Bäst före-datum

2010-06-24 @ 13:43:41
Visste ni att ögonskuggor inte bör användas hur länge som helst då dessa har ett bäst före-datum? Det är rätt svårt att ta slut på en ögonskugga under den period man "borde" ta slut på den, så jag antar att de flesta har gamla ögonskuggor liggandes i lådor, sminkväskor och necessärer. T ex Make Up-Store har ju så sjukt stora ögonskuggeförpackningar att det vore skumt om dessa inte blev gamla.

Min kära vän Sara gav mig ett smart tips som jag faktiskt inte tänkt på själv. Är en ögonskugga gammal, kan man skrapa av det översta laget försiktigt med en vanlig köksniv. Lagret under är fräscht, har ursprunglig konsistens och är bakteriefri. Detta ska definitivt göras med mina skuggor senare idag.

Ett annat tips är logiskt. Att köpa små (och billigare = fler) ögonskuggor. Det finns nu ett märke som specialiserat sig på just små ögonskuggeförpackningar för att man ska kunna köpa fler för en liten penning, och därmed fler färger i stället. Dessa skuggor hittar du där märker Pierre René säljs (Cubus och Lindex bland annat, också på Nelly.com), de kostar 40 kronor styck och finns i helt sjukt många färger och nyanser.

Pierre René

Kommentera mera!

Kommentera mera!

Jag vill kalla mig:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Jag vill skriva:

Trackback
RSS 2.0