Woopedoo.

2011-08-02 @ 13:32:50
Bloggar för Malins skull, så att hon har någonting att läsa där nere i Strömstad!

Har just kommit hem från frisören (är jättenöjd som vanligt) och sitter nu här och avnjuter en skagenbaguette från Sjöqvistens. Bästa baguetterna i den här staden åtminstone. Det är groteskt varmt här i stan, eller egentligen kanske det inte är så varmt, men jag tycker det är kvavt. Dagarna som passerat har jag tillbringat på stranden (läs: i vattnet) då det varit för varmt att göra mycket annat.

Ska ikväll fixa och pyssla lite här hemma, vi har sjuhundraelva miljoner bananflugor i köket på grund av att Karlstads kommun hittat på att man ska slänga matrester för sig och inte i de vanliga soporna. Men men, flugorna är väl lyckliga över påhittet.

Igår kväll tog vi oss ett nattdopp jag och Tommy. Japp, ni läste rätt, Tommy var allt i han också! Har en övertalningsförmåga som heter duga verkar det som haha, eller så var han bara sugen på att bada näck då vi var ensamma på Alster strandbad. Mysigt var det i alla fall, kanske lite kallt när vi kom upp med tanke på att klockan var halv tolv på natten.

Igår hann jag, utöver nattdoppet, också med ett dagsbesök på stranden, en sväng till Tommys jobb, en stund i Tommys garage ute i Vålberg, IKEA + lunch på IKEA, hemmafix, papegojor, film, mathandling och bokläsning. Idag kommer jag nog inte vara lika multieffektiv. Är dessutom kattvakt åt Malins underbara missar, så är inne och tittar till dem lite då och då.

Nä, nu ska jag smaska i mig baguetten innan fåglarna ska få komma ut ur buren.

Myyyys!

Kommentera mera!

Kommentera mera!

Jag vill kalla mig:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Jag vill skriva:

Trackback
RSS 2.0