Orange katt

2009-08-02 @ 16:41:36
Tittade genom lite bloggar och hittade några bilder på mig själv, där det verkligen syns att jag har blivit ljusare i håret. Dock tror jag att dem röda lamporna runt om på uteserveringen gjorde sitt, jag ser nästan orange ut. Eller som vi sa, jag ser ut som en tiger i håret. Vilken tur att jag ska tillbaks och fortsätta med slingningen den 14:e Augusti.

Nu sitter jag här och är halvbakis, fast jag inte blev ett dugg påverkad igår. Mag-ontet fortsatte att förfölja mig hela kvällen igenom, med små avbrott då och då. Dessutom var jag så mätt efter att ha tryckt i mig en hel pizza på typ fem minuter, att det var rent ut sagt svårt att dricka. Sen hade jag ingen blanddricka, vilket gjorde att jag var juicetjuv, och jag är inte största fanet av att blanda apelsinjuice/äppeljuice med vodka. Jag låter helst bli för att slippa associera goda drycker till fylla och bakfylla.

Vi tog oss iallafall en tur ner till hamnen först. Det var kallt och myggigt, kanske för att jag var nykter, och det var typ bara folk 30+ där. Så vi drog oss vidare mot Nöjes, som var tomt i princip, likt de senaste veckorna. Danshumöret hade inte infunnit sig heller. Det blev en drink i Bali-baren samt en liten pratstund med en gammal kompis till min bror som inte träffat mig sen jag var i kullerbytta-åldern. Sen drog vi in mot stan för att käka, jag och Tommy, men slutade med att vi inte åt någonting utan istället stannade vi och pratade med Elin, Sofia, Sara och Johanna. Mysigt att träffa er någon gång ibland <3

Nu vill jag ha Kenneth's, hungrigare än en honungstjuv, men bilen törs vi nog inte ta än. Det slutar antagligen med ännu en pizza. Eller kebab vore gott. Mums!

Tiger!



Kommentera mera!
Postat av: Malin

Hoppas att magen blir bättre !! synd om dig snutta, aldrig roligt! <3

2009-08-02 @ 16:51:27
URL: http://lillirose.blogg.se/
Postat av: Malin

Ja vi gick och käkade , sen åkte vi hem med taxi :) jag visste inte ens vart ni tog vägen! ringde ni ? sorry hehe trodde ni hade åkt hem !

2009-08-02 @ 21:34:32
URL: http://lillirose.blogg.se/

Kommentera mera!

Jag vill kalla mig:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Jag vill skriva:

Trackback
RSS 2.0