Välförtjänt shopping

2010-04-12 @ 18:59:52
Efter alla mina MVG på rullande band anser jag mig själv förtjänad den shoppingtur jag och Sofie tog idag på eftermiddagen. Med mig hem fick jag ett BH-trosor set, åtta par strumpor i ekologisk bomull, ett ljusblått linne, ett vitt linne, en bolero-tröja, ett par spetstights, en sommarjacka, ansiktstvätt, ansiktsmask och ett par gudomliga örhängen i form av långa kedjor med stenar och fjädrar som jag verkligen förälskade mig i. Tyvärr hittade jag ingen bild på örhängena och är lite för lat för att leta fram kameran.

Efter shoppingen var det dags för en fika, en kyckling-fetaost smörgås med Vitamin Well's underbara flädervatten. När fikan var över började vi promenera mot Sofies motorcykel, som självklart inte ville starta av någon konstig anledning. Vi försökte få igång den genom att skjuva den, men det ville sig inte. Skulle åkt till Kil och hämtat ett nytt batteri till den, men det var antagligen inte batteriet som spökade då lamporna lyste ibland. Det slutade med att stackars Sofie skjuvade hem sin motorcykel från innerstan till Viken.

Lite av dagens shopping

Yus, det är den jackan jag hittade på internet i februari, den har ÄNTLIGEN kommit till stan! Köpte den dock i grått istället för den gammelrosa. Tror att den håller bättre i längden och går att matcha med alla färger, vilket man inte kan göra med den andra färgen.


Kommentera mera!

Kommentera mera!

Jag vill kalla mig:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Jag vill skriva:

Trackback
RSS 2.0