp, men inte ens ändarna hittar man. Det är alltid svårast att hitta ändarna. Alltid.

Sitter istället här och slipar på julens handlingslista. Jag, min far och min bror beger oss mot äventyr på Bergvik vid tiosnåret. De sista presenterna ska fixas, mat ska handlas och andra förnödenheter ska införskaffas. När jag väl kommer hem har jag fullt upp med kyl- och frys-tetris, städning samt paketinslagning.

Sista dagen på universitetet år 2012 gjordes igår. Eller ja, jag spenderade halva dagen sängliggandes med magont. Otroligt smarta jag råkade dricka ett glas vanlig mjölk, för första gången på sju år. Det var inte direkt en hit, om jag uttrycker mig så. Först framåt eftermiddagen pallrade jag mig till universitetet, för seminarium på boken Sporre eller otyg, om betyg och bedömning i skolan.
 
Nu blir det att fördriva tiden i spelvärlden i väntan på att det börjar närma sig förmiddag. En tallrik gröt med äppelmos får göra mig sällskap.

Kommentera mera!

Kommentera mera!

Jag vill kalla mig:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Jag vill skriva:

Trackback
RSS 2.0