Jag är förbjuden

2009-01-16 @ 03:41:08
Idag blev jag tillsammans med Emem. Iallafall om man ska tro allt som står på Facebook. Jag är nu listad i ett förhållande med Emelie Nilsson (aka Emem), vilket betyder att jag borde lyda allt hon säger så att hon inte blir en arg flickvän. Men hörrni, det är inte riktigt min grej att lyda, jag älskar att göra förbjudna saker.

Just nu sitter jag här och är allmänt förbjuden. Jag äter godiset som hon antagligen så gärna ville att jag skulle spara av, dricker Coca-Cola ur mina limited edition glasflaskor som hon ville dricka ur, och jag sitter vaken klockan halv fyra på natten fast hon vill att jag ska gå och lägga mig så att jag orkar upp till vår shoppingrunda på stan imorgon. Egentligen vill jag nog också sova, så att jag slipper bli väckt av att telefonen ringer och en brunstig tjur vrålar; "MIMO JAG HAR VARIT UPPE I X ANTAL TIMMAR NU OCH DU LIGGER OCH SOVER I DIN ÄCKLIGA SÄNG MED DINA NERKRÄKTA GOSEDJUR OCH DINA SVETTIGA LAKAN".

Ni som har flickvän vet, att det egentligen inte är någon idé att bråka med dem, men att det fortfarande är ruskigt kul, iallafall innan man får stryk. Jag har haft Facebook-flickvän i några timmar. Vi älskar ju våra flickvänner ändå, eller hur?

Viktigt att notera efter att ha läst och reagerat; jag är inte lesbisk egentligen, bara på Facebook, för att lyda, för det är det man ska göra när man har flickvän...


Jag och mitt nätragg;





Följ min blogg med bloglovin

Kommentera mera!
Postat av: emem

MIMO JAG HAR VARIT UPPE I X ANTAL TIMMAR NU OCH DU LIGGER OCH SOVER I DIN ÄCKLIGA SÄNG MED DINA NERKRÄKTA GOSEDJUR OCH DINA SVETTIGA (MENSIGA) LAKAN!!! VAAAKNA!

2009-01-16 @ 15:47:55
URL: http://ememsplace.blogg.se/

Kommentera mera!

Jag vill kalla mig:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Jag vill skriva:

Trackback
RSS 2.0