Lip fever.

2012-04-03 @ 17:45:12
Fått ett par frågor om mina läppar som jag tänkte besvara så gott jag minns. Då kommentaren rör en två år gammal bild minns jag inte alla detaljer, men försöker i alla fall.

Fråga:

"Hejsan!
Satt o kollade in läppförstorningar och hamnade "hos dig" av en slump och bara älskar den här "efter bilden" det är ungefär så jag täkt att mina läppar ska se ut, har nämligen tänkt att spruta in Restylane för första gången nu i vår/sommar. Har inte bestämt klinik än, men det blir väl Karslstad eller Örebro då det inte är så långt ifrån där jag bor, och haft flera bekanta som gjort i både Örebro o Karsltad.Jag ser ju att det är snart 2 år sedan du gjorde din förstoring, men hoppas du har lust att svara på ngr frågor ändå, då jag verligen gillade denna "efter bild 2 dagar efter din behandling". Blev efftekten ungefär så "fyllig" när själva "svullnaden gått ner och det menade resultatet blev som det skulle" ja du förstår nog hur jag menar. Sorry om jag förvirrar ;) inte min mening kära du.
Undrar även om du hade i 1ml Restylane (både under och överläpp" och konturerna eller hur utfördes din behandling? då både konturerna och över&underläpp ser RIKTIGT jäkla läckert ut så vore det bra och veta, flera av mina bekanta har bara gjort själva läppkonturerna, och en del enbart överläpp, etc etc så det har skillt sig väldigt mycket. Så jag är verkligen nyfiken på hur din gjordes och hur mycket Restylane som användes? Hur länge satt det i ungefär utan att det blev mindre fylligt överhuvudtaget? då detta verkar skifta en del från person till person.
Gjorde du om behandlingen senare igen eller var det "en engångsgrej", och vart gjorde du den? skulle vara bra om jag visste lite mer så jag vet hur jag ska förklara på konsultationen hur jag vill ha det, etc.. Och en sak till, pris? Var det 3000-3500 (utan konsultationen inkluderad? )
Tack på förhand, och ännu en gång- kanon läckert :-)

Kramar///Anna (Thumberlina)"

Svar:

Hej Anna!

Tack för komplimangerna!

Det är Restylane Lipp jag använt mig av i dryga tre års tid. Effekten av den Restylane Lipp stället jag gör mina läppar på använder sig av, är sagd att hålla i upp till ett år, mycket beroende på livsstil. Om man t ex bantar hårt/tränar mycket, går medlet ur kroppen snabbare.

Jag själv gör mina läppar när jag känner att det har försvunnit "för mycket", vilket är ungefär var 9:e månad. Tycker om att "finputsa" lite på våren/sommaren oavsett när jag senast gjort dem (såvida det inte endast handlar om någon månad eller mindre).

Läpparna höll sig lika fylliga som på bilden i en dryg månad. Sen la sig själva "plutet" lite, även om läpparna fortfarande var större än innan, så själva storleken försvinner inte så fort.

Jag har faktiskt inte rört min underläpp på bilden du syftar på, utan endast överläppen. Har alltid gillat min underläpp och vill varken ha den större eller mindre. Dock är det mer balans och harmoni på över- och underläpp sedan jag började fixa överläppen, varför det möjligen ser ut som om jag fixat till både uppe och nere.

I överläppen la jag, i samband med att bilden togs, i knappt 1ml, då vi inte använde hela sprutan. 0,7-0,8ml skulle jag gissa på hade använts. Priset landade på 1 700kr, konsultation ej inräknat då jag gjort mina läppar på samma sätt och på samma ställe sedan 2009. Första gången jag gjorde dem kostade det 3 600kr. Numer lägger jag i en halv spruta i överläppen, 0,4 - 0,5ml, med ungefär 9-10 månaders mellanrum, vilket kostar 1 000kr.

Ställen som fixar läppar i Karlstad är bland annat FreeSun och Laserkliniken. Givetvis finns fler ställen, men vill inte ge gratisreklam åt ställen jag inte rekommenderar. Tänkte testa Laserkliniken nästa gång, då jag själv fick varma rekommendationer från en vän som gjort läpparna där. Det är lite dyrare än ovan skrivna pris, ett par hundralappar, och om det är värt det eller ej får vi se efteråt. Kan lämna en avrapportering i maj, då jag tänkt gå dit. Skulle dock anta att det kostar ca. 3 000kr för både över- och underläpp inklusive konsultation, möjligen mer eller mindre.

Hoppas att jag gett dig de svar du behöver, och lycka till om du bestämmer dig för att slå spiken i kistan!

Kommentera mera!

Kommentera mera!

Jag vill kalla mig:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Jag vill skriva:

Trackback
RSS 2.0