Semester på ingång

2009-06-28 @ 18:17:11
Sitter här, lite smått bakful, och planerar rutt och tidsåtgång för resan ner till Oskarshamn, där vår färja till Gotland avgår. 40 mil har vi framför oss imorgon, vi åker tidig morgon, men eftersom att färjan inte går förrän klockan 21:10 tänkte vi passa på att stanna i Norrköping och Kolmården, eftersom att det ligger mitt i vår färdväg ändå. Försöker planera lite och hoppas att vi kan vara framme på Kolmården vid 11 eftersom att vi måste åka vidare runt klockan 17 för att beta av dem sista 19 milen + hitta till färjan innan 20:30. Kommer inte ha alltför mycket tid på Kolmården, så vi får prioritera lite. Det jag helst vill se är Tiger World, delfinariet samt aporna, och jag tror att Tommy håller med mig där.

Packat har jag redan gjort, igår eftermiddag, och när jag trodde att jag hade exakt allt nerpackat, (inklusive lakan, badlakan, kamera + laddare, kläder för en månad, typ 8 olika bikinis...), upptäckte jag att jag hade glömt telefonen hemma, haha. Nojig på fyllan igår, trodde jag självklart att den hade blivit stulen, men det som bekymrade mig mest var lustigt nog inte att min 6 000kr telefon var borta, utan att jag inte skulle hinna få ut en ny på försäkringen innan måndag morgon. Ringde min bror idag och fick höra att den låg hemma som tur var, så snart, när vi har lastat bilen, bär det av hemåt för att hämta den + att klippa min brors hår. Jag är något av en frisör för honom, typ.

Jag är lite konstig, har lite resfeber faktiskt. Jag har inte varit ute och rest något sedan 2007 och Cypern. Dock har jag goda föraningar, jag känner på mig att allt kommer gå jättebra och att vi kommer få en fin sommarvecka fylld av god mat, gott väder, gott sällskap och goda aktiviteter. Jag håller tummarna för att det finns stugor lediga på någon camping eftersom att vi inte har bokat något i förväg. Tältet är packat, tillsammans med luftmadrasser, i fall att vi måste akutsova någonstans.

Nu ska jag fortsätta kolla kartor, väderprognoser, badtemperaturer samt Kolmårdens livekameror i tigerinhägnaden.

Cypern 2007 <3




Kommentera mera!
Postat av: Kusin Helena

Hello Maria! Hittade hit via facebook, kul att lasa! Ska du halsa pa farmor/mormor i Norrkoping? Vi kommer till Varmland den 29 Juli, sa missar tyvarr din brorsas stora dag men hoppas pa att fa se er alla anda! Ha det bra pa Gotland. Kram! xx

2009-06-28 @ 22:15:49

Kommentera mera!

Jag vill kalla mig:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Jag vill skriva:

Trackback
RSS 2.0