S.t.f.u.

2011-10-28 @ 17:05:05
Blir så jäkla trött på att folk gnäller över att Laila Bagge Wahlgrén ska sitta i Idoljuryn likt vanligt ikväll, med tanke på att hon födde en son för en dryg vecka sedan.

Folk anser typ, att det är hennes moderliga skyldighet att vara hemma med denne son, bröstmata ungen, hålla ungen nära, umgås med ungen (konstant också verkar det som), och inte jobba. Nä, man kan väl inte jobba när man precis fått barn?

Skulle vilja tycka att det är upp till var och en av nyblivna mammor att själva välja om de ska arbeta ett par-tre timmar en dag i veckan, så länge barnets far/någon vän/någon släkting kan passa upp på, och ge barnet den enda flaska mjölkersättning barnet möjligen skulle komma att behöva dessa två-tre timmar, en kväll i veckan. Eller? Flaskan finns av en praktisk anledning; nu kan båda föräldrarna vara likvärdiga för barnet. Eller ja, så gott som i alla fall.

Skulle dessutom kunna hitta tusen andra argument rörandes denna fråga genom en enkel sökning på google, men det fördjupningsarbetet får någon annan skriva.

Så, klankar man ner på Laila för detta, att hon vill tillbaks till jobbet och att det ändå handlar om löjligt lite tid i veckan som är "obligatorisk", anser att hon är en dålig mamma och att pappor är inkapabla av att ta hand om sina egna nyfödda barn ett par timmar... I just have one thing to say for you; shut.the.fuck.up!

Kommentera mera!
Postat av: Hulk

Rätt o riktigt!

2011-10-28 @ 17:36:27
Postat av: B3tty - färgad av regnbågens alla färger

Fördomssverige i ett nötskal, som föredrar att anamma den förlegade kvinnosynen :s dessutom kan hon använda bröstpump så sonen inte ens behöver få ersättningen..

2011-10-28 @ 20:08:02
URL: http://www.b3tty.com

Kommentera mera!

Jag vill kalla mig:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Jag vill skriva:

Trackback
RSS 2.0